Tiden går fort när man har roligt


Klar med allt nu, kom på att jag inte har ätit nån middag. Så nu ska jag trampa hem dom här 5km i uppförs backe och äta middag i min ensamhet :P Andreas skickade just sms och berättade att hans lag vann, haha.

Imorrn ska vi iväg och träna tillsammans sen ska han iväg igen och då kanske jag simmar några längder... får se.


Byeee


Umeå

Nu har vi funnit oss till rätta och jag har äntligen fått tag på trådlöst internet som jag slipper betala! Finns ingenstans förutom om jag cyklar ner till stan, 5km!! Jobbigt sen då man ska hem bara... 5km uppför, men det får det väl vara värt för den här gången iallafall. Koppar vi in internet nu så måste vi betala fullt pris för alla avgifter och det har vi verklgien ingen lust med. Skumt då vi betalat full hyra för augusti och så ingår inte student-pris-internet... aja, skitsamma.

Vi kom hit i onsdags... just nu känns det mest som att vi åkt bort nånstans, semester.. har väl inte fattat riktigt att vi bor här på heltid. Har hunnit med att leta rätt på skolan, det är väl det viktigaste egentligen. Andreas är redan iväg på sin nollning...... jag får vänta heeela nästa vecka och den 3e börjar jag. Känns lite halv segt men har ju ändå inte så mycket att göra i Östersund helller, så då kan jag lika gärna vara här och lära mig hitta allt.

Var iväg på IKSU och skulle köpa träningskort, såklart hade jag glömt mitt antagningsbesked och det gick inte alls att skriva in sig och få student pris utan... har en bit hem så jag orkade verklgien inte cykla hem och hämta det så jag fick köpa engångs kort för 105kr!! Ruinasion!! ja verkligen.. huvva. Men fick med mig allt jag behövde nu när jag var där nyss så dom drog som tur var av dom pengarna av första inbetalningen. Annars är det hur bra som helst där... tog silverkort för det känns som att jag inte kommer ha tid att gå på så många pass. Sen finns det simhall där också som ingår, hur bra som helst!! När man får tid över.

Jag och Andreas var på O´learys för nån dag sen och kollade på fotboll och så hade vi råkat lägga 21kr på bordet. Var väl inget vi tänkte på egentligen för pengarna låg framför honom. Så när vi skulle gå tog vi på oss jackorna och jag skulle ta min väska... då kommer en liten och snabb servitiris och rycker åt sig dom pengarna och tror att det var dricks!!! snabb som tusan är hon och hinner få ur sig ett "tack så mycket".  Men det värsta av allt är att dumfan lämnar våra flaskor!! Tar dricksen lämnar flaskorna och drar därifrån!! Hur stor risk är det att vi skulle lämna så mycket dricks på en öl och en cider?? Aja snälla som vi var fick hon behålla dom! Men surt att hon inte tog bort det som var på bordet utan tog våra pengar som inte var dricks och stack! hahaha kan bara skratt åt det nu.

Annars är det inget speciellt, jag bor i samma korridor som 2 killar och en av killarnas flickvän som bor i samma rum som honom(?)  Ser väl inte så mycket av dom förutom på kvällarna då dom bakar kladdkaka, haha. Men verkar vara helt ok =)

Ska surfa runt här tills batterierna tar slut eller dom säger till migg... är inte helt säker på att det verkligen är gratis internet...

Snart är det dags

Har tagit ett varmt och skönt bad, hunnit fixa allt nu.... så imorrn är det dags. Andreas pappa kommer förbi och hämtar mig och min saker som jag skrapat ihop.   Mina känslor och tankar har gått upp och ner, fram och tillbaka, hit och dit, men just nu känns det rätt lungt.
Var iväg imorse och köpte två kontors / dator stolar till mig och Andreas, dom som fanns i rummet  var inte de skönaste. Sen hittade jag gardiner och lite små saker..... var så sjukt nervös idag så jag kanske fick med mig nåt som egentligen inte är så nödvändigt men säkert användbart.
Hjälpte Andreas lite idag, men satt mest och läst igenom hans utvärderings papper från olika utvecklingssamtal då han gick i sjuan... och det var roligt. Skrattade jag vet inte huur mycket. En del saker stämmer fortfarande; lat(?) haha, "dålig humor" ( bra för mig iofs som har precis samma), svårt att sitta still (då han börjar bråka med mig :P ) men en del stämmer verkligen inte... som t.ex att han skulle ha dåligt tålamod. Nä, han har en massa utav det, tur för mig.  Läste också att han skulle ägna sig mer åt skolan och mindre åt att rita...ehum....nåt knäppt....hahah, jävlar vad vi skrattade då jag läste upp det. Att han satt och ritade en massa sno**ar  och skrev bajs överallt. Haha, men han var ju så liten då.
Hittade en del klasskort också och han var såå söt.  Min älskling

Hann med att läsa igenom en del egna gamla grejer, dagböcker och resedagböcker som jag haft med mig och skrivit då vi varit borta.  Massa minnen som kom upp, en del bra och en del som var... mindre bra. Fast det var skooj.

Nu ska jag kolla runt lite sen försöka sova.


Första Umeå resan

SKönt att äntligen vara hemma. Lämnat de flesta grejerna nu.... hur fin stad som hels, det vi såg. Tog ett tag att hitta till Mariehem, sen tappade vi cykeln på vägen men allt annat har gått bra. Fick fast den till slut men kunde ha slutat på ett helt annat sätt med tanke på att vi hade en bil bakom oss, men allt gick som tur var braa. Efter att vi hade stökat klart så var vi ute och åt med pappas kompis och has flickvän, det var hur kul som helst... och gott! Åkte därifrån runt 20 och efter några stopp varvi  hemmma runt 00.30. Ska på stan imorrn och köpa gardiner och kanske nåt mer sen så är det nästan onsdag.


 packningen.    Mamma & jag i Strömsund  
 Jag + Strömsund    Jag + STrömsund, utanför dörren där vi bodde fööörut. 
    Pappa ska sätta fast cykeln.     Cykeln på plats.  
 Framme!     Infart till Mariehem      
 Korridoren, öppna dörren är min                                           
  Köket     Köket igen    Vardagsrum / matrum  
  Rummet före    Rummet efter     Badrummet
 Rummet före    Rummet efter (sängen flyttad)        

    Från mitt fönster               Gott var det!  

                                                  Rolig gubbe som väntade på bussen...


De här bilderna får duga, orkar inte mer nu. Gonaatt!

Dean förstör mitt paradis!

Oh nej, trubbel i paradiset, mitt paradis..... och inte bara trubbel. Det är ju inte ens förnamnet för sjutton!
Det är ju total  K A T A S T R O F !     http://www.aftonbladet.se/nyheter/article584427.ab

"Orkanen Dean har slagit till mot Jamaica.

Strax efter klockan 22 på söndagskvällen drog den in över paradisön och slog ut flera elverk. " (aftonbladet.se)



Tur att jag bestämde mig för att vänta med min efterlängtade Jamaica resa till, nån annan gång.

     

För visst är det väl ett alldeles underbart ställe att önska sig en resa till? Yeees it is.


Söndag som söndag, vad man än gör

Trots att jag har haft en del att göra idag så märks det ändå på nåt sätt att det är söndag, allmänt seg dag.
Har iallafall hunnit med att packa in en del i bilen, var tvungna att ta ut två säten längst bak för att få plats med grejerna. Dom två i mitten är kvar så att alla tre får plats i bilen imorrn; jag, mamma, pappa.
Såhär såg det ut efter att vi packat in en del... har dock  fortfarande inte fått med allt, + cykeln som ska med.



Lutar åt att det kommer bli jag som kör imorr. Pappa ville att jag skulle leta fram filmer till honom som han kunde titta på. Hmm får väl se hur det blir, skulle va skönt att slippa det ett tag... efter alla turer fram och tillbaka till Aspås.
Fick veta att pappa känner nån / några där uppe så det lär ju underlätta lite då vi ska hitta.

Såg sista avsnittet av Bachelor idag, jaa tänka sig att jag satt och tittade på det, men det gjorde jag ( varje söndag till och med), och  idag kom det en eller två tårar också! Vet inte om det var för att jag var glad för att han valde tjejen jag höll tummarna för, eller för att jag var ledsen för deras skull då det med största sannolikhet inte kommer hålla i "verkliga livet".  Klart att dom trivs i sagovärlden dom får uppleva på tv, men sen är det lite annorlunda... speciellt eftersom dom bor på heeelt olika ställen. haha jaja.


T.o.m adressändring har jag gjort. Så det börjar ju kännas lite verkligt...

Tänk om jag får fnatt och vill dra mig ur allting? Bara strunta i det stora steget,
stanna kvar hemma där det är tryggt och inte göra ett skit? Nä det ska jag väl
inte behöva hända. Men som vanligt blir jag nojig och tänker på alla dom här knäppa sakerna .
Får väl trösta mig med att dom flesta velar nog lite fram och tillbaka och är lite osäkra i början,
blir ju så då det är nåt nytt och okänt.

Byee

Mindre än 24h kvar

Skitnervös , skitnervös och ännu mer nervös just nu. Åker ju upp imorrn!!
Den fina klänningen jag köpte igår... och lite annat.




Måste hitta på nåt att göra nu för att slippa tänka på att jag ska åka imorrn!!
Känns lite jobbigt att komma dit första gången utan Andreas, men jag har iallafall mamma & pappa med mig.

Usch vad jag hatar alla ring-a-ling, momento å allt-vad-dom-heter-program på tv.

Rolig återträff ikväll

ZzZzzzz...skit trött nu.

Varit med Hanadi hela kvällen och det har varit hur kul som helst. Kommer inte ihåg när vi träffades sist. Var väl kanske förra  året då vi slutade skolan(?)  Inte haft så mycket kontakt den senaste tiden men allt var precis som vanligt då vi träffades. Pratade massa gamla minnen, åt godis, rökte och hade hur kul som helst. Satt nere i badhusparken ett tag men det blev för kallt så vi gick upp till en kompis lägenhet, sen åkte vi hem till henne ett tag. Blev nog några godisar för mycket för båda mådde lite illa efteråt.. men gott var det.


Tidigare idag var jag på stan med mamma å handla. HIttade en hel del fint, bl.a en klänning. Hur fin som helst...

Annars höll jag på och packade i flera timmer. Usch, visste inte att jag hade så mycket skräp inne på mitt rum. Kläder som jag inte använt mer på ett år fick åka ner i sopsäckar. Har jag inte saknat dom på så länge lär jag knappast göra det sen heller. Allt som allt blev det iallafall 5 kartonger med kläder jag packade ner. Då är inte jackor, skor, underkläder och kläderna som ör i tvätten inräknade. Vet inte riktigt vart jag ska få plats med allt på 20kvm men det löser sig nog. Ska försöka fixa resten imorrn kväll och sen får pappa packa in allt i bilen, för på måndag morgon bär det av. Kommer iofs hem på kvällen och åker upp med Andras på onsdag men kan ju vara skönt att ha fått med så mycket som möjligt på mån.

Tror jag ska ta och borsta bissingarna nu och lägga mig o läsa Solo tidningen jag köpte förut. Socker- kicken från allt godis har gått över så nu är jag ganska trött...

Byee

Saknar min älskling.


Ingen sovmorgon idag heller

Uppe redan 09.30, som vanligt, även fast jag satt uppe ganska länge igår. Mamma gjorde godaste frukosten, knappast nyttigaste men måste inte alltid vara det.... avslutade med vattenmelon, sååå gott var det.


Ska skynda och göra mig i ordning, måste fixa lite grejer. Sen ska jag nog börja packa på allvar. För på måndag bär det av!
Skönt med sol (och vind) idag, kanske hinner mer att sitta ute och läsa min bok "Äcklig" av Constance Briscoe.

Byee


Oj såg inte att klockan var mycket.


Ny kategori

La till "listor" för ett tag sen. När det inte finns så mycket annat att göra :P

Enjoy!!

En mils färd

Hmm vad konstig rubriken såg ut(?) som att nånting inte stämmer. Iallafall det jag ville ha sagt var att jag har äntliget varit till frösön och hämtat hem min kära cykel.

Började med att jag, som jag skrev i förra inlägget, satt och velade om jag skulle ta bussen eller orka gå dit. Kom fram till att jag var för lat så att det fick bli bussen.
Den gick 18.57 och 18.40 kom jag på att jag kanske ska göra mej i ordning, hade nämligen bytt om till morgon rock. Såklart hittade jag inte mina rosa mjukisbyxor  (fått av Andreas) som jag ville ha förrän klockan blev alldeles för mycket. Fick lite bråttom men trodde att det inte var nån fara då bussen oftast är nån minut sen. Så när jag kommer till sista gården, typ 50m från busshållplatsen så åker ju såklart bussen förbi! Var så länge sen jag åkte buss att jag måste ha missat att dom tydligen kommer i tid nu förtiden(?)

Övervägde att gå tillbaka hem och vänta en timme på nästa men hade med mig ipoden och så var det rätt härligt väder så jag bestämde mig för att GÅ. Sen att jag var lagom irriterad för att jag just missat bussen och kanske behövde lite luft var en annan sak. I vilket fall så blev det en mil till och från Bergsgatan. Iallafall om man ska tro hitta.se. Har inte rört mig så långt sen jag slutade jobba / sa upp jocks-medelmskapet. Så nu hoppas på lite träningsvärk dom närmsta dagarna faktiskt. Får skylla på att jag har "semester" nu.

... blev sugen på daim då jag var på vägen hem, men kom på att vi hade honungsmelon hemma = gott, nyttigt och så sprade jag mina små slantar.

Havregrynsgröt m. honungsmelon

Just ätit middag, lax-sallad... mmm precis så gott som det låter, mums.

Var uppe till 03.30 inatt, kunde inte alls sova. Ett under att jag ens lyckades somna , var hur pigg som helst. Kan bero på att jag var så smart att jag satt och sög i mig en massa cola mitt i natten. Vaknade iallafall 09.30 lyckades somna om i hela 45 min. Sen gick det inte mer, fattar inte. Vaknar alltid mellan 9.30 -10.30 oavsett hur sent jag lägger mig. Med undantag om jag måste upp tidigare eller om Andreas fortfarande sover, för då är det inge kul att vara vaken själv.

Till frukost provade jag nåt nytt, havregrynsgröt med små honungsmelons bitar (och mjölk såklart). Det var väl sådär. Inte så värst gott men det var den enda frukt vi hade som kanske skulle kunna passa till. Äpple, vattenmelon eller vindruvor kändes inte lockande och nåt måste jag ha. Annars står banan överst på listan, men både det, sylt och russin var slut här hemma. Aja min nyttiga gröt gick ner iallafall.

Åkte bort till min älskling sen, som ringde mig från sängen precis då jag klev in på hans rum. Det var väl bra tajmat? ( thai - mat, time - at ) världens finaste älskling som inte klivit  hade upp än.. Ska vara utan honom hela helgen, kanske andra eller tredje gången sen vi träffades att vi är utan varann en hel helg. Men det är helt ok, vi flyttar ju på ons.

Undrar om jag ska orka till frösön och hämta cykeln eller om jag ska ta bussen dit och sen cykla hem? Var så smart att jag lämnade kvar cykeln där då jag var hos Johan förra veckan.

S n y g g a s t !

Cameron Diaz och Adam Brody, helt klart snyggaste personerna i världen.. det vet nog de flesta som känner mig att jag tycker.  Cameron som är helt perfekt, vältränad och inte sådär äckligt - anorexia- smal som resten av kändisarna är. Adam...han är helt enkelt så söt, lite töntigt söt. Brad Pitt och allt vad dom nu heter är ingenting.
Men skulle inte byta bort min älskling Andreas för nån av dom, han är den bästa (-e).


    (Dåliga armar... not - Borat som spökar, med "not" i en ironisk mening)
  


  


image47 Puss

Glass glass glass i stora lass..

Har just ätit upp det sista som fanns kvar av glassen... hur gott som helst. Konstigt att jag blir som mest sugen på nåt onyttigt så fort jag sitter vid datorn. Gör ju inte saken bättre att den är bärbar = sugen jämt och överallt.

Dagen började med att Andreas vaknade före mig, tror inte det hänt förut(?), coolt. Sen höll han på med datorn, för den vägrade göra som han ville, nu är den iallafall fixad.
Åkte iväg å hämtade mina böcker som dom tydligen vägrade leverera hem för paketet tydligen var för stort... men det har ju gått bra alla andra gånger. Aja skitsamma, däremot var det lite mer störigt att det fattades en bok, den jag sett fram emot mest..
Blev så less, men kom på att jag skulle åka ner och köpa skorna jag kollat på hur länge som helst :) ville verkligen ha dom och de var värda varenda liten krona. Men när jag kommer ner så är dom såklaaaaart slut i min storlek!! Hittar dom ingen annanstans (ett eller två ord?) heller.
Däremot lite annat..

                                                                             


.... men fan vad jag ville ha dom där skorna, varför köpte jag dom inte tidigare?


Fyller år snart, 26e oktober (jag och pappa)
har kommit fram till att jag önskar mig:

* Sex and the city - skoboxen
* Rosa morgonrock
* Frukost på sängen


.... återkommer med mer.

Månadens filmtips

... eller årets, för bättre än såhär kan det knappast komma nån av de resterande månaderna iallafall. Har lyckats håll mig vaken under ännu en film. Vet inte om det beror på sockerkicken från daimkakan eller för att vi just har sett världens värsta / bästa (beror på hur man ser det) film, Vacancy. Verkligen läskigaste och hemskaste jag sett på ett tag... och då har jag o Andreas legat i och sett en del den sista tiden. Den här tar verkligen priset. Hoppas bara det kommer en fortsättning, för sådär kan den ju inte sluta.


image37

Btw, imorrn är det torsdag, om nån mer än jag hade missat det... har fortfarande inte använt mitt presentkort jag fick då jag fyllde år.  Känns som att det är dags att utnyttja det, men när ska jag hinna? Måste boka tid innan onsdag, måndag går bort helt och kortet går ut i oktober, efter ett år.

Sol, vind och vatten

...och lite rosé o tilltugg =  mysigaste dagenflera dagar med min älskling :)   däremot var det lite tråkigt att solen försvann så fort vi tog av oss till badkläder.




Dags för smoothie nu.

Tre timmar till tolv

Åhh...segare dag. Känns som att den aldrig ska ta slut..  har hunnit åka runt på alla affärer för att leta en dator stol. Hittade en enda och den var för alldeles för dyr! ätit en massa vattenmelon, honungsmelon och glass, läst varenda sida som finns på hela internet och börjat packa...ändå är det hur många timmar som helst innan dagen är slut... eller det är sängdags.

Var nyss iväg med pappa o köpte jordgubbar, gött men jag är inte sugen nu.

............ungefär så intressant är mitt liv just nu.



Måste börja träna så fort vi kommer till Umeå, håller på att ruttna bort...


Tjuvlyssnat.se

Samuel Permans gata, Östersund

Två medelålderskvinnor går förbi varandra på gatan. Kvinna 1 ser igenkännande på Kvinna 2 som bara går förbi.
Kvinna 1 (försiktigt): Hej?
Kvinna 2 vänder sig förvånat om.
Kvinna 2: Nä men oj, är det du? Jag kände inte igen dig. Vad tjock du har blivit.




haha


Film helg

Helgen har gått lika snabbt som vanligt.. vi har lyckats se två filmer (Harsh Times och Beneath) och jag höll mig vaken under båda, konstigt nog. Det brukar gå bra när det är en skräckfilm, vilket det var igår kväll, annars är det alldeles för skönt att somna till en film för att jag ska orka hålla mig vaken. Den andra såg vi imorse...



Håller på o letar för fullt efter ett tillräckligt stort USB-minne och en diktafon, utan resultat än så länge.



Min nya dator funkar alldeles finfint, sen är det plus att nån i närheten har trådlöst som jag får låna :)



Förresten är det inte alltför lång tid kvar tills vi flyttar nu, jag blir hur nervös som helst när jag tänker på det. Ibland känns det som en impuls grej som jag fått för mig skulle vara skit kul, sen får jag panik när jag inser vad jag gjort... och att det kanske bara var en impulsgrej. Men så är det såklart inte, jag har velat det här sen jag tog studenten. Det lät lite skumt, men jag kom inte in på det jag ville förra året, vilket iofs är tur nu för att det är inget jag skulle vilja läsa nu. Därför känns det ibland som en impuls grej då jag har lätt för att ändra mig om en del saker... fast nu vet jag att jag har gjort rätt Bara det att det finns så mycket att välja bland i denna stooooora värld.. Är bara väääääääääääääääldigt nervös. Tur att jag har min älsklings- Andreas vid min sida.


Sista dagen på jobbet

Hur trött som helst imorse, fattar inte att jag klarade av att jobba hela dagen. Inte så konstigt att jag gjorde det egentligen, eftersom det var ju min sista dag.. så jag stod ut.
Var för övrigt en av de bättre dagarna idag, allt bara flöt på. Vi passade på att äta lunch ute i solen, efter det blev det tårta (som jag köpte i sista sekund igår) och en massa prat. Fick också ett jätte fint silver halsband, likadant som I har. Just nu är det inga streck i det, eftersom jag inte har några barn... men om några år så.


   


Kändes faktiskt lite tråkigt att åka därifrån men... jaa.... mitt liv går vidare, precis som deras.

Den som spar han har

Hittade en söt liten present till Andreas (som han redan fått såklart)  och mig också egentligen. En liten spargris. Skit bra att ha nu då vi flyttar, båda två fyller den med pengar, sen gör vi något roligt tillsammans :D


image32

 

En solig dag på stranden

... eller nästan iallafall. En solig dag nere i badhusparken. Funkade rätt bra det också. Tyvärr så försvann solen alldeles för snabbt, vi hann inte få nån färg alls.



 

Äntligen :)

...nu så är den äntligen hemma, min kära dator :)  av nån anledning kan jag vara ute på internet också.. inte mig emot haha.

Sol sol

Sol sol strålande sooool, skönt att vara ledig idag. Har dock en del att göra iallafall, men i min takt...... Undrar om böckerna jag beställde också kommer idag (?)

image20

Super-duper-bra-dag

Sundsvalls trippen med mamma var hur lyckad och kul som helst, länge sen jag skrattade och hade så roligt... trots allt som hänt.
Kom hem för ungefär en timme sen. Har packat upp och  duschat nu. Känns som att jag borde gå och lägga mig snart, även fast jag är ledig imorrn. Tog på krafterna att gå omkring i flera timmar, skit ont i fötterna och ryggen. Sen var det lite halv jobbigt att köra hem, men kul det också.. lyssnade på bara en massa bosnisk musik och sjöng med :)
Har tagit en del bilder också, det har vi. På grund av att Johan dissade sönder mina party-brillor kunde inte jag ha på mig dom, men mamma blev glad och tyckte dom var fina och passade, eller drog hon bara på sig dom då vi tog kort? hihiiiiii

              



Fick paket avin idag och pappa var så snäll och åkte från jobbet för att hämta ut datorn... som kommer först imorrn!! Jag hade så stort öppnat brevet och allt, men inte läst datumet och inte pappa heller. Har varit med om det här en gång förut också, samma misstag. Annars brukar jag vara bra på att komma ihåg att skiten kommer nån dag före... var väl för uppspelt nu eller nåt,  men imorrn så :)



Måste hinna med att beställa tårta också till på fredag som jag ska ta med till Aspås. Inte för att fira att jag slutar (haha eller) utan för att fira den tiden vi haft tillsammans där. HAha ja, vart får jag allt smart ifrån? haha


Snart på väg

Tittade på postens hemsida vart datorn är, tydligen borde jag kunna hämta ut den idag. men på hemsidan har det hela tiden stått att den inte finns i lager än, skumt.... men jag har fått bekräftelse och allt från dom ändå. Kanske inte har uppdaterat sin hemsida eller nåt. 
I vilket fall hinner jag inte hämta ut den idag. Jag och mamma är snart på väg och lär ju inte vara hemma förrän ikväll då blå center har stängt. Kanske pappa kan göra mig en tjänst, får se.
Tänkte att vi kunde åka upp till Umeå idag istället för Sundsvall, och då ta med lite grejer... men nä, eftersom jag behöver lite mer så är det väl lika bra att inte åka upp dit.

Roligt att varaenda nyproducerad tvåa (50st lägenheter totalt) som dom släppte igår (och vi så stort änmälde oss till efter två min) redan gått åt. Aja kan inte deppa ihop för det, som pappa sa, "det kommer fler" :)




"You're way too beautiful girl
That's why it'll never work
You'll have me suicidal, suicidal
..."


Sundsvall

Tog mig igenom den här dagen, alla känslor har varit upp och ner. Tänkte sluta tidigare, blev inte mer än 30min... men jag tog ledigt tis-ons, dock av fel anledning, men aja. Åkte hem till min älskling efter jobbet, där lyckades jag somna.


Jag och mamma tänkte åka till Sundsvall imorrn, bara för att få annat att tänka på, sen behöver jag lite saker som jag behöver ha med mig. Ska bli kul, får se vad jag / vi kommer hem med... snart är min kära dator framme hos mig också :)



Amy Winehouse var inte alls så tokig, rätt bra faktiskt
Sean Kingston - Beautiful girls också

Trognaste kunden?

Vet inte varför jag gjorde det egentligen, har massor som jag inte läst, men jag beställde fem böcker till från bokus. Dom senaste två månaderna känns det som att jag verkligen är deras trognaste kund, så mycket jag som beställt därifrån.

* Packad
* Att älska som en porrstjärna
(jajemen, den fick följa med i korgen!)
* Grevgatan 22
* Där regnbågen slutar
* Små citroner gula




Nu är det bara en tv som fattas, annars blir jag / vi utan uppe i Umeå. Min som jag har på mitt rum nu går det inte ens att koppla in dvd i. Fast jag har överlevt då jag faktiskt haft två stycken för mig själv, eftersom en viss Johan bestämde sig för att skänka sin mini-tv till mig för några månader sen. Schyst, så nu har dom två stått bredvid varann ett tag.

                       
                                                 Go´natt

15 dagar

Hmm... kom just på att jag längtar lite till Umeå också, mitt uppe i allt. 

              
                                              Får lite mer att skriva om då, bl.a.


Flyttlasset går redan på måndag 20de, men jag åker tillbaka samma dag. För att åka upp 22a igen.

En del flyger iväg

Har för övrigt haft en bra och mysig helg. Tiden bara flyger förbi... och en del bara flyger iväg. Inte så länge kvar till Umeå, är såå nervös, men det ordnar sig. Dom lägger för övrigt ut fler lägenheter...inga sunkiga RUM, utan hela lägenheter f.r.o.m imorrn, man kan ju alltid chansa.

Datorn är redan skickad och på väg till mig, så nu väntar jag bara på den.. om det inte blir nån försening eller skit. Jag som alltid nojjar över skitsaker.

Jobb imorrn, vet inte hur jag ska orka. Tanken att sjukanmäla mig tis- ons har slagit mig, igen, men jag lär väl vara för feg, som vanligt.


Min ipod vägrar sammarbeta med mig, blir galen.


image12


Har aldrig skrivit r.i.p, eller nåt åt det hållet... inte behövt det förut.

P.S jag älskar dig ... det gör jag - och boken var den bästa!


Vända tillbaka dygnet?

Borde egentligen göra kväll snart, men är inte ett dugg trött. Vet inte alls vad det är... på dagarna känner jag mig helt slutkörd sen kan jag inte sova på nätterna. Åkte från jobbet 12 idag, orkade verkligen inte vara kvar. Det är så sjukt tungt och jobbigt... och jag är bara såå less. Inga pengar eller erfarenhet i världen är värt det här. Så glad att jag slipper det om 6 dagar, men först ska jag stå ut dom jävla 6 dagarna. Har äntligen fixat möte med chefen / arbetsledaren / arbetsgivaren... eller vad människan kallar sig, har hört lite allt möjligt. Skönt iallafall, då ska jag skriva under mitt uppsägnings papper och fixa lite till, men däremot får jag ingen sovmorogn imorrn, vilket jag skulle haft annars då jag börjar 11. aja, får ta igen det i helgen. Känns som att jag vänt på dygnet av nån anledning, måste försöka fixa till det så fort som möjligt.

Det gör inte saken bättre att jag och Andreas sov nån timme idag. Han såg på film och jag läste, helt plötsligt var båda hur trötta som helst, fast vi absolut inte skulle sova. Blir lätt att somna sen....


...och batterierna i fjärkontrollen är slut så man måste gå fram till tv:n och byta kanal.

Sovmorgon och mardrömmar

Oj, idag är det bara 21 dagar till flytt... har redan varit inne på www.adressandring.se och kikat vad man ska fylla i.

Skönt att få sova ut lite imorse, var så sjukt trött efter att ha fått kliva upp så tidigt igår. Andreas  ringde och väckte mig runt 07 för att fråga om han skulle åka till jobbet imorse även fast han var sjuk fortfarande. Slutade iallafall med att han åkte iväg, bra gjort av honom trots allt =) Själv somnade jag om på engång.
     Drömde hemskaste drömmen inatt, huvva. Ingen aning nu vad den handlade om men vet iallafall att jag blev väldigt mörkrädd och hade tv:n på resten av natten. Lampan hade det blivit för ljust med.



Ska skynda mig iväg till jobbet nu. Det här i mina skogsgröna byxor, grön t-shirt ( plus våran matchande gröna bil! ), vitt linne, grå strumpor, gympa skor, svart jacka, svart väska. Snabbt som tusan, så jag inte kommer för sent..för då rubbas alla rutiner. suck


Byee


RSS 2.0