Fredag

Sitter i tysta rummet på skolan o skriver för fullt på hemtentan, känns bra.. har inte så mycket kvar..
men så var jag uppe till efter 00 igår o skrev en del. Andreas sprang iväg å köpte digestivekex o nån god ost på ica strax innan de stängde. Kommer inte ihåg när jag åt det sist, var så sugen igår! och det var så sjukt gott :) Världens snällaste pojkvän! Så jag satt o mumsade (och smulade, märkte jag då jag var klar) o skrev.

Btw, fick ingen fönsterplats idag, hade varit mysigt då det snöade liiiite förut :)

Skickade iväg en beställning på 8 böcker igår, bl.a 3 om Kabbalah som verkar intressant.. men beställningen på just de böckerna har annulerats, vääääldigt tråkigt. För trösta mig med att det är 5 andra spännande böcker som jag får!

Yoga

Helt otroligt vad tiden går fort...  snart är det läggdags o en ny dag med plugg.. men först ska jag vänta på min Andreas som är å spelar nånting med Anders & Stefan.
   Själv har jag ätit våran goda middag som bestod av hemmagjorda hamburgare, SÅ gott.
Hann även med ett  YOGApass på 70 min också, helt OBESKRIVLIGT hur bra det känns att gå på det. Är så glad för att jag vågade prova på det igen efter att ha blivit så "avskräckt" förut. Det är helt Underbart - känslan, är helt underbar.
 Bakade en plåt havrekakor också o har snart mumsat i mig allt.. gott, men mindre bra för min tand som håller på å brakar ihop HELT. Har fått tid 2a december, allt fram till dess är fullbokat. Hoppas bara den håller till dess.



Ska se på insider nu, om jag vågar.


Hemtenta

Tydligen blev jag inte avskräckt från att miljontals bakterier har naglar och nagelband som boplats.. Medan jag suttit på skolan och skrivit på hemtentan har jag helt omedvetet bitit sönder 7 av 10 naglar!! Ser rent ut sagt förjävligt ut.. och äckligt!
     Verkar inte bättre än att mitt undermedvetna verkar TRO att jag är mest koncentrerad då jag biter på naglarna. Eller så tror det att jag biter på naglarna just för att jag ÄR koncentrerad och verkligen fokuserad på nånting. I vilket fall så tar jag mina sönderbitna naglar o går hem nu.
   Imorrn ska jag tillbaka hit, till tysta rummet. Får så mycket gjort här :) ... men då kör jag på målade naglar.


Onsdag

Sitter på skolan nu och har just läst färdigt två idéhistoria häften på... hmm, en del sidor. Gick hur snabbt som helst då jag bestämde mig för att jag SKA hinna :) Har ju t.o.m lite tid över nu.

   Seminarie klockan 10 - 12. Efter det blir det biblioteket o jobb med hemtentan som ska vara klar o inlämnad på tisdag. Jag skulle gääärna vilja försöka hinna ner till skomakar´n idag, han har nämligen inte öppet alltför ofta o länge.. men får se hur det blir. Målet för idag är iallafall att ta fram en massa fakta om kalla kriget, har redan gjort en mindmap över det jag behöver ha med, så jag slipper slösa tid på det.

 

I can do it

Nu är det ett sånt tillfälle då det krävs mycket motivation för att inte ge upp...eller missa nåt. För just nu har jag SÅ mycket att göra i skolan. Tanken har slagit mig att jag kanske "tagit mig vatten över huvudet" i och med den här extra kursen, men jag VET att jag kommer ifxa det, jag SKA göra det :)

Idag, efter skolan åkte vi ner med Stefan, Alex o hans tjej för att leta utstyrsel till halloweeeeeeen på fredag... för då vankas det partY! Alla fick med sig nåt roligt... och jag köpte två JÄTTESTORA röda muggar / koppar...ENORMA.



...åt bl.a färdiga marinerade kikärtor till middag,
letar för fullt efter recept för det var riktigt gott, men har inte hittat än..

Måndag

Det här är vad jag sitter och funderar på den här morgonen istället för att göra mig i ordning!


Beställa eller inte(?) Det är frågan...

Recept

Suttit o letat lite recept nu,
tänkte överraska Andreas med nån god middag imorrn.. helst nåt gott med kokosmjölk för det köpte vi idag o jag vill göra nått gott o häftigt med det...men hittade inget som lockade tillräckligt :( Kanske letade på fel ställe helt enkelt..


Sleeping time

Kvällen

Nu har våra fina gäster kilat hem... har haft en mycket trevlig födelsedag =) Blev lite mat, vin, prat o spel.
  Och så var de så snälla och hade med sig presentkort på inspiration och choklad till mig.

Min underbara pojkvän diskade undan allting! Det uppskattas! =)

Tips



Inte så tokigt va?
En "blomslinga" med plastblommor som jag stoppat ner i krukan. Rikitgt nöjd! =)

Lägenhetsvisning

En liten titt in i våran fina lägenhet
 Hallen
 Vardagsrummet, med provisorisk tv-bänk =)
 En titt inne i badrummet
 Sovrumsfönstret

Lite nytt


Gårdagens köp =)

26e oktober

Exakt idag för 21år sedan föddes jag. Idag för 47år sedan föddes pappa :)
 Grattis till oss!



Min underbara älskling köpte världens bästa present till mig,
VÄSKAN som jag har drömt om både dag och natt den senaste tiden.. och min favoritchoklad.

(Från: Sandqvist.net)

Min fina:


Tusen tack till min älskling!


Middagstips

Om jag inte redan hade planerat och köpt allt jag behöver till middagen imorrn så hade jag lätt gjort den här:



Varm smörgåstårta. Lät hur gott som helst!

Från: matplatsen.org

Lördag igen

Kom hem nyss :)
Fick med mig ett par älskade Acne jeans, två tunikor, en t-shirt. Småsaker som krokar och tigerbalsam följde också med hem.

Filmtime nu.


Snilleblixt

Nu kom jag på att jag ska ner på stan :)

Lördag

Tjohoo, veckan har bestått av en massa pluggande. Hade nämligen muntlig tenta igår! 
Häftigt var det och VÄLDIGT lärorikt då man lär sig hur man uttrycker sig muntligt på ett "snabbt" sätt. Då man skriver får man ju tid på sig att gå igenom, gå tillbaka, göra om.. men muntligt då ska man kunna prata om det - sammanhängande. Speciellt eftersom det var historia också! Då går det verkligen inte att hoppa fram och tillbaka, men det gick bra :)  Vi var tre stycken och läraren hade gjort i ordning 6 lappar / 2 var med 3 frågor på de. Sen fick vi 20min på oss att sammanställa en presentation med svaren och efter det svara en i taget. Pirrigt men jag använde båda hjärnhalvor - vetenskapsmannen och konstnären - och fick till det! hahaha (ur boken: Aktivera din hjärna. Rekomenderas verkligen!)


Igårkväll var vi ett gäng som var iväg o spelade biljard... jag kom till final ;o)
Nu har jag just städat hela lägenheten (tidig morgon) och Andreas har åkt iväg på stan o lite överallt med Stefan o Anders. Jag funderar på om jag ska gå ut en promenad, jätte härligt väder här.
Imorrn blir det middag här... jag fyller ju 21. Tänka sig vad tiden går fort. - Önskar att Mikaela hade kunnat vara här!

Helgen

Helgen har bara susat frbi som vanligt. 
 I fredags var jag med på epp- efter plugg pub, med tjejrna.. hur trevligt som helst. Sen var vi här och såg Shan the man klippen från youtube.
Lördag, var jag och Andreas på stan och köpte mina fina skåla sen var vi hos Stefan och company, spelade spel å åt nachos.
Söndag, köpte vi dammsugare och invigde den. Sen rullade vi köttbullar och åt hemmagjorda hamburgare.


Kaviarmackor

Jag som i vanliga fall avskyr kaviar, både lukten och smaken har ätit hur många kaviarmackor som helst.
   Var på ica och köpte extra brungräddat hårdbröd och så hade Andreas kaviar... herregud vad gott det var. haha



Lördag

Vi har haft en supermysig dag idag.
Var nere på stan och köpte två vita fyrkantiga skålar som jag trånat efter ett tag... slog till idag då jag hade fått hem rabattkupong på 50kr... inte illa.

Nu sitter jag å letar matinspiration, börjar bli lite dåligt på den fronten. Är sugen på nåt med fett och mozzarellaost. OCH nybakade bullar. Pizzabullar kanske?

Nagelbitare

Under en nagel ryms lika många bakterier som antalet invånare i Sverige
och i ett trasigt nagelband finns lika mycket bakterier som hela jordens befolkning
, skriver Svenska Dagbladet.



Smaklig måltid!

/f.d nagelbitare

Söndag

Denna "dagen - efter" - söndag är inte roligare än att jag är uppe redan och sitter o pluggar!

Kl 10 ska vi tvätta.
Jag måste på skolan. Vi ska hinna handla och träna senare också.

Fredag

Nu har vi nyss sett på andra filmen för idag - tredje för mig. Stefan o Anders var också här och kollade... vi såg Smokin´ aces - och inte asses som jag uttalade det, haha. Tidigare idag såg jag och Andreas Fiendeland, som var skitbra! Handlar om skyttegravskriget och hur dom la ner vapnen o blev sams under jul, skiiitbra tycker jag. Imorse på skolan såg vi också en film 1984 hette den, skum. Sen satt jag i biblan o tysta rummet o pluggade en massa. Skulle vilja se en till film - På västfronten intet nytt, men Andreas orkar inte så då hoppr jag också över det.

   Mina två paket kom idag också, nagellacken - 5st och kläderna - skjorta, kavaj o tjocktröjan till Andreas. Fattas bara en tröja till som inte fanns på lager. Allt var och passade superbra.


Nu ska se om jag hittar nån skohylla på internet, behöver en egen känner jag... eller egentligen 5st men en får räcka.

Imorrn blir det inflyttningsfest


Torsdag

Plugg plugg och åter plugg, det är vad dagarna består av... från morgon till kväll , roligt är det faktiskt.. intressant och spännande :) Lyckas klämma in lite träning här och där.
   Idag var jag nere på stan och handlade en massa fint. Köpte en kjol, två koftor och nya SKOR (igen) SÅ snygga, älskar dom.  Sen köpte jag en tjocktröja och en skjorta till min älskade pojkvän! Han är helt underbar och den senaste tiden har han varit... går inte att beskriva med ord... så otroligt förstående och världens tålamod då jag knappt haft tid med nånting förutom att plugga. Utöver det har jag beställt en skjorta, en till kavaj, en tjocktröja och nånting mer till min älskling OCH mina essie-nagellack! Vilken julaftons-månad :) och det är jag värd!

Äntligen fredag

Efterlängtade fredag har äntligen kommit!! =) Om mindre än två timmar sitter jag och är på väg hem till Östersund. Visserligen ska jag tillbaka hit till Umeå på söndag för på måndag börjar nytt moment  - tenta IDAG alltså! .. men det gör inget att jag T Y P bara är hemma några timmar... jag får ju komma H E M :)

Andreas och Anders sitter o spelar poker  nu och jag väntar på att det ska bli dags att traska iväg till bussen...tjohooo...

RSS 2.0