Mot Umeå

Då var det här sommarlovet över! Det känns bra att få sätta igång med att göra något vettigt på dagarna. Jag känner mig rätt rastlös då jag inte har fullt upp.... sommaren har gått väldans fort och jag är nöjd med att ha hunnit med så mycket. Jag hade visserligen önskat mig en till utlandstripp men är glad för våran Rom-resa. En annan sak jag är glad över är mitt G+ på sommarkurserna! Det känns riktigt bra! =)


Har packat ihop allt och funderar på att gå och lägga mig, ska upp vid 06 tiden för att ta bussen 8.15. Känns lite ensamt då jag åker upp ensam imorgon, men Andreas kommer upp på söndag.

En till älskling

... om man får kalla världens sötaste dator så!! Eller en bebis! Haha, men den är ju så söööööööööt, den fick iallafall följa med mig hem igår från onoff.


Superduperbra batteritid! Jag ska ALLTID läsa instruktionsböcker efter att ha klantat mig  lite förra gången.
SUPERduper dator iaf!

Våran första resa

.... utomlands tillsammans är avklarad! Helt underbart har det varit! Vi har hunnit med all vi har velat, tagit det lungt och haft det toppen. Hann med Vatikanen, St.Peterskyrkan, spanska trappan, fontänen, Colosseum och massa annat men det här var det viktigaste. Vi har ätit middag på supermysig restaurang och vi har ätit där alla turister äter. Jag har njutit av den underbara glassen och snittat 3st / per dag, helt underbara. En vattenmelon på 11kg hann vi också med på 2 dagar haha.  U n d e r b a r   resa! Vi har ätit underbar bruschetta, mozarella, olivolja, tomater, pasta...allt som är "typiskt italienskt" och vi har njutt av både rött vin, vitt vin och choklad! Det har varit en riktig må-bra-resa-för-själen! :)


Lördag

Wohhoooooooo!! Nu har jag precis klickat och sickat in mina examinationer för sommarkurserna!
Inlämningen är imorgon men då har jag ju inte tillgång till nån dator.

Känner mig så nöjd och stolt över att jag i sommar har klarat av att jobba heltid + mer och läst två kurser. Trots en eländig tandvärk, smärta i höften och magen och en förkylning som inte velat ge med sig så har jag klarat allt jag tagit på mig!! Det känns helt underbart! Nästan så att jag skulle vilja fira med ett glas malibu-cola såhär på morgonkvisten! =)


...men icke! Firar med våran resa istället.

Onsdag

Pirrig som jag är har jag redan förberett en massa olika outfits som jag ska ha med på  l ö r d a g! Tror dock att jag kommer att få plocka bort en del för det är verkligen  j ä  t  t e  m y c k e t! Massa nya och oanvända kläder och skor som jag vill ha med mig iallafall :) som jag hunnit köpa mellan arbetspassen.

Idag, torsdag och fredag kvar på jobbet sen så. Det ska bli så skönt, man ska aldrig säga aldrig men trots bra betalt och bra avtal som jag fick så kommer jag nog  i n t e  tillbaka till stället igen. En sak är väldigt bra iaf, jag har hunnit läsa en stor del av höstens kursbok... helt ok.

Har haft världens  värsta inflamation i tanden som bråkat med mig i en evighet. Igår fick jag det fixat och pencilin utskrivet, första gången.. men det får vänta tills vi kommer tillbaka. Idag blir det ett läkarbesök för magont som jag också haft en evighet och sen så är jag redo.


Värst vad den här sommaren har gått fort.. längtar redan jättemycket till nästa,. Ibland måste jag däremot påminna mig själv att landa och leva idag och inte bli så uppivarv för det som ska komma.


Lördag

U N D E R B A R A  lördag och ledighet!
Kvällen har bestått av vin, grillning och hemmagjord schwarzwaldtårta med mamma. Det har varit en helt underbar dag :)
På måndag är det dags för sista jobbveckan och sen åker jag och min älskade till ROM! Sjukt vad jag längtar
 

Just nu sitter jag med en gott glas vin och letar en ny lägenhet till mig och Andreas. Jag är så sugen på att ha en ballkong! Trots våran alldeles perfekta så saknas verkligen en egen uteplats. Men det är nog något som får vänta ett tag iaf. Vi kan inte få det bättre än vad vi har egentligen...

RSS 2.0