Söndag

Vilken dag! Har varit igång sen 9 imorse, Andreas var inte sämre han heller såhär dagen-efter.

  Fick skjuts av Jelena så vi åkte iväg och hämtade vardagsrums bordet, superfint! Andreas har skruvat o grejat med det o jag har städat, diskat, bytt sängkläder, handlat mat och allt det där som måste göras. MEN då han hade skruvat klart så skulle jag hjälpa till och vända bordet... och vad händer? jag slår i svanskotan i fåtöljen bakom (träarmstöd) i full fart och börjar i samma sekund skrika av smärta. Gjorde så sjukt ont och det gör riktigt ont nu också! Är väl antagligen ingenting jämfört med hur det kommer att kännas de närmsta dagarna dock haha. Fick oss iaf ett gott skratt då vi märkte att mina byxor hade spruckit i samma veva...  
     Nu sitter jag iallafall och tar det lungt med lite kaffe och melongodis. Funderar på om jag ska läsa lite, se en film eller gå ut en promenad, kan inte ta det lungt för länge.

Skola imorrn, äntligen

Gym-pass

Just ja, idag var jag på gymmet för första gången på.... över två månader, körde ju bara body pump den sista tiden innan sommaren. I allfall det var skönt och jag hoppas att jag har träningsvärk imorrn! Hatar känslan av att bara känna mig alldeles.....alldeles otränad. Allt blir bara fel då! 

  ... typ som att jag nyss ätit X antal mackor o Andreas ringde alldeles precis nyss å jag bad honom ta med kebab hem. Hel-knasigt.

Lördag

Andreas är på sittning och jag har haft fiiiinbesök här hemma - Mojdeh & Jelena. Vi såg på film men höll på att somna så det blev lite e-type och några rundor på stan med bilen =)

Nu sitter jag här och äter mina mackor och väntar på att min älskling ska komma hem.



Upp tidigt för att gå på skolan imorrn - nollnings-planerings-möte


Fredag

Underbara fredag eller underbara dag!! =)

Började med att jag var på möte för att anmäla mig som volontär... och det gick hur bra som helst! De berättade en massa och det lät rikitgt skoj. Ska börja med VIP galan som är här i umeå nästa lördag och vara artistvärd! Anmälde mig först som bössbärare och affischuppsättare men då kom de med artistvärd förslaget som jag nappade på. Ska bli rikitgt skoj. Börjar där sen får jag se om och när jag kan gå vidare....


Traskade runt på stan sen och hittade en massa fint.. en kalender, en kofta, två tröjor, en kjol och två par skor. Väldigt nöjd.
  Sen då jag kom hem hade jag fått paket - tre böcker. Har redan läst ut en och nu ska jag bara ligga här och ta det lungt.

Andreas ska iväg och spela volleyboll men jag hoppar över det ikväll =)

Go´morron

Sitter här och ska snart sätta mig o läsa lite ur historieboken.. anledningen till att jag satt igång lite smått med den redan är för att hinna med den andra kursen som jag ska läsa - social kategorisering och marginalisering - och för att jag har anmält mig som volontär nu - igår! Mitt första "uppdrag" blir att sätta upp affischer och gå runt med en bössa på VIP galan som de ska ha - blir nog skoj! Sen hoppas jag att jag får komma till ett behadlingshem som de har o vara där istället, DET om nåt skulle vara givande! Åh, ju mer jag tänker på det dessto mer önskar och hoppas jag att jag får komma dit!!

Igår var vi hemma hos en kille i klassen, det var trevligt! Det bjöds på kex, ost, choklad & popcorn............. OCH han har HUND! Jag som är livrädd för hundar - men det gick hur bra som helst! Bildbevis finns, haha.
    Först satt vi här o drack lite vin o sen cyklade vi bort till killen & hunden - gick rätt snabbt å cykla, med tanke på att det är en bit. På vägen hem skjutsade Mojdeh mig på cykeln- utan problem - o sen blev det mackor o Mojdehs goda kladdkaka (som hon bakade o tog med tagit med till mig igår - tusen tack!)


Nä nu ska jag sluta svamla och sätta mig & läsa lite istället!


Torsdag

Umeå Umeå, nu har vi varit här några dagar... och det är skönt! 
   Det finns så mycket som jag är glad för, känner mig verkligen som världens lyckligaste :) Jag har världens bästa pojkvän till att böööörja med.


Mina dagar går åt till att läsa lite historia, lite ur boken "statussyndromet", lite ur "sociologiska teorier", det är väldigt intressant och jag trivs. De går också åt till att göra god mat till mig & min älskling, o en av sakerna Andreas gör som gör mig så glad är att han uppskattar min mat. Oftast är det jag som lagar - vilket jag trivs med - och jag blir så glad då jag ser honom äta det med god aptit =)   - för alla vet väl att vägen till mannens hjärta går via magen? haha



Tisdag

Igår var Andreas och jag i Umeå och fixade i lägenheten, gick hur bra som helst och det kommer  nog att bli riktigt fint då vi är klara. Innan vi åkte upp dit tog vi en sväng förbi ikea i Sundsvall och handlade lite grejer som behövdes. Hann med att beställa soffan och soffbordet  - som vi tittat och velat om hela tiden - kommer nästa vecka.

     Iallafall så körde vi tillbaka till östersund då vi var klara, blev många mil igår.  Min älskling gjorde det så bra som körde heeeela tiden förutom ungefär 2h som jag tog över, han lyckades skruva ihop och fixa i ordning en massa i lägenheten också....bäst.


Nu ska jag iväg, har massor att göra idag och sovit ut har jag inte gjort sen.... länge tillbaka.
  ...men det är det värt!


Min sommar






- Kunde det gå långsammare att ladda upp bilder....

Hemma

Borta bra men hemma bäst =) Känns skönt att   ä n t l i g e n    få sova i min säng.
Har packat upp lite och resten tar jag imorrn.. helt klart bästa semestern någonsin =)





 

- passade på att köpa med mig min dröm, bayswatern.
Jag kommer alltid bli påmind om den här sommaren då jag ser och använder väskan. Älskar den!  =)


RSS 2.0