Tenta - plugg

Oj vad mycket jag har att läsa inför tentan... har suttit och pluggat sen jag kom hem så jag behövde en liten paus för att kunna få nya krafter.
     Andreas är på skolan och pluggar men för mig går det lättast hemma själv av nån anledning. Lär mig mer då jag letar all information själv och sen diskuterar och jämför med andra. Jaja mindre viktigt.
  i vilket fall så är tentan väääääääääldigt snart och jag längtar tills den är skriven så att min hjärna kan koppla av. Den här gången är det "metod" som gäller, hur det går till då man forskar , datamatris - hur man läser av den, sätter in all info i den, observationer, teorier, univariat & bivariat analys o.s.v, en himla massa... men det ska väl gå. Klart det gör! Man ska alltid avsluta med nåt positivt, för att det är det sista man kommer ihåg.

Längtar tills jag kommer hem, även fast det här...UMEÅ är MITT hem nu (egentligen)
 men ändå, ska bli så underbart skönt att komm HEM och bara ligga i soffan o läsa en bra bok. Det är vad jag ska göra under mitt "jullov". Som egentligen itne alls är ett LOV för terminen pågår till 20de jan och nästa börjar 21 jan.
     Men man får en hemuppgift att göra under lovet, som förhoppningsvis inte kommer ta upp ALL den "lediga" tiden som vi har.
I vilket fall kommer det vara skönt att vara hemma...

Nu ska jag göra middag til mig själv, Andreas kommer hem seeenare, sen ska jag fortsätta plugga.




Jul i vårt hus

Igår köpte vi en gran som vi pyntade =) Lite tidigt kan tyckas men eftersom vi åker hem 21a dec så vill vi (hmm JAG som tjatade) njuta av allt jul-mys tillsammans, bara vi två, så mycket som det går.






Sen skulle vi dricka julmums te från MIQUE, med smak av saffran, apelsin och nåt mer... men det var hur äckligt som helst.

Härlig start på dagen

Såhär ser min morgon ut...  underbart & mysigt va? Härlig sol utanför fönstret, dock vääääldigt kallt  både inne och ute så jag har tänt doftljus och en stoooor kopp te. Nu ska jag snart iväg till skolan.
image381

Värmande med te

Mmm vad mitt te är gott. Vet inte huuur mycket jag har druckit idag... så gott och så blir man varm, speciellt i de här iiiis kalla rummen.

Satt och pluggade förut men har tagit en riktigt lång paus nu. Tvättar gör jag också, men det kom jag på nyss. Tur att jag bara har en omgång kvar för tvättiden är snart slut.

Aja, ska väl återgå till pluggandet, fram tills att Andreas ringer. Då ska vi iväg och träna.. nice nice.
  
     

Hungrig?


image375image376image377image378image379image380

- Det här är tydligen "same same but different" ... haha coolt.


Inflyttningsfest

Igår var vi på inflyttningsfest, mycket trevligt =) Lägenheten var verkligen super- fin, nybyggt och allt var helt nytt! Ingen dålig investering det där av två studenter haha . Föräldrarna har nog ett finger med också..
    
     Började iallafall med att vi var här och gjorde oss i ordning o drack nåt glas vin. Sen skulle vi ta taxi dit för att vi hittade inte adressen på hitta.se (SÅ nytt är det) Taxin kom och det visade sig att vi skulle åka sisådär 500m, blev en billig resa och vi slapp frysa.

När vi kom hem var husfesten i full gång i köket / vardagsrummet, men det verkade snarare vara en spanjor-fest. För Spanien tjejen hade tagit hit halva landet verkade det som, alla stod o pratade spanska vad jag kommer ihåg. Andreas hade redan gått in och skulle se på American gangster, fixat och satt igång filmen. När jag kom in i rummet efter lite spring fram och tillbaka så hade han däckat haha. Blev ingen film där inte... jag åt upp min mat och somnade.

Vaknade nio imorse och kunde inte somna om, så jag gick upp och pluggade! Vem hade trott det efter en fest kväll? Satt och gjorde det fram till 13 ungefär då vände vi upp och ner på rummet och städade, sorterade tvätt (som JAG ska tvätta imorrn) diskade och handlade. Är nog dags för middag nu, jag som just ätit en massa choklad. Men Andreas ska göra hans goda köttfärssås så den går nog ner iaf ;o)

Bjuder på en bild från igår på min otroligt SNYGGA och nyklippta pojkvän! Enjoy!
image374

Träning & mjukisbyxor


Tänkt på en sak ett tag nu men aldrig haft ork att skriva ner det, över huvudtaget har jag inte orkat skriva i bloggen. Men iallafall, alla killar som tränar går ALLTID två och två, två och två, två och två... vad är grejen med det? Haha, aja... kanske blir lättare att komma iväg om man har bestämt med nån att man ska iväg. Känns som att det tar längre tid då, för jag vet att då jag & Andreas går dit tillsammans tar det iaf längre tid än då jag går dit själv. Men han måste ju också träna! Jaa, måste såklart.. för att det är roligt!
 
     Sen en sak till, alla FULA mjukisbyxor killarna (inte sett nån tjej med de faktiskt) har på sig. hahaha, det är så fuuult. Oftast är det nån som...har lite större rumpa som tar på sig de.. och det kan bara sluta på ett sätt, att den ser ÄNNU större ut. Varför? Jo, för att de tar på sig byxor som har fickor på sidorna vilket faktiskt gör att det ser större ut. Så dyrt är det inte att köpa ett par träningsbyxor.. har man råd med ett träningskort har man säkert råd med andra byxor.
  Vilka problem jag har... haha, ne så farligt är det inte... men bara väldigt fult. Fast det är ingen som har sagt att man ska se snygg ut då man tränar... (men kanske ha ett par liite snyggare byxor bara, haha). Blir det inte ganska varmt i de där tjocka mjuksbyxorna också? hoho

Lördag

Vet inte vad det är, känner mig trött och utmattad heeela tiden!  Tar verkligen emot att vakna o vara tvungen att kliva upp då det är alldeles mörkt ute. Men ändå kunde inte sova speciellt länge imorse heller..

Ska sätta igång och plugga lite, läsa läsa läsa och åter läsa är vad jag gör.





Malin & Susanne åker snart till ASIEN, hur coolt är inte det? Lämna kylan i flera månader och bara ta dagen som den kommer, utan saker man måste eller borde göra. De kommer få hur roligt som helst, det vet jag =)

 (tror Malin just ska till att slicka bort det sista från läpparna av kladdkake-muffinsen som vi åt, hihi...haha)

Dagens köp

Idag har jag och Andreas varit på stan och handlat.. jag skulle egentligen ner för att köpa en ryggsäck, men vi kom hem med betydligt mycket mer!

 - doftar underbart. Bättre än alla body butter tillsammans!
 - bästa mascaran! Efter att ha testat i princip alla, från lancomé till jaa allt.. så är ändå den här bäst!
 - en riktig termos mugg! Andreas & jag köpte lika, i en friluftsbutik, förhoppningsvis väl investerade pengar.

 - dyr grej! Men läst en massa massa massa bra om den, måste ju ge den en chans.
 -min nya! Ingen HANDväska i världen är så snygg att jag ska förstöra mina axlar - rygg när jag går omkring med 10kg böcker på ena sidan..

 - Andreas köpte en very nice tröja, underwear, termosmugg, ansiktskräm, hårgelé och schampoo som jag valde.

That´s it. nu blir det godis & plugg.






Svar på Susannes kommentar - Neej för Guds skull det har jag inte glömt! Så tråkigt som jag hade efter att ha hängt där helg ut och helg in har jag nog aldrig haft. Krogen suuuuger då man är där helg efter helg efter helg...  :P


Festar sig feta?

Finns det inget vettigare / bättre/ roligare eller överhuvudtaget annat att göra en helg än att supa sig full och dagen efter äta fet bakismat? Helg efter helg...
     Verkar inte så, iallafall då man tittar på vimmelbilder.
Samma folk, men bara lite större/ tjockare/ fetare, eller vad man säger.

image360

- Visst ser det lite sött ut? Som ett barn på julafton, nu när han äntligen ska få sätta tänderna i hamburgaren! Kan nästan se hur det vattnas i munnen på honom.


För mig blir det vin på lördag.
1 glas rött vin = 6,8 sockerbitar, gött är det och lär ju garanterat bli fler än 6,8 sockerbitar.

Första tentan

BTW så klarade jag tentan vi hade nyss.. men det är första och sista gången som jag nämner ett tenta- resultat..


byee

Efterlyst!

Efterlyst nu, jag som väntat hela veckan på att se det men så har jag bara legat med datorn i knäet och gjort.. inget vettigt förutom pluggat då!

Till och med jag som är MORGONPIGG börjar få det lite svårt att ta mig upp på morgonen nu när det blir allt mörkare....ojoj inte bra. Måste ta mig i kragen.

     Dagen har gått snabbt, precis som alla andra dagar. Snart är det tenta, snart är det fest, snart är det sittning nr 2 med vinter tema, snart är det födelsedags-maskerad-jul-fest, snart är det dags för HEMFÄRD!
Men innan det är det först den här helgen som ska bli avklarad, imorrn ska jag bara vara hemma med min älsklings älskling Andreas (nee jag har ju såklart bara en älskling, det är Andreas... min älsklings älskling) och så kanske jag ska plugga lite, jo det borde jag göra. På lördag är det hus-fest här!  Jajemen, hela huset har en stoooor fest. Synd att jag inte ska vara här då! haha. För jag tänkte gå på inflyttningsfest hos en kille i klassen, med flicksen. Tycker det lockar mer... och imorrn ska jag ner på stan och hitta nåt fiiiiiint.

 (<-ingen smickrande bild, men kompenserar det med den andra->)

 sisådär ja.


fan fan

jävla fotboll! inget top model ikväll.

Första, andra, tredje

Träningen gick bra och min älskling Andreas följde med :)

Nu ska jag se på ett avsnitt av gossip girl, sen blir det Top model. Borde nog plugga lite också... och prioritera lite bättre! .......... men inte ikväll.

Back in Umeå

Helgen hemma var underbar, men hade gärna ägnat mer tid till att bara ligga i soffan och till slut somna där runt 22 tiden.. och sen bli väckt av pappa för att han är rädd att jag ska få ont i nacken då jag sover där.
     Nedräkningen är redan igång till vi ska hem igen, idag är det exakt EN månad kvar! Innan dess ska vi hinna med att plugga ihjäl oss till en ny tenta som kommer om inte alltför länge.

Funderar på om jag ska orka ta mig bort till iksu och träna! Känns lite tungt nu när det blir mörkt ute redan vid... jaa den här tiden!
     Andreas vägrar följa med också, fullt upp.. men man måste ta sig tid. Han står istället och betalar en massa för nåt som han inte utnyttjar. Nä fy vad besviken min pappa skulle bli om jag inte gick dit! Så nu tar jag mitt pick och pack & ger mig ivääg..
 
      På vägen hem ska jag köpa en tidning.

Hemfärd

Nu är det 2h kvar tills bussen hem till Östersund åker :) ska fixa det sista å sen ta bussen ner till bussen, haha.

Undrar om det finns internet på bussen?
.... jag som skulle plugga..

Brämhults & plugg

Fick avreagera mig lite i förra inlägget.

Har pluggat sen jag vaknade imorse, läst en massa i METODBOKEN.. dock är det som jag har läst INGENTING jämfört med hur mycket jag har kvar. Tänkte att jag skulle läsa lite till sen iväg och träna och såklart fortsätta läsa då jag kommer hem... en jävla massa läsning här!

image352

Världens bästa pojkvän köpte Brämhults- nypressade apelsiner till mig förut (söndags tror jag) hade nästan glömt bort att dricka den. Däremot har jag inte glömt hur glad jag blev då han kom hem med den. VI hade varit på affären men glömt lök, vilken vi kom på sen då det var dags för middag...då gick världens bästa älskling ner och köpte lök medan jag låg hemma o var grinig (jaa det var jag, över nånting) sen då han kom hem hade han även med sig nypressade apelsiner. Så många gånger som jag velat köpa men prioriterat annat, typ julmust.
     Pappa brukar alltid köpa massa sån där dricka men nu när vi måste betala allt själva så är inte det första prioritering då det är rätt dyrt med en sån.... men Andreas var så snäll och köpte.

     Poängen är att nåt så litet gör så MYCKET, alla töntar som inom er undrar varför jag skriver det här. Eller förresten sluta undra...haha.

image351

P.S: den är slut nu.
Fördelen är att den är så sjukt god.
Nackdelen är att man dricker upp den så fort just för att den är så god.
Slutsats - Måste köpa en ny till imorrn att ha under hemfärden.

Så helvetesjävlaskit KALLT

Fy  fan vad kallt det är i de här jävla studentrummen! Blir galen, håller verkligen på att frysa ihjäl. Sitter fullt påklädd från topp till tå, men tofflor och en tjock filt över mig men ändå är det iskaltl! Känns som att bo i en iglo! Min händer är alldeles blå-lila av att jag fryser så mycket...


.image350

Kladdkakemuffins

Eftersom Mikaela är bäst på att baka kladdkaka, jag har försökt hemma massor av gånger men ALDRIG fått till, så täntke jag att hon kunde bjuda på lite kladdkake muffins nu till helgen då jag ska hem.

Jag är ju så snäll och står för receptet.



4 ägg
3-4 dl socker
2 krm salt
3 tsk vanillinsocker
3 dl vetemjöl
8 msk kakao
200 g smält smör

Gör såhär(fast du vet väl redan hur man gör :P
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda de torra ingredienserna och häll i dem.
Tillsätt det smälta smöret. Grädda i 160°C ca 25 min.

(Från, dagensmuffins.se)

Rosa termos

Just ätit köttfärsresterna från igår och gjort mig i ordning för dagen, väntar på att klockan ska bli 11.15 så jag kan ta mig iväg till skolan. Jävla näsa som vägrar bli....otäppt! Svårt å andas.

Efter skolan ska jag antingen sitta kvar en timme, till 16 å plugga lite eller gå iväg och träna på engång och sen plugga hemma på kvällen. Får se hur det blir. I vilket fall så tar jag med mig min rosa termos så jag kan dricka te.


Fars dag

Fars dag idag och jag får inte träffa min förrän på torsdag. Då vi åker hem till Östersund. Tjatar jag? Så mycket som jag längtar är det ingenting!

Jag fick min julmust, slukade hela  på engång, Andreas har fortfarande kvar lite.

Funderar på att sova nu. Känns som att jag inte tagit igen all sömn sen fredags.. eller lördag morgon blir det. Då jag gick upp så tidigt.

Andreas gjorde världens godaste köttfärssås idag! ÅHH så gott det var. Åt hur mycket som helst så jag är fortfarande mätt nu... men jäklar vad han fick till det :)

Imorrn har jag seminarium 12-15. Segt, tycker inte alls om att börja vid den tiden...tidigt funkar bäst för mig!

Lite bilder sen i fredags, sittningen!



... äh nu orkar jag inte mer, gick så segt.
Go´natt

Julmust tack!

Vaknade för en timme sen, men är fortfarande trött!
     Väntar på att Andreas ska vakna så vi kan gå ner till ica och handla...är sugen på julmust! eller så går jag och lägger mig igen.

Måste se repris av DH då jag missade avsnittet i tisdags.


På TORSDAG ska vi hem hem hem hem, längtar så mycket.

Våran lördagkväll!

Kvällen började bra, vi är söta å mysiga (och jag EXTREMT trött)
 
...men nånting gick fel och det var fötter överallt helt plötsligt
Andreas tar timeout.
...men är snabbt tillbaka...
och brottar ner mig.

... Fin i håret älskling.
Jag blev så sugen på nånting sött (glassen tog slut snabbare än jag trodde) men i kylen fanns det inget som tilltalade ( de 2 hyllorna länst ner är våra)
... förutom en citron som gömde sig längst bak!
Lite gräddfil & russin på det... och tadaaa, hur bra som helst.

Trött, dagen efter

Har nyss kommit hem från stan. Var på mcdonald´s å åt och sen gick vi å köpte en Ben&jerrys som jag ska ha ikväll...49jävla kr! men det är det värt :)

Sittningen igår var riktigt skoj, blev en lyckad kväll.

Däremot har jag varit så sjutk seg hela dagen. Skulle kunna gå och lägga mig nu å sova till imorrn..
Zzzzz


Fotsmart?

Hur smart är din högra fot?

Gör såhär:
1. Sitt ner, lyft din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs.
2. Nu, medan du gör det, skriv siffran "6" i luften med din högra hand.  din fot kommer att ändra riktning!




Åhh, jag skulle helst av allt vilja stanna hemma ikväll.
Känner mig inte alls peppad, skit trött, seg, skit väder ute... hade jag inte köpt biljetten så hade jag faktiskt inte ångrat mig ett dugg.
.... men får väl ta mig i kragen och börja med att göra mig i ordning.


Andreas ska klippa sig idag.

Sittning ikväll

Vilket skit väder det är ute! hade klänning på mig idag och det var, minst sagt, ett misstag! Frös ihjäl och var alldeles blöt av allt regn när vi satt på föreläsningen.
     Var iväg och tränade efteråt..skönt. Gick och köpte lite snacks  (naturgodis)till ikväll och det är så jävlia dyrt! usch usch!


     Skulle helst av allt vilja lägga mig och sova nån timme nu, men det går inte. Borde göra mig i ordning för de andra kommer 17.  Runt 19.00 ska vi iväg på sittningen.


Sitter å jäser nu av all julmust, känns inte bra i magen...
 

Bästa låten just nu

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry 'cuz
Everything's going to be alright
People keep talking they can say what they like
But all i know is everything's going to be alright

No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you, you, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

You and me together

Through the days and nights

I don't worry 'cuz
Everything's going to be alright
People keep talking they can say what they like
But all i know is everything's going to be alright

No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you, you, you
Can get in the way of what I feel

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try try to divide something so real
So til the end of time I'm telling you there is no one

No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you, you, you

- Älskar min Andreas, som är väldens bästa pojkvän!

Dagens köp

Var nere på stan efter skolan... höll på att förfrysa mina fötter! men det var ändå mysigt på nåt sätt att gå runt nu när snön har kommit. och Umeå!! Åhhh vad jag älskar den här staden! Så underbar!
     Andreas skulle klippa sig men blev inte av idag.. hoppas faktiskt att det blir snart för han är jääävligt långhårig haha :P

Dagens köp blev
ett par strumpbyxor,
vita tofflor
skrivar-papper
 en rosa mapp
 liiiten häftapparat
och 72 bläckpennor (Claes Olsson är bra... gick lös där idag kändes det som, men den lilla granen fick vänta)
köpte en filt / pläd / överkast från Hemtex också som är SÅ mysigt (matchar tofflorna perfekt btw) Kostade bara en hundring, som Andreas var snäll och betalade, då Neli köpte ett nytt och annat till mig (efter en liten olycka) men jag ville ha ett vitt..

    

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen se på efterlyst. Efter det blir det till att sova... är så trött idag.

Btw hann jag inte in på Body shop, inte kolla på skorna jag tänkte heller & nagellack hittade jag hemma.
     Ovanligt att jag kommer hem med allt annat än det jag hade planerat..


Efterlängtade lussebullar

Åh vad sugen jag blev på lussebullar nu.
     Om jag inte hade varit för lat och om det inte hade kostat så mycket med alla ingredienser så kanske jag hade bakat egna på lördag?

image321

Lussebullar
30st

150g smör
0.5 l standardmjölk
50g jäst
250 g Kesella
1 g saffran
1,5 dl socker
1 tsk salt
1.7 l vetemjöl
1 ägg till pensling
Russin till garnering

Do like this:
1. Smula jästen i en degbunke.
2. Värm mjölken och margarinet fingervarmt och häll det över jästen.
3. Tillsätt Kesella, socker saffran och Pofiber.
4. Häll i mjölet och arbeta degen blank och smidig tills den släpper från bunkens kanter. Tillsätt ev. mer mjöl. Låt jäsa övertäckt i ca 40 min.
5. Arbeta ihop degen på mjölat bakbord och baka ut den till ca 30 kusar eller andra roliga figurer. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och garnera med russin. Låt jäsa övertäckta i ca 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 5-8 min.
6. Drick JULMUST till!!

Don´t worry be happy

    

    

No words

image316

Det där med facebook

Ingen aning om vad jag har det till egentligen. Har uppe några bilder men inget mer med det.
     Sen är det en del som skickar vänner förfrågningar som jag inte vill vara vän med.. haha, roligt va? Jag vill inte svara ja men det känns dumt att svara nej då jag vet vilka personerna är. Äh, jag struntar helt enkelt i att svara... töntigt, fegt, dumt eller vad som helst, men och?

Ska på föreläsning 13.15 till 16.00, känns rätt segt. Passar mig bättre att börja tidigt på morgonen då jag har svårt att hålla mig vaken speciellt länge på kvällen och somnar tidigt. Finns tyvärr inget jag kan göra åt det...

     Efter skolan ska jag ner på stan en sväng. Måste hitta ett par strumpbyxor till imorrn! Sen kanske jag får med mig nåt mer hem. Hudlotion från body shop har jag varit ute efter ett tag men body butter:et har inte tagit slut än, men det är liite kvar så jag skulle kunna slå till idag. Var förresten ingen höjdare tycker jag... luktar gott men inget mer än så!
     Får se om jag hittar ett par skor också.


Onsdag

Efter träningen åt vi vårrullar & ris med currykrydda....och det var hur gott som helst. Andreas kastade i sig sina och satt o suktade efter mina, som jag njööööt av. mums.
     Sen åkte jag iväg en sväng till Neli och träffade tjejerna där o Andreas var med Anders. men nu är vi hemma.. och det snööööar :) hur mysigt som helst!
     Ska se på mitt avsnitt av Gossip girl, som är en skit bra serie. Precis en sån där fjantig tjej serie som nån skulle sagt. But I looooooove it, den passar mig perfekt!


P.S. Matten som Andreas håller på med är..... jävligt svår! Rena grekiskan... eller vad är det man säger(?)


Andreas tvättar!

Haha, min älskling har tvättat kläder idag! Nej det är inte första gången, han är så duktig så... men idag gick nånting fel.

    

Fanns inte så mycket mer att göra än att kasta bort tröjan..


Tenta plugg

Tjohooo, neeej jag har inte övergett min blogg. Såklart. Har bara haft fullt upp, både jag och Andreas. Vi har nämligen haft TENTA. Jaa, jag hade min första idag och Andreas gjorde sin igår (16.00-22.00).  Så igår hade jag en dag utan tv, internet & tidningar bara för att kunna totalt fokusera på pluggandet och inte ta in mer information och blanda ihop.      
     Skumt men det funkade. Kändes bra och jag tror det blir bra. Första gången sen vi flyttade hit och började plugga som jag faktiskt inte har det minsta såligt samvete för att jag inte pluggar en dag.
     Andra momentet avklarat nu, 2 kvar innan det är dags för nästa termin. En till tenta och en inlämningsuppgift under "jullovet".
 Marx, Weber & Durkheim är inte så tokiga trots allt.. men nog gjorde de mig nervösa. Gick och la mig 21.15 igår och var uppe 06.
     En del i klassen snackade om att man skulle varit uppe 05 imorse för att klara av tentan. Det dummaste jag hört! Kan man inte allt fram till Dagen då det är dags eller dagen innan så kommer man ju inte få in mer kunskap de sista timmarna då man är som mest stressad! Den sista tiden gäller det att antingen repetera eller bara låta allt vara. Det sistnämnda är inget jag tar till mig, men repetera är bra, för att man kommer garanterat inte klara av att lära sig mer nya saker timmarna innan en tenta.
     Satt för övrigt där 09- 12 och tiden gick snabbt... vi hade till 14.00 på oss, men för mig räckte de där 3h. Då man skulle på toaletten var den en vakt som följde med, haha. Lite roligt. Andreas hade berättat om det men det känns ju ändå annorlunda då man väl är med om det. Då jag nästan var klar skulle jag gå och fylla på mer vatten, då sa vakt tanten att hon måste hålla koll för att många studiekamrater var klara och satt utanför. Trots att toaletten var dörren bredvid och de satt "bakom ett hörn".. haha, men men. Det kändes bra då jag gick därifrån iallafall.

Nu ska vi iväg och träna. Om inte Andreas så jag iallafall.
     Ikväll får vi se vad som händer.

..................nästa torsdag ska vi HEM HEM HEM. Jag längtar så mycket!!
Skulle helst av allt vilja åka hem den här helgen, men på fredag har jag SITTNING, min första. Det här är rena rama oskulds veckan för mig :) tralalallaaaaaaa

Ny önskelista

Min födelsedag har just varit.. men nu när snön kommer och det börjar närma sig jul så har jag en ny önskelista, såklart!

En klassisk, tidlös perfekt mulberry bayswater står överst på listan, 6000-8000kr för den. (hittar inte exakt pris)


En sån här fin rosa kamera skulle inte vara fel
 

Nån av de här underbara äpplen.
 

Jag ser det snöar

... åhh, äntligen har det börjat snöa här i Umeå, de senaste veckorna har jag tittat ut det första jag gör för att se om snön kommit... och imorse hade den det :)

     Var uppe klockan 07.00, jaa på en lördag. Kunde inte sova mer.. somnade runt 21.30 igår medan jag tittade på idol. Hade tryckt i mig godis, glass o julmust och sen däckade jag. Tur att Andreas väckte mig senare så jag fick borsta tänderna...
     Hunnit med att plugga en del och nu täntke jag gå ut en promenad i snön, lär väl få göra det själv... men har min ljudbok som jag lyssnar på.


Afterwork igår på olearys var super! Vi åt massa ribbs, kyckling vingar, majs & sallad. Vi fick verkligen valuta för pengarna.


Idag blir det bara en massa plugg.

Dagens goda gärning

Åh glömde skriva.. då jag klev in i bussen som jag skulle åka hem från stan så gick jag förbi ett säte där det låg en mobil!
     Snäll som jag var tänkte jag inte ens tanken på att ta den utan jag gick fram med den till chauffören på engång.
Varför gjorde jag det?

     Det var en gammal Nokia telefon.
     Sätet som den låg på var vänt så att man åkte "baklänges" å det satt folk "mittemot" som skulle sätt att jag tog den, om jag hade gjort det.
     Jag vågade inte ta den.
     Jag ville inte ha den.
     Jag blev nojig (som vanligt) å trodde att nån i bussen skulle säga "det där är min" även fast alla satt en bit bort.
     Jag var på bra humör efter att ha inhandlat B&J- glassen.

Fan jag skulle ha tagit mobilen.
     Bara för att liksom..
     

Phish food

och den glassen som fick följa med hem blev . Har redan smakat och den var ljuuuvlig. Det är faktiskt små chokladfiskar i den också. 
     Det är iiiiiiskallt ute idag, lite varmare dock i solen. Lyckades gå till Ica Maxi från skolan och hann precis spring in och köpa en glass innan bussen kom. Var super lång kö inne på maxi men jag lyckades ta mi förbi, nej jag trängde mig såklart inte! Åkte med bussen ner till stan o hann precis med den som åker upp hit, hem till oss. Det åkte en jävla massa omvägar så jag hoppade av tidigare.. gick betydligt snabbare att GÅ den sista biten än åka runt halva Umeå.

     Har ätit supergod varm o mumsig soppa med mackor nu. Ska plugga lite innan Andreas kommer hem, sen ska vi ner på stan och gå på O´learys afterwork.


Haha va roligt det var då Andreas kom på mig idag JUST då jag tände en... han cyklade förbi precis i samma sekund.   
     Jag som skrytit med hur nöjd jag var över att ha sagt nej tack hela veckan, men så åkte jag dit idag. Då jag inte tackade nej. Aja, vadå.. det är fredag, man får tänja lite på gränserna.
    

Ben & Jerry´s

oooooh, omg vad jag längtar till imorrn, för då ska jag till ica maxi och köpa Ben & Jerry´s underbart goda glass.

Tänkte prova nån ny den här gången, har redan ätit Chocolate Fudge Brownie och Cookie Dough.
      Imorrn blir det förhoppningsvis nån med massa choklad, antingen:

Chocolate Therapy (Chokladgräddglass med chokladkakor och virvlar av chokladpuddingglass)


eller

Fossil Fuel (Vaniljglass packad med mäktiga chokladkaksbitar, chokladdinosaurier och virvlar av chokladfudge)


eller

Phish Food (Chokladgräddglass med marshmallows, kolasåsoch fiskar med chokladsmak)


eller det här känns också väldigt lockande

Cherry Garcia (Körsbärsgräddglass med körsbär och bitar med smak av mörk choklad)


Nån av de blir det iallafall, mmm va gott. 
     Har för övrigt tagit reda på att Ica kvantum, hemma i Östersund, också säljer de underbara glassarna..

Inget fetande i helgen

Det är helt sjukt vad tiden går fort. Satte mig nyss för att plugga och nu är klockan redan efter 17... visserligen la jag av runt 16, strax efter att Andreas kommit hem, men oj vad tiden springer iväg. Imorrn är det fredag!
     Kommer att bli en lugn helg med en massa pluggande bara. Inte det minsta festande här inte. Skönt att både jag och Andreas ska plugga heeeela helgen lång.

     Nu ska jag göra middag.. roligt ju, speciellt då jag slipper äta själv :)
Ska åka hem den 15de november, längtar alldeles för mycket för att orka vänta längre.

Dom där gubbarna!

Nu så... jag ska bara...skriva färdigt det här.... sen så.... ÅH den där jävla Marx! Durkheim! Eller Weber ska vi inte ens tala om!  De gör så att jag blir alldeles sönderstressad. Skulle helst av allt vilja lägga mig i sängen och läsa Bridget Jones boken (nr 2) men nä, sånt blir det inte av.

Måste plugga nu. Fram till middag...

RSS 2.0