Fredag

Tentan är avklarad, eller ja..den var ju igår..
Idag är det valborg och det är hemsk väder ute. Jag som har sett fram emot den här dagen, den här helgen i flera veckor. Jag hoppades på grillning, majbrasa på campus, förfest och en utgång... men nu är det skitväder och jag har inte lust med något.

Sitter och dricker kaffe, Alfred Nordqvist - classic, godaste kaffet. Näst efter gevalias hederliga el-brygg kaffe.
Annat är det med Zoega- Forza........... värsta kaffet vi någongsin köpt. Så svart så svart och bara otroligt äckligt faktiskt.  Jag brukar tycka om starkt kaffe och skulle aldrig i mitt liv första det med mjölk eller socker men Zoegas Forza blir man nästan mörkrädd av!

Igår tyckte jag att jag förtjänade lite nya grejer. Det blev ett par träningsskor från gå och löp kliniken, en svart topp, två örhängen som verkligen inte var min stil men just därför ville jag ha dom och en leopardmönstrad sjal som inte heller var min stil och sååå PERFEKT :) Nu ska jag iväg och köpa grytlappar (till mig) och vin och öl (till Andreas och Stefan)...i regnet.

På måndag börjar fjärde och sista momentet på nationalekonomin, tänk att jag snart är färdig med hela kursen. Så sjunkt nöjd och stolt över det.

Tisdag

Sisådär ja, solen tittar fram här :)  Egentligen har jag grupptimmar från 13-15, men hoppar över det idag.
Istället ska jag iväg till polisen och fixa ett nytt pass då mitt går ut nästa månad. Efter det blir det en svän på stan. Vill ha en ny skinnjacka, två par nya skor (svarta + vita) och massa andra småsaker.

Men först ska jag hitta polisstationen, verkar som att det ligger borta på Haga(?) Tur att det är soligt väder och att mamma och pappa skickade hit mina solglasögon :)


Ikväll ska jag laga en god middag och   p l u g g a... tenta nästa vecka!
En JÄTTEVIKTIG tenta. Får jag bra på den ( vilket jag SKA och MÅSTE få) så kan jag pusta ut i maj och  p a r t a.  För att sedan i juni ( dagen innan sommarlovet) ha sista tentan...tjohooo.

Måndag

Knåpade just ihop ett personligt brev och bättrade på mitt CV, trots att jag inte har några som helst planer på att jobba i sommar så.. tjaa, skulle jag få det så skulle jag inte precis säga nej ;o)


Nu ska jag plugga till min makrotenta i nationalekonomi! Med solen strååååååååålandes utanför fönstret.

Tisdag

Nyss ätit lunch. Var på föreläsning 9 - 12 och nu ska jag sätta igång med pluggandet. Jag ska göra några uppgifter sen tänkte jag kila ner på stan och handla ett sängbord, en bricka och lite smink från make up store.

När jag kom innanför dörren tittade jag in i dator-rummet, ingen Andreas där :(
Varje gång jag hör att någon går i trappan, tänker jag att det kanske är Andreas...men jag vet att det inte är det!
Får vänta till  t o r s d a g! Då ska jag överraska min älskling!! :):)

Måndag

Tillbaka i Umeå igen, har haft en underbar påskhelg hemma... men är ledsen över att tiden går så fort. Det var ju alldeles nyss onsdag och vi åkte hem, nu är det måndag och jag är tillbaka i Umeå.

Imorgon har jag föreläsning klockan 9.
Ikväll ska jag ta ett bad och dricka ett glas vin.
Nu ska jag ta tag och packa upp.

RSS 2.0