SÅ snygg!

Herregud vad snygg, kan inte sluta titta på bilden!



 

Från: glitzy.se

Tisdag

Åhh idag har det varit en  m y c k e t  bra dag =)
 
   Började med massa plugg i biblioteket från 8.15 fram till lunch. Sen blev det hemfärd och då hade både soffan OCH tv:n kommit!! Vi beställde den i söndags o den kom idag, helt otroligt va snabbt det har gått. Superbra!  Vi fixade ihop allt, eller det var mest Andreas som fixade o Stefan hjälpte till då det skulle vändas å vridas... jag fick städa undan å gå ut med alla kartonger. Sen gick jag på ica o köpte massa godis för att dom hade varit så duktiga :)
    Efter det blev det lite plugg o sen gick vi bort till Stefans lägenhet o kollade...kommer bli finfint då dom får ordning på allt. På vägen tillbaka kom han på att han skulle bjuda mig å Andreas på middag så vi gick på konsum o köpte taccogrejer. Stefan både lagade maten o diskade! haha. Skönt för mig o Andreas =)
   En kort promenad till hyresvärden o lite plugg... nu ska dom se film o jag ska sova om ett tag.

Ny dag imorrn

Innan läggdags

Imorgon kommer våran soffa ... och tv:n är på väg =) 





   På fredag åker jag H E M. Mycket bra vecka!


Måndag

På väg till till mig och mina naglar...


...och så var det en till som jag inte hittar nån bild på :)


Dags för önskelista




Sisådär ja :)

- Väska från Sandqvist.net
- Kofta från Busnel
- Jeans - Acne
- Sex & the city boxen
- Hanky panky:s
- Epilator
- Uggs
- Rosa skjorta
- Huvtröja

Lördag - bortskämd ;)

Världens bästa älskling har riktigt skämt bort mig idag :) Vi var på stan o handlade en massa fint. Jag köpte en svart skitfin kavaj och Andreas köpte två tröjor o en skjorta. En ny badrumsmatta och en SODASTREAM köpte vi också med oss! Hur bra som helst!! :)

   Sen köpte Andreas SUSHI till mig o jag lovade att äta upp allt! och jag gjorde det! Det var HUR GOTT SOM HELST! Jag förstår inte vad det var för fel förra gången vi åt sushi tillsammans, för då smakade det S K I T! Men jag var tvungen att ge det en ny chans och I lööööve it ;o)  Sen var vi på ica och han köpte min FAVORIT - Ben & Jerry - brownie glassen! Har redan ätit upp halva glassen o alla browniebitar.... så nu ska jag bara ligga här och jäsa o vänta på att vi ska se nån rolig dokumentär. Andreas spelar o Stefan kollar på.



Igår var tjejerna här, vi sjöng till singing bee, åt nachos, dansade och åkte ett varv... en    M Y C K E T trevlig kväll :)

Måndag

Dagen började med att vi försov oss! Men för mig gjorde inte det så mycket förutom att jag inte hann sitta på bibblan o plugga i de 45min jag hade planerat innan 9 - då min föreläsning började. Andreas kom för sent.. men lungt ändå.

Föreläsningen höll på från 9 - 12, låter rätt länge men tiden går så himla snabbt och helt plötsligt ät det slut.
Efter lunch satt jag kvar i biblioteket o gjorde färdigt "dagens uppgift".. knallade hem med Andreas & Stefan efter det.
     16.50 sprang jag iväg till bodypump passet som började 10min senare och det var   t u n g t! Efter att inte ha tränat på ett tag... inte varit ute på promenad heller och bara ätit en massa   s k r ä p  den senaste tiden  så...jaa, det kändes i kroppen!  Tungt som bara den var det och jag är helt slut, skulle kunna somna  N U.   Känslan efteråt går inte att beskriva :)
  Andreas gjorde supergod middag, han kan, min mästerkock :)  

Paus ett tag till sen ska jag lägga mig o läsa - plugga.


Lördag

Nu är det pizza-bakning pågång här :)   Vi har gjort i ordning deg och massa pålägg o väntar nu på att degen ska jäsa. Andreas tar en dusch så länge o jag tar en paus här å äter chips under tiden :)
  Vi har hunnit med lite plugg o var nere på stan och köpte mjukisbyxor, strumpor, ansiktskräm till Andreas och jag köpte skor,  hårborste o duschborste.. skitbra grejer!


Igår var tjejerna här och jag bjöd på taccos...hade en av dom bästa kvällarna. Jag hade ont i magen av allt skratt :) Vi sjöng till singing bee, spelade kort, pratade en massa och hade en väääääldigt trevlig kväll :) Den behövdes verkligen!

Fina

Jag vet inte hur många gånger jag har klickat mig in på zoovillage den senaste veckan o grubblat över den här fina



Visserligen kan den   a l d r i g   jämföras med min älskade mullberry men jag behöver en svart o rymlig väska då mullberryn är lite känslig för regn / snö såhär i början.

Torsdag

Helt otroligt vad dagarna går fort... tiden bara springer iväg.

Idag så började jag min nya vid-sidan-om-kurs  och äntligen kan jag hela namnet på den Sociala problem, marginalisering och utanförskap. Jag vet inte hur många olika kombinationer jag har dragit till med haha, men så heter den iallafall.
   Det var riktigt roligt och spännande... tror att det kommer att bli väldigt lärorikt att ha med sig den i bagaget :)

Mitt mål är att såsmåningom läsa juridisk översiktskurs och kriminologi. En tjej i min grupp hade läst båda och sa att det var väldigt mycket litteratur - massa massa olika böcker och många med engelsk text. Så det känns som att det kanske blir svårt att hinna med det vid sidan av programmet, men jag SKA iallafall läsa dom - såsmåningom. Sen finns det 1000st till jag vill hinna med :)

När jag kom hem hade världens bästa älskling varit på ica och köpt massa godsaker till mig, som han ställt fram
 med en lapp bredvid....... blev hur glad som helst. Han har verkligen ställt upp de senaste dagarna då jag inte alls kännt mig så kry. Värst är det på morgonen och på kvällen. Först trodde (tror) jag att det var en vanlig förkylning, men nää jag känner mig inte förkyld. Sen började jag undra om jag kanske blev "matförgiftad" i helgen? Vi åt oxfilé o min bit var kanske lite väl blodig.. men nu börjar jag undra om det inte rör sig om migrän ? Jag har SÅ ont i huvudet och mår väldigt  illa.. magen ska vi inte ens nämna. Aja nog tjötat om det.

Nu ska jag lägga mig i sängen med mina godsaker och plugga.
Andreas skulle iväg på nåt roligt på skolan som han var tvungen att se respektabel ut inför ;o) Coolt! Jag vill också gå på nåt där jag känner att jag vill klä mig respektabelt (sen kan ju definitionen o begreppets innebörd disskuteras, haha)



Tisdag

Idag har det inte varit lika lättsamt som de andra dagarna... har inte alls varit på topp. Mått illa, haft huvudvärk och framförallt ont i magen. Lyckades ändå ta mig till skolan 8.15 satt å pluggade - föreläsning 10 - 12. Satt kvar ett tag i biblioteket men orkade inte längre än till...14.00 - 14.30 nångång.. gick hem å la mig o höll på att förfrysa mig..
    Tur att jag har världens bästa älskling som ställde upp och gick på ica två gånger åt mig.



Nu är det läggdags, eller det har det egentligen varit ett tag................ zzzzzzzzzz

Måndag

Åh, jag kunde inte ha varit mer nöjd med den här dagen :) Satt i biblioteket från 8.15 - ca 12.30 o läste och skrev - hann med det jag planerat för dagen - sätter upp små mål för mig själv varje dag nämligen.
   Var på föreläsning mellan 13 - 15, som var jätte intressant faktiskt - vad är en människa? Sen blev det hem o fortsätta plugga. Kände mig inte helt på topp då jag kom hem - höll på att förfrysa mig, magont o huvudvärk så jag låg i sängen med täcke o filt och gjorde färdigt det sista för att uppnå dagens mål.  
     Min älskling gjorde jätte god middag med massa vitlök till mig :)

Nu sitter jag här med nytvättat hår och tar det lungt.
     Andreas o Stefan gick på ica för att handla lite godis.


Funderar på om jag ska ta tag i morgondagens planerade plugg lite senare eller om jag ska nöja mig med dagens insats..

Inte så roligt längre

Nu var det inte roligt att vara hemma ensam längre...  jag har tittat på gossip girl, ätit middag + en påse hasselnötter, drucikt ett glas vin, diskat, lyssnat på moneybrother o dansat, läst ca 5000 tråkiga blogginlägg, lyssnat på the sounds skiva två gånger efter varann... och nu är jag less! Vill att min älskling ska komma hem.
     Börjar bli ledsen också... saknar mamma o pappa, varje dag, hela tiden.

Lördagkväll

Har hunnit med att plugga det jag hade tänkt för dagen :) Andreas o Stefan har gått iväg till Anders - grabbkväll! Så jag har passat på att lägga en ansiktsmask o tända massa ljus här.. ska bara ta det lungt ikväll hemma själv. Andreas köpte lite naturgodis till mig - men det tog slut medan jag pluggade - kanske gör lite popcorn o nymalt kaffe.

Var på stan en sväng med Andreas, Anders o Stefan...hann springa in på några affärer men köpte  i n g e t. Däremot handlade vi en massa då vi åkte till maxi..

 Nu så ska jag bara slöa här med min ansiktsmask.

Lördag

Inför hösten...skulle det inte varit helt fel...





Fredag

Var på skolan 8.15 - precis som min älskling är varje dag. Satt i bibl o pluggade fram till 9 och tro det eller ej men jag fick en hel del gjort på den korta tiden :)
   Sen var det föreläsning från 9 - 12, den var inte å leka med! Massa Napoleon, krig, Bismarck och allt vad det var. Riktigt intressant faktiskt dremot blev det lite svårt att hålla sig vaken sista timmen. Inte på grund av att föreläsaren var dålig - tvärtom, men det tar på krafterna att ta in en massa massa info konstant i 3h - tur att vi iallafall hade kopierat föreläsningsanteckningarna, annars hade det varit svårt att hinna med 54 powerpoint bilder med text.
 
     Fick skjuts hem, tog en paus för lunch och metroläsning och satte igång o plugga på engång efter det. Lyckades under tiden äta upp Andreas halva 230g  (den med +15% extra stor) marabou-daim - vet inte hur det gick till, helt plötsligt var det bara 3 rutor kvar.. så jag tog ju inte hela.
  Pluggade på fram till 16 sen blev jag så trött så jag tänkte vila 30min... blev bara 15dock, kunde inte slappna av. Gick upp, åt Andreas fettiga chips o satte mig och gjorde klart det  S i s t a - för idag! =)  Känner mig så sjukt nöjd.

Nu ska jag strax göra mig i ordning för färd ner mot Neli med Jelena o Mojdeh =)

Av nån anledning har jag fått mindre fin hy, undrar om det beror på chokladen, glassen, chipsen eller en kombination? Har iallafall inte tid att oroa mig för det nu..


Torsdag

Stressad stressad, tänkte försöka hinna med att tvätta innan jag börjar 13.00 -
  ska vara på skolan 12.30 för att ha seminarium coh skriva ut massa papper först också. Tvättade ju i helgen men så hängde jag upp Andreas vita t-shirtar lite här och var i lägenheten för att vi inte hade tillgång till torkskåpet så nu är t-shirtarna fulla med fula fläckar.

Klippningen igår gick bra, jag var faktiskt nervös för att hon skulle klippa för mycket men hon var jätteduktig och lyssnade :) Det slitna är borta och snart växer nytt och fint hår ut. Ska införskaffa mig en jävligt bra borste bara! Brukar ju knappt borsta håret.


Var uppe till 00 tiden igår och pluggade, imorse hoppade jag upp ur sängen 06.45 o satte igång på engång.
   Men lika fort som jag for upp som en raket trillade jag ner som en pannkaka vid 9 tiden och har legat o "halv-sovit" till 10. Aja nu ska jag hoppa in i duschen o försöka hinna med tvätten. Måste ner på ICA också...


Just nu




- mina rutiner är inte helt som det borde vara just ikväll...

Uppdat. Tisdag

Sådär ja! Nu har jag plugat färdigt för den här dagen, har nått mitt mål för idag =) Tur är väl det för längre än såhär skulle jag ha svårt med att koncentrera mig - världens fest hos de ovanför oss! och det är huuuuur lyhört som helst, t.o.m så mycket att vi har hört ljud vi verkligen inte ville ta del av! haha
       Visserligen har jag inte hunnit med att beställa nagellacken, men istället för det hade jag lite c-vitaminer som jag såg framemot då målet var nått..

Nu är det inte bättre än att jag snart ska lägga mig, innan jag somnar måste jag läsa lite till.
     Vill verkligen försöka hinna med allt!

Idag har jag pluggat en massa, lagat jättegod middag till mig och Andreas, ätit jättegod middag,
pluggat ännu mer och hunnit med en kort promenad för att få lite frisk luft till hjärnan..
     Imorgon väntar en ny dag med massa roliga saker! =)




Tisdag

 Satt i biblioteket imorse o läste lite och sen var det föreläsning, var kvar på skolan med tjejerna medan de åt lunch. Promenix hem för egen lunch och sen råkade jag fastna vid datorn. Inte bra!
   Men nu ska jag läsa en massa och sen ska jag unna mig och beställa fler Essie nagellack. Som är superbilliga om man beställer från head2toebeauty =)


Föreläsningen idag var SÅ bra och SÅ intressant.
Historia var tidigare inte mitt favoritämne men jäklar vad spännande det är! Längtar faktiskt redan till nästa föreläsning - imorgon. 


Lördag

Jag bokade nyss klipptid till på onsdag!! Ska bli spännande - var ju ÅR och dar sen jag var och klippte mig. Det  är inte precis nåt jag brukar tycka om, men Andreas sa att den här tjejen var duktig så jag bokade tid hos henne... för klippa mig, det måste jag göra.

Inatt vid 01.00 tiden fastnade jag framför några - egentligen helt ointressanta sidor- på internet samtidigt som jag åt hasselnötter! Idag är inte magen så glad och jag känner fortfarande smaken av de..blandat med oxfilé-rester som åkte ner nyss. Trots allt, ingen trevlig kombination...haha



   Snart ska vi kila ner på stan

Torsdag - superdag

Hej å hå vad jag är nöjd med gårdagen! Helt otroligt hur mycket jag stressade och jag hann med allt :)

Började med att gick upp 7.20, kollade igenom mailen och allt sånt. Gick ner till stan för att hämta programblad till VIP-galan på lördag, var där nere prick 09.00 då de öppnade. Skyndade mig sen upp till skolan för att hinna på föreläsning till 10. Den höll på till 11, då satt jag mig i biblioteket och läste i en timme, hann precis med en text som vi fick på 6A4 sidor.   Gick hem för lunch och en powernap på 20min, pluggade lite under lunchen. Gick till skolan 14.00 - men då dök ingen annan upp så det blev inställt. Gick hem och hämtade affischerna och cyklade (med punktering) ner till stan. Satte upp massa affischer OCH hann springa runt i lite affärer. Då jag kände mig nöjd köpte jag massa choklad som jag åt ute i solen. Cyklade hem och när jag kom hem åt jag up resten av chokladen och sen skyndade jag mig iväg på ett body pump pass. Efter passet gick jag hem och såg på gossip girl medan Andreas skulle iväg och volleybolla haha. Unnade mig en "plugg-fri-kväll", gjorde fika till Andreas och gick och la mig runt 22.15 tiden.... men kunde inte låta bli, plugg-läste ett kapitel i väntan på Andreas- som kom hem strax efter 23.00. Då han la sig låg vi och pratade om allt möjligt till 01.00 och idag så var vi uppe strax efter 7. Nu ska jag göra mig i ordning och sätta mig i biblioteket och läsa! =)


Oj vilken lång och ihoptryck text - aja, har iallafall fått ur mig min berättelse om min super dag.

Historia är bra

Idag har jag pluggat, varit på skolan och haft seminarium, kommit hem och pluggat igen. ROLIGT, tro det eller ej :)  Finns inget annat alternativ än att gå in med inställningen att jag kommer kunna så mycket då jag är klar med den här historia-kursen och det kommer jag.
     För att historien handlar helt enkelt om människans relation till sig själv och samhället i ett tidssammanhang. Nyttan består i att utvidga hennes perspektiv bakåt och hennes förmåga att kritiskt förhålla sig till och kommunicera sina egna erfarenheter. Genom att skildra och förklara historiska händelser, processer och samhällen får hon en jämförelsepunkt till sitt eget liv och det samhälle hon lever i - se så smart man blir :) Iallafall så är det väldigt givande om inte annat! För det värsta som skulle kunna hända är att jag sitter där med en grupp människor om 10år där alla pratar om en händelse som har sin förankring långt bak i tiden - historien och att jag inte fattar nåt av det de pratar om för att jag inte har pluggat -läst historia. Hemska tanke! Att vara "den där som inte hänger med" - när man har chansen att lära sig så är det bra att ta den helt enkelt - alla har ju inte det.

Iallfall så har jag suttit och slappat i en timme nu. Det var också den tiden det tog att äta upp min ANDRA 100g chokladkaka på TVÅ dagar - jag känner mig inte helt nöjd över det måste jag erkänna. Men det var jävligt gott. Följde med min älskling till ica förut och han var så snäll och köpte. Godis för 4,90/hg här, inte illa pinkat! Men jag höll mig till min  chokladkaka bara... den här gången :) Däremot väntar en mindre rolig natt med en mer orolig mage än tidigare idag.

Andreas o Stefan sitter å pluggar här nu, mitt blodsocker är på väg neråt så jag ska nog lägga mig.. go´natt


Mandel-russin-choklad

Vilken dag! Fullt upp från början till.. jaa nu.  Är riktigt nöjd iallafall :) Jag har hunnit med allt som jag hade planerat + en oväntad  och oplanerad uppgift till imorgon.


Nu har vi typ nyss kommit hem från affären och jag köpte mandelrussinchoklad - choklad med stora bitar av mandel och russin. Sjuuuuuuuuukt gott! Så nu ska jag titta på de nya the hills avsnitten och fortsätta njuta av chokladen. Andreas ska iväg och spela volleyboll =)

Tisdag

Ska alldeles strax iväg på första föreläsningen på den här terminen... är superstressad!
   Känns bra att jag har suttit och pluggat hela morgonen iallafall :) Det ska bli riktigt skoj att få sätta igång med föreläsningar och allt...

Måste göra mig i ordning nu. ska vara på skolan 13.00

RSS 2.0