JIPPIIIIIIIIIIIIIEEE!!

VG på microtentan!!

Ikväll är helt klart en av den bästa kvällarna på länge.
Det ska firas på lördag! =)=)=)




Jag satsade verkligen ALLT på den tentan och det känns så UNDERBART
att allt mitt slit gav ett sånt helt otroligt bra resultat.
Nu jävlar ska jag satsa stenhårt på resten också!

Onsdag

I tisdags började vi nya momentet, resursfördelningsteori och internationell handel. Vi har haft 2  3 - timmars -  föreläsningar sen dess och knappt tagit oss igenom 2 kapitel. Han varnade oss visserligen redan första dagen att han fått höra att han håller lågt tempo, men hej... jag klagar inte!! Idag upprepade han samma sak i 3 timmar, fast i olika ordning. Det var nog bara våran rad som märkte det.  Några ställde frågor om han kunde "förklara det där". Men det är skönt, kanske kan spara in lite tentaplugg-tid!

Onsdag

Fick ett ryck och beställde nyss tre spel



Jag tror att jag gjorde ett mycket bra val, eller egentligen var det inte så mycket val. Jag kunde inte bestämma mig för vilket jag skulle välja så det blev alla tre. Inte speciellt ekonomiskt men om man slår ut det på APG (AnvändningPerGång) så kommer vi nog ha stor nytta av de! =)

Synd bara att jag inte hinner få de innan nu på lördag då vi tänkt ha spelkväll och utgång.. men det kommer fler gånger.



Onsdag

Den senaste veckan har besått av plugg nonstop. Jag har levt, tänkt, andats, drömt och visualiserat resursfördelningsteori. Snart är det avklarat och jag kan gå ett litet trappsteg upp mot målet, MEN... först väntar
morgondagen med sista rycket - repetition och tentan på fredag. Man ska aldrig ta ut segern i förskott!

Det som har peppat mig och fått mig supermotiverad är fullpotten på inlämningsarbetet.
Av 160st var vi 5 de som fick 10p. Men så la vi ned en massa tid och var ett gäng himla duktiga tjejer!

Efter tentan bär det av hemåt för lite uppladdning inför nya momenten som börjar på tisdag, resursfördelningsproblem och internationell handel! Och då tamejfan ska jag satsa stenhårt redan på första duggan, sånt lättnad att slippa göra vissa delar på tentan sen.


Lördag

Ett helt otroligt ögonblick inträffade för någon dag sen. Vi fick reda på resultatet på grupparbetet på mikroekonomin, 10p av 10 möjliga. Det är verkligen någon särskilt! Min första fullpott!

Så nu har jag massa krafter och massa motivation till att plugga och spika tentan på fredag.



För övrigt har jag bestäm mig för att göra en del förändringar i mitt liv till nästa höst.



Men nu ska jag o min älskade iväg ut i solen.
Sen blir det gamla-tentor-plugg för hela slanten.

RSS 2.0