Tantvarning?

Blev helt till mig då jag såg att "Hemma hos Jamie" - matlagningsprogrammet hade börjat,  aja hinner se några minuter iallafall.
     Han är ju för bra.

I valet och kvalet

2oo8 blir ett färgglatt år hade jag tänkt mig.

Valet står mellan den här varianten:



eller den här



en kombination är helt omöjlig.

Dagen före

...nyårsafton imorrn, läst lite olika bloggar... har inte folk mer fantasi än att alla verkar ska äta oxfilé och till det alla möjliga varianter av potatis (klyftpotatis, potatisgratäng, hasselbackspotatis)?? Inget emot potatis, verkligen inte.. men oxfilé och nån typ av potatis till..suck, vanliga "festmaten".
         

Själv önskar jag mig nåt heeeelt annat, typ våran goda julmiddag, vilket var en stor kalkon (anka funkar också)

image446

Snipp snapp

Blev en promenad och sedan förbi coop, chokladsuget försvann inte så jag föll för frestelsen...

image444

 - så var chokladen slut.

Choklad

Håller på att bli tokig nu... är sugen på choklad.

... och vi vet ju att ända sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den.

image443 - helt klart min absoluta favorit! Älskar att det är en nöt i vaje ruta.  (men jäklar vad det tog tid att hitt en bild, den håller väl inte på att bli utrotningshotad :( 

Rea eller inte

Har sprungit runt på stan både igår och idag och intalat mig om att jag kanske kan hitta nåt under rean, men inte då. Ingenting har fått följa med hem! Däremot en rosa mössa, en kofta, massa te och två böcker har inhandlats men INGENTING från rean.  Hittar helt enkelt inget jag vill ha nu när jag blivit EKONOMISK och insett att det är bättre att köpa ETT dyrt plagg än TRE som jag kommer använda en gång var och istället räkna PrisPerGång man använder det.
     Supersmart! Tyvärr var det inte jag som kom på det, men jag är smart nog att hänga på och följa det.


Nu ska jag fortsätta läsa min bok som får en att bli så äcklad av Mc donald´s mat att ingen vettig människa skulle vilja sätta sin fot där igen, eller tugga i sig deras hamburgare, någonsin.

Träning som träning

... sitter just nu o ser på en dokumentär på fyran om muppar som är med i "ätar tävlingar". De TRÄNAR inför sånna tävlingar, genom att äta! De äter en massa för magsäcken ska töjas ut så att de får ner så mycket som möjligt på snabbast tid, usch. Skummaste av allt var att den var en liten kvinna på 45kg som tydligen hade vunnit över nån stor jätte. 
     Skitsamma hur hon kunde vinna, utan varför hon ens vill ställa upp i en sån tävling? USCH. Ok att tjockis gubben förstört sin kropp, men måste hon vara lika knäpp? Nä fy, inte nog med det , 20korvar med bröd = 6000kcal, hallå sextusen kalorier! Det är flera dagars kaloriintag - behov. 
1 korv / 36e sekund.
800g smör på 8 minuter.
65hårdkokta ägg på 6minuter 40 sekunder.
     Visserligen var ingen av "mästarna" överviktig med fet mage, utan de var normalviktiga personer som hade tränat sin magsäck att töja ut sig men usch i vilket fall.

image442  - Söt kille va?


Själv har jag inte tränat  på över en vecka o känner mig helt... jaa, helt otränad. Det börjar kännas som att jag är med i en liknande form av ätartävling då jag inte gör så mycket just nu, förutom morgon rundorna då :)
    

Ingen mellandags rea idag

Sitter här och äter en massa halstabletter, har så sjukt ont i halsen. Inte för att halstabletterna hjälper så mycket men de är goda iallafall.

Igår blev det utgång, hade sett fram emot den dagen / kvällen bra länge men sen då den kom var det inte så mycket mer med det. Visst var det roligt och så, men inget super speciellt.
     Kvällen började med att jag hade glömt min biljett och blev knäpp då inte varken mamma eller pappa hittade den hemma. Slutade med att de fick komma och hämta mig så jag fick leta själv och jag hittade den... i en annan väska än den jag hade med mig. Fick skjuts tillbaka, drack upp mitt vin & gick in på marité. Där inne var den inte nån höjdare så jag & Andreas gick upp på kebab city å sen åkte vi hem.
     Det var den kvällen, usch vad negativ jag låter... men det är helt enkelt inte så värst roligt på krogen längre, jag har bara lite svårt att komma ihåg det då jag är på väg dit efter några glas vin.

Imorse då jag vaknade tog jag en låååång promenad, hur skönt som helst. När jag kom hem somnade jag ett tag  sen har jag bara legat och läst. En skön dag, ingen rea blev det. Det får vänta tills imorrn,

Nu ska jag fortsätta med mina halstabletter.

Varmt & tungt huvud

Kom hem från promenaden för ett tag sen, känner mig inte alls bra nu, håller på att bli sjuk verkar det som. Pappa är jätte förkyld och jag hoppas för allt i världen att jag inte blivit smittad. Har verkligen ingen lust med det.
     Har så ont i halsen å huvudet är tungt & VARMT.

Kan man bli saffrans-förgiftad? Efter alla lussebullar börjar jag undra.


Julafton & juldagen

Igår var det en helt perfekt dag, pappa var ledig  hela dagen och det är det viktigaste. Vi (jag, mamma & pappa) lagade en massa mat, åt o umgicks alla tre. Kunde inte haft en bättre dag. Ett extra plus var att jaf fick pengar till mobilen, hyran betald o pengar.
     Efter middagen åkte jag till Andreas ett tag. Min älskling var såååå fin, super fin, pirrade i hela kroppen för att han är så underbar, världens bästa. Vi pussades, bytte julklappar vi två bara o sen var jag med under deras julklappsutdelning & sen blev det hemfärd. Andreas åkte iväg o spelade lite poker & jag åkte ut en sväng med mamma & pappa.
     När vi kom hem satt vi o såg på film tills jag slutligen somnade i soffan.. som vanligt. Älskar att somna i soffan här hemma. Dessvärre var det ingen som väckte mig inatt men jag vanade utav mig själv o övervägde att ligga kvar... men nää, flyttade över till mitt nymöblerade rum (flyttade sängen från ena sidan av rummet till den andra).


Det kunde inte ha varit bättre igår.


Fick för övrigt det jag önskade mig av Andreas(efter att ha gjort om min önskelista ett par gånger), presentkort på MQ, presentkort på spakliniken, body lotion & bus.-spray  & en liten present av hans föräldrar  också :)

Nu ska jag och mamma ut en sväng & ikväll blir det marité. Hade helst av allt varit på olearys, men icke sa nicke, så blev det inte.

Stan hela dan

Har yrat runt på stan alldeles för länge men fick iallafall en hel del gjort också.

Sjukt vad ont i ryggen jag har, kan inte ens sträcka ut den riktigt...gör förjävligtjävla ont!


Nyss ätit middag och nu  skulle jag kunna sova, men det blir inte av. Ska ta o fixa lite glögg  & pepparkakor och hoppas på att jag blir piggare, sen blir det upp & iväg.











oj vad trött jag är.....gääääääääsp.

Hemma i Östersund

Äntligen hemma. Kom iofs hem vid 14.30 tiden men först nu som jag kan andas ut...

     Vi klev upp klockan 6 imorse, packade det sista och tog bussen ner till stan 7.10. Bussen till Östersund gick inte förrän 8.15 men tiden gick snabbt, var massa folk på bussen så jag och Andreas fick inte sitta bredvid varann... jag satt bredvid en tjock dam, men det gick ju det också.

I vilket fall har jag och mamma ätit super god middag nu och så håller vi på med lussebullar, de jäser för fullt. VI har köpt glögg o ska vänta på lussarna som vi ska äta o mysa sen, super nice.

Tvilling

Btw finns det två av mig, en till.. jag har en tvilling. Vi är såklart väldigt lika..


image441

Ett år!

image440 Jag fick jätte fin present av min älskling, that´s it!

Ett år

Idag är det Andreas & min ett års dag :)
     Världens bästa pojkvän, som gör mig till världens lyckligaste.
Ska iväg och äta på ett indiskt ställe ikväll, jag som fick bestämma det. Verkar hur bra & mysigt som helst.

image439

Från i somras på gröna lund.


Har för övrigt packat, dammsugit, diskat, vikt tvätt och fixat lunch sen jag kom hem från skolan runt 10.30.
Ska lägga mig och vila ett tag nu så att jag är pigg till ikväll, med min älskling.
 
     Imorrn bär det av hem till Östersund kl 8.

Onsdag

Usch vad illa jag mår, blev för mycket popcorn & frön igår.Hatar att äta sådär strax innan jag ska sova, sover inte alls bra då... men igår blv det så iallafall, vinet var det dock bra med. Och det var som vanligt en lyckad kväll med girlsen.

 
    Idag blir det en lååååååååång dag. Ska på skolan klockan 10 för att göra klart seminariefrågorna med gruppen. Börjar 13.15 med seminariet och slutar 17, då måste jag iväg och träna & efter det blir det hem för middag, packa ihop allt som jag / vi ska ha med hem och TVÄTTA ska vi också göra.
 
Imorrn är en väldigt speciell dag =)


... en sak i taget, frukost & göra mig i ordning först & främst.

Vin

Väntar på att Jelena ska komma och hämta mig, ska iväg till henne med Neli & Mojdeh för lite vin. Det blir treeevligt. Måste göra mig i ordning lite först bara.

hej vad många som läser, coolt.
    
Min älskling får sitta hemma ikväll då han inte ville följa med, synd, jag som vill sitta och titta på honom hela tiden för att han är så snygg.. älskar dig min Andreas :)

Tisdag

Nu har jag just ätit lunch och läst så mycket som jag hade planerat att jag skulle göra. Ska kila ner till stan nu, ensam, för jag ska köpa lite grejer =)

åh, vad jag längtar tills jag kommer hem, hem hem hem på fredag.

tjingeling


Kan ju bara bli bättre nu

Dagen började med att jag läste en massa sidor i boken, Culture and everyday life, intressant! Promenerade till skolan för föreläsning, gick undan och så var det dags att gå iväg å träna. Känns lite onödigt att betala för träning här då jag kommer vara hemma i Östersund över jullovet så Andreas ringde å frågade och då berättade de om travelpass grejen. Hur bra som helst tänkte jag och gick in för att fixa det. Lätt som en plätt, hon tog fram, fyllde i alla uppgifter och jag fick passet , lättare än jag hade vågat hoppas på :)

        MEN, såklart finns det ett jävla MEN nu, så öppnade apan bredvid henne munnen och frågade vad jag har för kort, om det är ett silverkort(?) Ja, jag har silverkort svarade jag (kunde tyvärr inte ljuga) Nä, så gäller inte travelpass. PRECIS i samma sekund som han sa de orden drog den andra apan som hade gett mig kortet till sig det och kastade utan att säga ett ord till mig. OK jag visste varför jag inte fick det men ÄNDÅ. Det kunde ju ha varit en person som inte fattade, så en FÖRKLARING tack? En ursäkt för att hon gjort fel? NEJ ingenting, surapa.
    I vilket fall berättade han i kassan bredvid, även fast jag visste det, att man måste ha guldkort för att få tillgång till det där passet, men eftersom jag inte har mer nytta av en sånt kort än mitt silver då jag knappt går på nåt pass, så är det helt onödigt att uppgradera mitt kort, så nej tack! Då får det vara. 
Varför jag frågade även fast jag visste att man var tvungen att ha guldkort? Jo för att det kunde ju ha gått och det gjorde det ju... tills han bredvid började prata.

Som om inte det vore nog så hade jag glömt vattenflaskan, hade på mig en tröja som kändes obekväm att träna i och ingen ipod - musik & igår tappade jag en kniv på en av våra TVÅ svarta, fyrkantiga tallrikar, så nu har vi bara en och vi har köpt 3kg clementiner på två dagar & jag är så full i magen av de att jag kommer vara alldeles orange, som Andreas sa.


En rolig sak är iallafall det här:
http://www.aftonbladet.se/umea/article1475877.ab


Avslutar dagen på samma sätt som jag började, med Culture and everyday life boken.

Helgen

Fredag, var vi hemma hos Stefan o såg på film (Sunes sommar) spelade kort å drack gott. Skulle in på krogen sen, var där ett tag men det söög så vi for hem. Riktigt trevlig kväll förutom krogen som.. jag vet inte, inte är så rolig längre.
 


Lördag, igår satt vi först hemma hos oss och drack lite vin o sen gick vi bort till en kille i klassen som fyllde år. Det var skoj men blev en tidig kväll för Andreas som rullade hem runt 21. Jag stannade ett tag men då alla skulle på krogen blev det hemfärd för mig till min älskling..




och så en liten puuuuss


Nu har vi just varit på affärn och handlat mat. Lussebullar å julmust fick också följa med hem, älskar lussebullar!


Torsdag

Vilken dag! Känns som den längsta daen på ett bra tag. Efter skolan, som slutade 16 gick jag och Andreas ner till stan & sprang runt där och handlade en massa.
     jävlar vad trött jag är.

När vi kom hem gjorde han middag, vårrullar m. tillbehör... hans specialitet haha. .och lite gott vin till det :) under tiden fixade jag mina naglar, men hann bara göra på ena handen. Jag gjorde i ordning lite glögg efter middagen o godis blev det också. En mysig kväll :)

Nu ska jag nog ta och fixa naglarna på andra handen, gäääsp, oj oj vad trött jag är.

Imorrn är det fredag och föreläsning. På kvällen ska vi dricka vin med Anders och Stefan.

Det går bara inte

Har försökt, inte VERKLIGEN försökt, utan försökt..kunde säkert gjort det bättre, men iallafall så har jag försökt läsa i DEN HÄR boken.. men det går bara inte! Engelsk, minimal text och jag kommer aldrig in i sammanhanget. Första gången somnade jag, andra började nån mupp bredvid spela gittarr så jag inte kunde koncentrera mig, tredje gången var det dags att göra middag och nu fjärde är det dags för topmodel final.
     Kan trösta mig med att jag & gruppen har gjort seminarie frågorna till imorrn så jag klarar mig nog rätt bra iallafall.
image424
image425

- det är så mycket text att inte ens hela boken kom med på bild.


Tisdag

Nu så, blev Sociologi B, 30p, till slut. Valet stod mellan antingen det eller socialpsykologi B... men som sagt, sociologi B fick det bli. Det känns helt enkelt bättre. Är inte så stor skillnad egentligen då vi läser 3 av 4 moment tillsammans, men fördjupningen blir på grupper (sociologi) istället för enskilda individer (socialpsykologi) kortfattat beskrivet.
     Utöver de 30p skickade jag in en sen-anmälan till Organisation och ledarskap 15p, verkade inte så tokigt att ha med sig det i bagaget. Satt förresten och tittade på hemsidan, finns massa roliga kurser jag vill läsa men vet inte om jag hinner / orkar med mer än två åt gången. Får väl se först och främst hur det går OM jag blir antagen till den här. Efter den står Kriminologi 15p på tur, som jag vill läsa utöver sociologiprogrammet.


Annars så händer det inte så mycket, var på föreläsning idag som var den andra lättaste jag varit på (igår var den första). Hon satt ner och i princip läste ur sina papper, en mening i taget och väntade på att vi hade skrivit ner.. soft var det. Imorrn ska vi svara på seminarie frågor i grupp som vi har till torsdag, vilka vi fick svar till idag. Ibland är den lite för lätt, eller ja, den här gången (ok, första gången nu) känns det så iallafall.
     Efter den här terminen blir vi bara tre av tjejerna kvar, Neli ska byta till socionom och Mimmi åker ner till Sthlm för att plugga där.. känns inte alls roligt :(

Utöver det så var vi såhär fina och nyttiga idag

 - Neli med sallad
 - Mojdeh med matlåda
 - Mimmi med ett leende och två clementiner som kom fram senare
 - Jelena & jag (med huvud på sne & mat i munen)
 - Jelenas lunch
 -Mmm gott & färglatt var det.

Flytta ut till ingenstans

Fick en sån känsla av att jag helst av allt skulle vilja vara med Andreas i en stuga långt bort från allting, bara vi två med massa snö utanför, framför en brasa, dricka nåt gott och bara mysa...min älskling, som är världens bästa pojkvän!

image412




Sittningen

Laddat upp de flesta bilderna på facebook, går SÅ mycket snabbare där... men klart att nån bild måste finnas med här också.
 


2oo8 skynda dig

Nu har jag och min älskling Andreas varit och tränat, tvättat, lagat mat och ätit middag. Det var mest Andreas som tvättade (jag sorterade, han tvättade) och jag som kagade middagen (båda åt) och nu är det jag som ska vika allt också. Jämställdhet här!
     

   Längtar till nyårsafton så jag kan börja med mina nyårslöften..

Helgen

Snart är även den här helgen över, redan söndag. Igår låg vi och vilade hela dagen, sen gick vi iväg och handlade mat så vi överlever en vecka till sen låg jag och läste & Andreas såg på film. Jag tittade också ett tag men den sööög så det blev inget mer för mig.
     Har för övrigt läst ut en bok sen igår, den var super.
Fredagen var väldigt rolig, helt klart en av de roligaste sen vi flyttat hit..maten var god, sällskapet var det bästa och kvällen var rolig och där tog alla adjektiv slut för mig.

Imorrn är det bara 11dagar tills vi åker hem.


VINröda läppar

image398

Vad är det med glasögon och MIG? vi passar bara fööör bra ihop.. speciellt efter några glas.


image399

...några glas som jag delade med de här två FANTASTIC damerna, innan det bar iväg till sittningen.

Trött läsning

Ligger i sängen nu och har just sett ett super bra gossip girl avsnitt, världens bästa älskling som fixat till mig.

     Mina böcker som jag beställde förut kom idag, blev såklart skit glad... men det gick över då jag såg hur mycket de kostade. Aja i vilket fall är det fyra riktigt bra. Började läsa i alla! Alla förutom den jag BORDE läsa ikväll - Culture and everyday life, eller den andra.. som ligger på mitt rum och jag inte ens vet vad det heter.



Nä jag ska ge den en chans nu, förut då jag började läsa höll jag på att somna gång på gång.

Böcker - klänning ?

Oj, igår dag efter tentan fick jag för mig  (och ur mig) att "nu kan man ju typ ta jullov" (som för övrigt består av inte mindre än FEM artiklar att leta fram och jobba med), HA, vad jag har fått äta upp det...flera gånger om idag. 
     Började på sista momentet idag, full fart. Tre texter på 28 A4 sidor - varav 24 är på engelska - som ska vara färdiglästa till imorrn för att vi sedan i grupp ska kunna besvara en massa frågor.  
     Skönt att jag har läst 20 av de och så har jag hunnit med att städa badrummet OCH tagit en dusch. Utöver det hann jag se lite av topmodel, (men missade precis vem som åkte ut) laga supergod middag, äta super-god middag, ligga å vila och klockan är ändå bara 23.24. Snacka om effektiv! och så...

     ...var jag en sväng på stan också efter skolan (som slutade 16 ), dock inget roligt stan besök! Jag var nämligen tvungen att köpa två böcker på ca 540kr! Det söööööög. Speciellt då jag hade hittat en fin klänning, hade varit perfekt till... till allt typ.
     Böcker , klänning, böcker, klänning, böcker, klänning...BÖCKER, det är ju såå mycket roligare! Klänningen kommer jag bara använda en gång, böckerna kommer jag ju läsa massor av gånger... haha visst visst.
BTW så köpte jag de två sista och det är knappt nån i klassen som fått tag på böcker, surt..



Igår kväll var en väääldigt rolig kväll. Vi satt nere på stan o drack vin, vatten och åt jordnötter. En himla massa skratt, dans och prat.. och ännu mer av det. En perfekt efter-tenta-kväll!

Funderade på om jag skulle ta med en av böckerna och läsa i sängen, (ska läsa 170 sidor i ena o hela andra, så jag har ju det jag gör) men nää, det blir inte av.  Andreas är så duktig och sitter å räknar en massa svår matte.

Go´natt

She´s all that

...inte filmen, men Victoria´s secret show - that´s it!



Andra tentan - snart jullov

Nä nu ni, Tentan är GJORD, AVKLARAD och ja det kändes bra då jag gick ut därifrån efter 3,5h timmar.
Satt där från 9-12.30 sen gick jag iväg och tränade. Men iallfall, jag vet inte.. var inte lika nervös inför den här som jag var förra gången. Kanse beror på att jag kände mig mer förberedd idag än sist. Dock inte sagt att jag INTE var nervös, för det var jag! Sov, precis som förra gången, i mitt rum och med anteckningarna under kudden!

     Det jobbigaste är när man kommer dit och ska stå där ute och vänta på att få komma in o skriva.  Vad är det med folk? Kan du det inte när du står där 20min innan det är dags att skriva så kommer du inte lära dig på 20min heller!! Så därför är det frustrerande att folk står och läser o berättar  o frågar vad "det och det" är. Såklart försöker jag att inte lyssna men svårt att inte höra ibland trots allt!
     Det är en sak att skumma igenom o bara titta lite snabbt om man nu ska göra det, men en helt annan att fråga vad "det och det" är för att LÄRA sig, 20min innan det är dags.


Pratade med pappa igår när jag var lite mer nervös och sa att jag har tur om jag klarar den här tentan, då sa han "gumman det handlar inte om tur, kan du det så kommer du att klara det". Ligger nog en del i det. Visst kan man ha "tur" genom att en del områden man läst in sig extra på, kommer upp, men har man gjort det man ska och KAN så KAN man helt enkelt och då snackar vi allt!

 
     Nu är första terminen snart avklarad, "jullov" den 20de (hade fått för mig att det var 21a) men med två böcker som ska läsas och en uppgift till de som ska göras. Går nog bra, viktigast är att jag får komma hem ett tag. Nästa termin börjar dagen efter att den här slutat, rätt roligt ändå.

En annan sak jag tänkte på, bytte ju till sociologi från socialpsykologi, finns risk för att det kanske är lite svårare då jag är mer intresserad av socialpsykologi egentligen.. men jag har kommit fram till att jag kommer ha mest nytta av sociologi, sen ska jag ändå lägga till nån extra kurs vid sidan om programmet så fort jag fått ordning på allt. .............och hur coolt är det inte att vara Sociolog då(?) jäääävlig coolt. Eller komma på nån egen teori som det kommer stå om i läroböckerna? DET skulle vara coolt, men en sak i taget..


Nu ska jag vila lite..inför ikväll.
Sittning på fredag också.. vintertema!

Glögg-drickande

Ligger i sängen nu, funderar på om jag ska ta och sova snart så att jag kan gå upp tidigt imorrn och plugga.
     Suttit och gjort gjort en hel del idag & repeterat så det blir väl samma imorrn och så vidare..


Andreas köpte glögg idag när vi var och veckohandlade, jag ville absolut inte ha för jag kommer ihåg sist då jag drack så var det sjukt äckligt. Men så skulle han göra lite till sig och jag måste ju smaka.... och det var riktigt gott! Inte alls sådär äckligt och starkt som det jag drack sist (första å sista gången då trodde jag)... slutade iallafall med att vi drack upp allt som var i flaskan, gött!


Längtar hem gör jag också.

google.se

Fortsatte söka efter mig själv på google.se och då hittade jag det här:


"A-A a.k.a A.... A.... ja vad har hon gjort, jo jag tror hon har jobbat typ hela tiden, skulle tippa på det. men utöver det så var hon hemma hos mig och raggroxxx i fredags då det var fet fest här hemma.
Amelas nummer är: 070....... halebop
Amelas msn är: [email protected]"

Jag redigerade inlägget lite men annars ser det ut som en person skrev.  long time...


Jag finns på wikipedia!

... ok mitt NAMN står med där... men hur coolt är inte det då?




btw kära läsare så var ni hela 30st unika idag... eller igår för 20 min sen. Ännu coolare.
Ni måste verkligen tycka om att läsa om mitt händelsefulla liv, haha. För det sprider ju sig, ni förökar er.  Snart kanske jag är superkänd med mitt spännande liv!


Förresten var inte det där jag, jo det var jag men jag skriver inte så... jag skriver inte TILL folk utan jag skriver bara vad jag gör / gjort / har gjort.


Önskelista

Beställde just fyra böcker, ingen aning om när jag ska hinna läsa de men nångång framöver.

För övrigt önskar jag mig
 Gossip girl boxen
       och
   it- girl boxen, ÄLSKLING. (massa böcker!)


Sådär lagom avkopplande då jag inte läser nån metodbok eller så.

Så snälla vi är

Åh vad jag har ont i nacken, det är bara för att Andreas alltid ska trycka in sin arm under min kudde...mysigt men jag får så ont i nacken varje gång.
     Fast enligt honom beror det på att jag somnade i hans knä igår då vi tittade på film. Som vanligt ja, försökte verkligen hålla mig vaken och hade lyckats OM inte filmen varit så konstig. The kingdom, den hade säkert varit bättre om jag hade hängt med lite bättre i den.

  Igår när jag satt med tjejerna på skolan så var det tänkt att vi skulle plugga, haha blev ju inte mycket av det.. 5 tjejer som ska plugga... nää, inte när det finns så mycket annat att prata om. Blev istället en himla massa kopierande.

Åter igen är min älskling världens bästa.. han köpte choklad till mig igår som jag var så snäll och delade med mig av till honom, men då är han så snäll att han hade lämnat kvar en del av sin, som jag fick. så sött!
     Jag är så snäll att jag köpte julmust till honom, som jag nu har druckit upp :)

Back to work......gossip girl- tittande.


Lördags skola

Idag har jag pluggat en del på skolan. Jag åkte dit med Andreas och Anders men satt för mig själv för att jag skulle få nånting gjort. Har aldrig varit på skolan en lördag för att plugga, funkade faktiskt bra... så det kommer nog bli fler gången. Sen blev det tacobuffé för mig och Andreas, godaste som finns.

     Nu sitter jag och väntar på att gossip girl ska laddas ner sen ska jag se på det. Fortsätter med pluggandet imorrn.




Min älskling Andreas är världens mysigaste,han har tänt en massa ljus o det är så myyyyysigt. Han är världens bästa på ALLA sätt.

RSS 2.0