Vilken ??

Statsvetenskap, GR, (A), Amerikas internationella relationer
7,5hp, Dagtid, Halvfart (50%)
Fristående kurs
Internetbaserad distansunderv
Mittuniversitetet,
Östersund
Grundnivå


HP-0.10


Antagen



Företagsekonomi, GR, (A), Företagande på EU-marknaden
7,5hp, Dagtid, Halvfart (50%)
Fristående kurs
Internetbaserad distansunderv
Mittuniversitetet,
Östersund
Grundnivå


HP-0.10


Antagen


 



.....vilken vilken vilken ska jag välja??

Torsdag

Uppe med tuppen här och det är strålande sol utanför fönstret, älskar att vakna upp till det och bredvid min älskling.
Nu ska jag skynda mig iväg till skolan en sväng för att fixa några papper... tänkte vara tillbaka innan
min älskling har vaknat :)

Ska hinna med att:
plugga
promenera bort till bolaget med guysen + ica
packa till imorgon
ett träningspass + fixa travelpass

..och sen njuta av solen, grillning och party ikväll :)

Onsdag

Hej alla glada som hört av dig till mig... jag lever!!
Jag är bara väldigt upptagen med skolarbete. Åker ju hem till Östersund på fredag och jag vill stöka undan min examinationsuppgift fram till dess. Satte igång på allvar imorse och jag ligger mycket bra till just nu :)


....oturligt nog har jag inga pengar på mobilen, märkte det imorse då jag skulle ringa hem för att få hjälp med en sak. Inte då, jag fick klara mig själv. Iochför sig var det inte något stort jag behövde hjälp med...  hade problem med vilken sommarkurs jag ska läsa av de två jag sökt amerikas internationella relationer eller företagande på EU marknaden.
  Har fortfarande inte bestämt mig men efter att ha resonerat med mig själv lutar det åt den förstnämnda..

MSN fungerar inte för mig sen igår, skitskumt!!???!!

Tisdag

Det ringde nyss från mitt blivande sommarjobb... wohooo, jag fick det :):) och en löneförhöjning på det också! :) Vilken bra start på den här dagen :):) På måndag ska jag återkomma med exakta datum som jag kan jobba.

Min plan är att ta på mig så mycket som möjligt... för att slippa bli uttråkad under sommaren och undvika att tappa motivationen till nästa termin. Istället ska jag hålla igån gi sommar också! Jag ska läsa en av sommarkurserna jag har sökt - jag vill hinna få lite ledigt från skolan, men samtidigt inte tappa pluggmotivationen... så det är ju perfekt! :)

Min älskling kommer jobba för fullt här i Umeå och efter allt sommarjobbande väntar en resa för oss två tillsammans till nåt härligt ställe.

Jag tror att det kommer att bli en riktigt bra sommar och jag känner verkligen att jag är värd det... ingenting kommer gratis och jag vet att jag har gjort mig förtjänt av det :):)

Måndag

Puuh, kom på för 10 min sen att jag har tid hos sjukgymnasten idag! Jag bokade ju in det förra gången jag var där men som TUR var så var det inte förrän 17.45 så jag ringde dit och förklarade läget och avbokade. Förstående karl det där!
     Däremot sa jag inte att jag faktiskt inte har lust att gå på den där behandlingen mer för jag känner mig faktiskt skeptisk till det hela. En behandling går på 400kr och det känns lite mycket att lägga ut på det här.


Nu har jag just stökat undan en skolgrej... sjukt hur effektiv jag är då jag sätter igång. Fast iofs så är min strategi att jobba lite och kontinuerligt.. planera och pricka av. För att slippa göra allt på engång. Men den här grejen funkade det att stöka undan allt på engång.
Två saker kvar, en seminarieinlämning och en examination. Samt juridiken som ska in imorrn - fast den är klar.
     På fredag bär det av till Östersund igen :):)  Tanläkartid på måndag!! :(:(




Ska göra mig i ordning nu. Stefan och Alex ska hämta oss 17.00 för lite handling på ica maxi... sen ska jag laga en cool indisk gryta och bjuda på har jag tänkt.

Söndag

Helkväll igår, myyycket trevligt :) Fast det blev tidig hemgång för mig.... jag är verkligen en morgonmänniska. Imorse vaknade jag helt pigg och utvilad klockan 8, så jag satte igång och städade här hemma. Sen har det varit full fart hela dagen. Vi hann med allt som var planerat, bland annat en promenad i solen ner till stan... det var så härligt :)


Nu har jag precis planerat upp veckan så det är dags för sängen..

Hej navel

.. jag hade tänkt att ta ut navelpiercingen efter sommaren. Tänkte att det får vara bra då. Jag vill att det ska hinna växa igen HELT och hållet så att det inte blir ett så fult ärr då magen töjs ut om ett par år, då det är dags för bebisar.

MEN tydligen så blev det inte som jag hade tänkt mig. I provrummet märkte jag att jag tappat "ploppen" till navelstaven så jag var tvungen att ta ut där och då. Känns jättekonstigt nu, jag som inte har varit utan staven sen jag var 14-15år.

Lång promenad

Åh herregud vad jag har vandrat! Flera timmar!! Först till ica maxi för att handla det jag behövde för kvällen, hittade en fin tunika och ett skärp också :) På vägen hem så ringer sömmerskan och säger att byxorna är klara. Så då var det bara att vända om och traska bort mot stan istället. Hämtade byxorna och är jättenöjd! Slutligen promenad hem.  Gick fel också då jag skulle ta en genväg som istället blev en senväg. SKÖNT var det iallafall, för solen skiner som bara den.

Nu har jag stökat på här hemma, ätit lunch OCH en massa godis. Älskar ferraribilarna och kokoschokladen :)
Tror nog att det blir en liten lur nu och sen dusch o fix.

Lördag

Nu har jag och min älskling precis ätit frukost tillsammans.. det var år och dar sen vi gjorde det känns det som, mysigt.
     Han har kilat iväg till skolan för deras utbildning har 10års jubileum idag. Det bjuds på föreläsningar och lunch.
Själv har jag skrivit en lista med massa grejer och ska promenera bort till Ica maxi och handla lite inför kvällen :)


Sen blir det hem och tvätta ur oljan som jag haft i håret sen igår kväll. Det är inte olivolja som luktar SKIT då man har i håret, utan monoiolja som luktar jättegott.


Håret känns supermjukt nu, däremot ser det mindre fint ut haha.


Usch

Har nyss surplat i mig ett glas cola, usch fy fan. Vem dricker sån skit egentligen?
Förutom att jag hade hällt upp det i fina glas så var det skit..... inget för mina smaklökar.



Däremot är malibu och cola en helt annan sak :)


Fredag

Nu har jag och min älskling legat och jäst i soffan efter att ha ätit  taccos. Våran fredagsmat :) Hamnade i matkoma där ett tag för att jag vart så mätt, älskar taccos! Så sjukt gott.


Tidigare ikväll var det träff med tjejerna på E puben, mycket trevligt.




Fick hem mitt paket från yves rocher förut idag. Direkt efter att jag hämtade ut paketet satte jag igång en renovering av kroppen för att använda alla produkter, luktar riktigt gott.

Imorrn väntar storkalas :)

Fredag

Nä nu ska jag klä på mig och traska ner mot stan för att leta en sömmerska!
Vi har tre par byxor som måste fixas  i d a g !

Ringde till en och frågade om öppettider och berättade vad jag behövde hjälp med - bland annat att sy fast en knapp - fick erbjudandet att komma dit och sy själv! haha, fick mig ett gott skratt :) Inte för att jag inte kan - hur svårt kan det vara? Jag har bara inga redskap..


Senare idag (16 tiden)  blir det dejt med tjejerna :)
Fram till dess ska jag ha hunnit:
-Duscha & göra mig i ordning
-Sova en stund (så jag kan hålla mig vaken ikväll med min älskling)
- Läsa några sidor i en artikel
- Handla, laga och äta lunch

Time to go!

Tandvärk

Gaah blir inte riktigt klok här! Inte nog med att jag vill typ skära bort höften p.g.a alla besvär så har jag världens jävla tandvärk nu!! Har suttit och knaprat på massa hårdbröd så det kanske är därför men faaasiken vad ont det ska göra då. Tur att jag har tandläkar tid FJÄRDE MAJ!!!















Klagade lite men tog bort allt. Ingen mår bra av att läsa massa klagomål och skit.
Så nu biter vi ihop här, fortsätter framåt och kämpar vidare :) För att jag tror att det är på bättringsvägen :)

En rolig sak, sjukgymnasten sa att jag har ben som en fotbollsspelare haha. Då snackar vi INTE om min frånvaro av stora vader - vilket var det första jag trodde att han menade.... han syftade istället på att jag var stel i en viss rörelse och trampar lite snett.

Torsdag

Tack för att vi har en sodastream, jag är inne på min andra flaska på 1,5h.
Vad är det med kolsyrat vatten som är så sjukt gott? Jag älskar det iaf!





Annars har jag just rensat färdigt en massa här hemma. Lagt undan vinterkläder och plockat fram all sommarkläder.
Tidigare idag var jag hos sjukgymnasten igen, mycket bra!
Sen var mötte jag upp Andras & co och gick o kikade på utförsäljningarna... blev ett par jeans och två t-shirtar. Andreas fick med sig TRE par byxor.. och de andra hittade också en del :)
Efter det blev den buffélunch på kina som var MYCKET gott och MYCKET.


Nu ska jag slurpa på mitt vatten här.

Sjukgymnastbesök och Acne

Igår - tisdag - blev det en sväng till sjukgymnasten. Var där över en timme för 400kr, rätt bra pris då jag kände mig riktigt nöjd när jag gick därifrån. Han töjde, vände, vred, sträckte, ritade, killade, knackade och använde sig av sin lasermaskin. Jag fick också ett recept på övningar jag ska göra vilket är väldigt tacksamt då jag är VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT skeptisk mot mediciner. Gick på en 10dagarskur nyss som inte hjälpte ett skit!   Ordet kortisonspruta dök också upp, men det är inte ens ett alternativ! Aldrig i livet!

Så, imorgon är det dags för ett besök till. Lite nära inpå kan tyckas men jag är nöjd! Ska ge det där besöket en chans och sen vänta tills jag är tillbaka från Östersund (åker hem mellan 1-5maj). Fungerar det inte så är min sista utväg akupunktur.. och det är jag väldigt sugen på faktiskt. Har läst mig till att det är det enda som vetenskapligt fungerat.. bara det faktum att jag LÄST det kan ju påverka mig och min höft iofs..hmm.



I vilket fall så kändes det faktiskt lite lättare- bättre(?)  tidigare idag då jag var ute och rastade skoinläggen och höften. Blev en promenad till stan där Acne hade utförsäljning. Mycket trevligt då jag älskar deras jeans :) Ett par nya fick följa med, en t-shirt och en lammullströja.  Imorgon efter sjukgymnastbesöket ska vi dit igen o kika (de har påfyllning varje dag som ju inte är fy skam.)...jag, min höft och inläggen möter upp Andreas, Stefan och Alex.  Ska försöka klämma in Whyreds utförsäljning också.. i jakt på basplagg är ju de här utförsäljningarna perfekt!!

Favorit

Omg, min älskling och jag var nyss på ica och skulle handla. VAD får jag syn på? JO, de har fått in mina absoluta favoriter, naturell nötmix!! TVÅ plockgrejer fulla med det godaste jag vet.   Jag har längtat tills att de ska få in, visserligen finns de på konsum men med en massa socker och annat skit.
Istället älskar jag att köpa naturella och rosta och salta själv. Så sjukt gott! Helt klart något jag skulle kunna  l e v a  på.
  Tänkte att jag skulle spara till ikväll men det blev visst inte så, damn it!

Tisdag

Nu har vi suttit och tittat på lite resor. Egypten är tydligen en bastu i augusti så vi har börjat titta på Tunisien... men jag vet inte riktigt. Ska göra mig i ordning nu, har tid hos sjukgymnasten 15.00... och jag längtar så!! :)


Måndag

Idag hämtade jag ut skoinläggen och blev 1800kr fattigare!  Det var inte kul att veta att pengarna försvann poff och jag frågade om de hade studentrabatt eller naprapatrabatt, men icke på inlägg! Aja jag har varit och rastat dom och jag är SUPERNÖJD. Känns som att höften rättas till och "sitter på plats". Det känns som att det svider lite men det är nog för att det äntligen rättas till.


Skickade iväg en beställning på 7 produkter (+ att man fick två for free, så 9 totalt) från Yves Rocher, verkade vara mycket bra grejer och där hittade jag  även studentrabatt! :)



Nu har jag ätit en massa nötter... lite dumt då jag ska sätta igång med middagen om sisidär  45sekunder..

Lördag

Idag promenerade vi ner till stan och handlade lite :)
En klänning blev det för mig och Andreas köpte skjorta och t-shirt!  Riktigt snyggt på honom.


Ikväll skulle det egentligen varit dejt med tjejerna, men det blev ändrade planer så jag följer med Andreas på kalas istället.
Ska ladda med lite sommrig malibu och cola :)





Annars händer det inte så mycket. Jag läser en massa bara. Eftersom jag inte får nån tid till ortopeden (trots TVÅ remisser) så har jag bokat tid hos sjukgymnast på tisdag. Har även gått och blivit min egen ortoped och sjukgymnast.. lånat flera böcker om smärta och inflamationer, gånganalys, anatomi och fysiologi. Läste ut alla böcker på en dag och visst har jag hittat en hel del. Nykelordet för att inte förrvärra skadan är   T R Ä N I N G, hmm det känns dock inte som nåt nytt.. däremot behöver jag utomstående hjälp för att  e v e t u e l l t  bli av med smärtan. En sak i taget..

Tisdag

Idag har jag varit uppe och igång sen 7.30. Det har varit saker att göra hela tiden! Längtar tills vi ska sätta oss ner tillsammans och äta middag sen :)


Har köpt med mig en jacka och lite små krimskrams

imorrn bär det av upp mot Umeå igen, längtar till att få vara bara jag och min älskling.
Om cirkus två veckor är jag tillbaka i Östersund igen, tandläkarbesök som väntar.

Söndag

Igår blev det en rolig utekväll :):)
 

Nu är det dags att göra lite nytta så det blir ett skönt träningspass.
Efteråt väntar bad, hårinpackning, ansiktsmask, epilering .... en helkroppsrenovering :)





...kvällen kanske bjuder på lite grillning.

Lördag

Mysig kväll igår :)  Kändes som att det var vår första dejt när min älskling plockade upp mig. Det blev kinamat och bio! Jag är så nöjd att Andreas inte tyckte att filmen var sååå hemsk, men då hade han inte direkt höga förväntningar heller som han sa haha.

Nu har jag just lagt en apelsinansiktsmask. Det har blivit en hel del godis och skräp de senaste dagarna och det märks på min hy på engång. Katastrof!  Efter middagen ska jag börja ladda inför kvällen hade jag tänkt :)

Anmälan är ivägskickad

Nu nu nu har jag just precis skickat iväg min anmälan till HT 2009. Lite läskigt då jag bara sökt fristående kurser (eftersom vi har valbar termin på programmet) och risken finns ju alltid då att man inte kommer in. Eftersom de som läser program där den kursen igår har ju såklart förtur.. men jag vet att iaf att jag kommer att plugga nånting nästa termin också :) Nånting som har med   e k o n o m i  att göra.  Äntligen tar jag steget till en riktig utmaning!

På jakt efter chokladägg

Igår åkte jag runt på ALLA (typ) mataffärer i Östersund på jakt efter chokladägg. Det var slut ÖVERALLT!!! Vad är det här?? Var det gratis och utdelning på affärerna eller? ALLT som hade minsta tecken på oval form var slut!!



... men så berättade min älskling att hans föräldrar hade hemma som han sparat till mig :)

 Drömmen vore att det var en stor hasselnöt i varje ägg.. jag äääälskar choklad med stora hasselnötter....mmm.


Fredag

:) Min älskling har äntligen bestämt sig för att gå och se "en shoppaholics bekännelser" med mig :):):):) Så ikväll blir det middag och bio!! Jag läääängtar! Det är tredje gången vi går på bio under vårat 28 månader långa förhållande...man lär sig att uppskatta de små sakerna väldigt mycket  :) myyyyyyyyyys.



Igår blev det utgång och förfesten var som vanligt hur rolig som helst, helt klart roligast.
 Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. Det tar emot lite att plugga inne med strålande sol utanför MEN jag får trösta mig med att det blev en lååååååång och god brunch ute på ballkongen imorse :):):):)

Onsdag

Tidigt imorse - redan klockan 10.00-  var vi hos frisören och fixade håret! Tvättade, gjorde hårkur och fönade. Sen masserade de hårbotten och det var sååååååååå skönt. Synd bara att det SNÖAR ute annars hade vi kunnat sitta ute efteråt och glänsa med våra frisyrer.

Istället blev det en snabb sväng på stan och jag fick med mig en nattkräm och schampoo och balsam som kommer göra underverk på mitt hår :D
 Nu blir det lite chiliconcarne här!


Hittat kameran

 Wohooooooooooooooooooooooooooooooo jag hittade min kamera!! :D:D:DD:D:D:D

Jag visste väl att städningen var mer än bara ett tidsfördriv :D

Tisdag

Sitter här och väntar på att det ska bli middag! Sisådääär skönt att ine behöva laga själv.... men ändåååååå. Är ledig nu fram till... jaa tills jag åker upp till Umeå igen (15de)  för att göra lite småsaker.. några seminarier (med typ hundra dagar mellan dem), examinationsuppgift på fjärde momentet (ETT TILL kvar efter det här. De klämde in 5 moment den här terminen, men NP) och hemtenta i juridiken.
Det är vad jag har kvar fram till sommarlovet: två examinationsuppgifter, en hemtenta och några seminarier......allt annat är klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!!!! SÅ SKÖNT!! T.o.m en jäkla restuppgift har jag stökat undan. Igen, SÅ SKÖNT!

Samtidigt DRYGT att inte ha "nåt att göra". Även fast jag kan sova bort dagarna så skulle jag aldrig få för mig att göra det. Usch vilken å n g e s t   jag skulle ha!! Istället vänder jag upp o ner på saker och städar, bakar, läser, promenerar och imorrn ska vi till frisören :) Härligt!!


Längtar till NÄSTA termin då jag ska läsa   e k o n o m i . DET blir en utmaning!!


Söndags nöje

Härlig söndag! Förutom att ha suttit och slipat lite på religionssociologin som ska vara inlämnad imorgon (jag jobbar bra under press!!) har jag även roat mig med att pillat ut alla stora bitar ur START paketet.. konstigt nog är dom godast :)



Lördag

Blev en lugn kväll  hemma i Östersund, med god mat och fångarna på fortet ... nej robinsson menar jag! Förstår inte vart jag får "fångarna på fortet" ifrån hela tiden.. Iallafall känns det skönt att vara hemma! Däremot tror jag  A L D R I G  att jag har saknat min Andreas så mycket som jag har gjort dom här två dagarna!!

Det blir överlag en lugn hemma-tripp den här gången!
Äter en muskelinflamations medicin just nu som jag blir helt knasig av! Fanskapet innehåller laktos så jag går runt med ständig magont och ballong till mage. Hela jag känner mig alldeles uppsvälld! Och inte sa varken läkaren eller apotekstanten det! Aja, jag överlever några dagar till.

RSS 2.0