Snöstorm

Det ska visst bli stormväder här inatt, frågade Andreas om vi skulle packa en väska "ifall att" men inte då.

Tänkte att jag skulle sova nu, helt slutkörd i huvudet... är dock rätt nöjd över att jag lyckas superbra med min planering. Läst precis allt deom som jag hade planerat att jag skulle göra innan läggdags ikväll. Imorrn blir det till att svara på tusen frågor och förbereda inför två seminarier (mån-tis). Ska klämma in ett träningspass också nånstans.


Dagens smärta:
Tanden vägra ge med sig, hade väl inte trott nåt annat heller då den håller på och växer för fullt.. men satan vad ont det gör. Har biti så mycket på tandköttet då jag ätit att det är väldigt uppsvullet.
     Plus att jag rev mig på tummen idag då jag skulle riva potatis till mina (våran middag!) rårakor som fick en misslyckad form men var väldigt goda (- gott, då det inte var formar utan en stor röra i princip..god röra).


ONSDAG är en bra dag

Allt slit lönade sig idag då jag gick hem med ett VG på arbetet som jag satt med X antal timmar, känns riktigt skönt.
     Unnade mig hela två koppar kaffe idag inom 1h. Första drack jag efter lunchen och andra var ca 45min senare då vi hade rast och en tjej i klassen frågade om vi skulle köpa kaffe. Visst sa jag, som glömt bort att jag nyss druckit... aja det var i hum-huset där de har det godaste kaffet.


Nu har vi ätit supergod middag, Andreas gjorde mig gladast genom att säga att han äter t.o.m godare mat här än hemma hos sina föräldrar :) Det är en komplimang, för alla vet väl att vägen till mannen / killens hjärta går via magen. haha, nä nu ska jag plugga.

Påminnelse

Tur att jag skrev upp mina nya vardagsrutiner igår. För idag är jag jäävligt trött, behövde friska upp minnet när det gäller vad jag egentligen ska göra (snart!)


Backstreetboys kommer till hovet i April
James Blunt kommer i Mars
Liiiite sugen på att se båda!


Min nya vardag

Psssst, glömde säga att jag fått in nya rutiner i min vardag, superduperbra! Det ser ut som så att jag går upp mellan 7-8 (beroende på hur trött jag är) varje dag, oavsett vilken tid jag börjar. Pluggar antingen hemma eller går till skolan & gör det.  Där vid lunch kilar jag iväg å tränar, vilket innebär antingen före eller efter ett seminarie / föreläsning. Efter träningen äter jag lunch, sen går jag antingen på föreläsning / seminarie eller pluggar på skolan / hemma. Då jag kommer hem pluggar jag lite till & sen gör jag och min älskling Andreas middag och efter det har jag så tråkigt att jag pluggar igen.

Visserligen varvar jag pluggningen med lite tv-tittande, småätande, te-drickande (ibland även kaffe) & blogg-läsande.. men jag är ju inte mer än människa!


Det här passar mig alldeles utmärkt.

Pussas en del med min Andreas också.

Tonfisk & cola diet

Var på skolan en sväng förut idag å träffade seminariegruppen..
     När jag kom tillbaka cyklade jag & Andreas bort till Ersboda och handlade upp oss på en massa burkar av cola & tonfisk. 20 burkar cola (inte light!) & 16 burkar tonfisk (i olja!), då vet ni vad vi kommer äta och dricka de närmsta veckorna, med tanke på att de kostade 4kr respektive 5kr / st. Haha nej då, men eftersom det snart bär av mot Ålidhem så blir det en bra bit till Ersboda där de har billiga (och bra!) grejer så då är det lika bra att vi har bunkrat upp med två lager.

Andreas håller på och fixar & trixar med sin nya dator hela tiden, min älskling. Tänka sig att man har råd med en helt ny dator som student, iofs så sålde han sin förra för ett bra pris hehe. Själv dricker jag te, småäter & pluggar.

image484image485

En dyr start på dagen

Uppe tidigt imorse för att jag tänkte plugga, men då kom jag på den briljanta idén att jag skulle ringa tandläkaren så att de fick titta om det går att göra nåt åt tanden och det gjorde det. De sprutade rent, sprutde dit nån salva och sa åt mig att vänta tills den växer ut MER och skiten kostade 385kr!! Tanden är fortfarande kvar och det gör fortfarande ont då jag biter ihop!
     Plus  (eller minus i kassan) att jag fick för mig att gå på apotektet och köpa fluortabletter & en deo när jag ändå var  "i närheten", vilket gick på strax under 100kr.

Hjälp!

Helvete!!! jag behöver lugnande, gör så jääävla ont i käften när jag biter ihop för att visdomstanden växer för fullt. Jag hatar smärta.

Andreas säger Bit ihop! hahaha

Mariehem v.s Ålidhem

image483  V.S.


image482

- Snart så =)

Helgen

Ännu en helg har passerat och det hur snabbt som helst.

I fredags var vi ute och åt.. var på Olearys. Där fick vi vänta på bord ett tag och hade vi inte sagt till efter att vi druckit upp våran drink så hade hon helt glömt bort att vi skulle ha ett bord! Åt iallafall suuupergod mat, jag tog en mix av olika kött med en massa tillbehör; såser, ost, bönor ja allt möjligt! Andreas åt oxfilé ,bea & strips.. haha va oväntat.       Efter middagen gick vi på hemköp o köpte snacks sen åkte vi hem. Började se på film men jag slocknade SOM VANLIGT. Blir så irriterad på mig själv för att jag kan verkligen inte hålla mig vaken.

Såklart vaknade jag tidigt igår. Satt och pluggade ett tag, både jag & Andreas. Sen skulle vi bort till Ersboda för att det var så fint väder ute... men då somnade vi båda två! Vaknade strax efter 15 och då tyckte Andreas att det var för sent att gå dit men jag fick med honom iallafall. Tur var väl det för vi fyndade en massa, bland annat annanas för 10kr/st =)

Idag hade vi bestämt att vi skulle till Iksu för att simma och bubbla efteråt. För första gången sen vi blev tillsammans vaknade Andreas och gick upp för mig, under en helg. Det har ALDRIG hänt förut! Iallafall så pluggade vi och sen for vi bort till Iksu. Hur skönt som helst att ligga i poolen o relaxa efter att vi simmat x antal längder. Var helt sjukt slut i kroppen efteråt, fattar knappt att jag kunde ta mig hem.. så trött var jag.
   Gjorde god men alldeles för stark middag, bränns fortfarande runt munnen. Fixat lyxig matlåda till imorrn o pluggat lite har jag också hunnit med.

Nu ska jag lata mig lite och sen ska vi se på basket (på tv). Ska till skolan 8.15 imorrn, börjar egentligen inte förrän 13.15 men ska träffa min seminarie grupp 10 o förbereda.. så jag tänkte gå dit tidigare o förbereda mig. haha

Fredag

Hade en super trevlig kväll med tjejerna igår. God mat, dricka, lekar och en massa prat & skratt.. :)
   Kom hem runt 01 men varken jag eller Andreas kunde somna på flera timmar, vaknade 8.45 och tänkte somna om men var hur pigg som helst så jag gick upp då.


Hamnade i en hemsk svacka idag, var jätte otrevlig mot Andreas och allmänt nere. Vi gick iväg och skulle träna o jag kände mig inte alls bra, helt slut i huvudet.
Gick på ett bodypump-spinning pass, klarade av bodypump utan problem. Var så inne i träningen att jag glömde hur jag kände mig innan jag kom dit, det var skönt. Halvvägs igenom spinningpasset blev jag så less att jag gick därifrån.  Inte för att det var tungt fysiskt utan psykiskt på nåt sätt. Kom hem o bara grät o grät o grät, hur mycket som helst. Kunde inte sluta, trodde på fullaste allvar att jag blivit helt knäpp... jag bara grät! Ringde mamma & pappa och de blev riktigt oroliga, det var nog det allra jobbigaste idag, höra hur de blev när jag berättade. En sån hemsk dag det har varit och Andreas var tvungen att vara på skolan, men jag pratade med mamma & pappa hur länge som helst och hur många gånger som helst.

Känner mig bara så rädd för att inte klara av skolan, är så rädd för att inte klara av allt första gången och sen släpa med mig uppgifter hela tiden. Hittills har det gått bra, har klarat av allt på första gången, men nån dag kommer det kanske nåt som gör att jag inte klarar det på första försöket...och det ÄR inte hela världen egentligen... men jag vill göra det! Jag har ingen lust att släpa med mig gamla uppgifter till något nytt moment och sen riskera att inte klara av det.

Det är helt enkelt JÄVLIGT svårt att slappna av och koppla bort skolan HELT. Så fort jag inte pluggar har jag dåligt samvete, VARJE GÅNG, oavsett vad jag gör finns det alltid där i bakhuvudet.

Känns iallafall bättre nu efter att ha pratat en massa med mina föräldrar, tungt att jag inte kunde vara hemma o få en kram av de men sånt är livet. Pappa i princip "tvingade" mig att gå ut och äta med Andreas ikväll, att vi skulle unna oss nåt och försöka koppla bort allt helt och hållet. Så ikväll ska vi ut på restaurang och äta nåt gott... med gott samvete...och INTE ha skolan som spökar i bakhuvudet. Det tar jag imorrn.

Torsdag

Två proppar gick när jag skulle torka håret... och jag vill helst inte titta ut. Grått, trist & regn...

men jag har inget val........................................

Onsdag

Nu är det såhär att jag är EXTREMT trött.. känner mig alldeles blek och ful.

Lyckades få en hel del gjort imorse, stressade iväg till skolan i sista minut men var ändå där för tidigt då min klocka går fel... vilket iofs kan vara en fördel ibland. Hade seminarium och sen blev det träning för mig och Andreas, gick finfint. När vi kom hem så var det en tjej som skulle komma och köpa Andreas dator, så nu är han utan i några dagar. Iallafall så åt vi middag efter det och sen blev det plugg igen och nu orkar jag verkligen inte mer.
     Tänkte försöka lägga mig före 23 men har en massa räkningar som jag måste betala också.
Imorrn ska jag upp tidigt för att hinna plugga innan föreläsningen som är kl 10.15-12. Efter det blir det till att stanna kvar på skolan och plugga i några timmar och efter det kila ner på stan och shoppa något fint. Sen middag hos Jelena.


En heeelt annan sak, jag VISSTE att Marlena är mördaren i evighetssåpan "våra bästa år". Har följt den sen jag var bebis (typ!) och kommer ihåg när hon hade en demon i sig, var fastbunden i sängen och helt galen. Sen dess har jag alltid tyckt att hon ser lite psyko ut ochjag blev faktiskt inte förvånad när hon sprutade in gift i Tonys slang, så  atthan dog, när han låg på sjukhuset... och en massa annat!   
    Känner att jag bara svammlar och pratar helt osammanhängande... därför blir det dusch nu till att börja med. och SOVA så snart det bara går.

P.S: Drack super gott kaffe idag, i Hum-huset...Mojdeh har rätt, godaste kaffet där.. kan t.o.m jag som nybörjare avgöra.

Sömnbrist?

Usch, vad äckligt! Hör när korridorsgrannarna kissar!


... uppe tidigt idag trots att jag börjar 15.15 (slutar 17). Ska plugga, har bara lite svårt att sätta igång då jag börjar surfa runt på alla bloggar, men då jag väl satt igång så är det inga problem.
   I vilket fall så känner jag mig väldigt trött i huvudet, har sovit i mellan 5-6,5h de senaste dygnen. Blev väl ganska fel där då jag kom hem (östersund) från stan och då satt mig o pluggade till 04 och gick upp 5,5h senare.. har inte hunnit ta igen det. Istället har jag druckit en massa kaffe! Nej jag tyckte ju inte ens om det (fram till för nån dag sen) och ändå blev det 3st igår (nu börjar jag kunna få ner lite mer än halva).


Efter skolan ska jag iväg och trängas i gymmet på iksu. Trots att det är väldigt stort så är det kö till masiknerna även där. Har ingen lust att gå på bodypump idag. Är rädd för att jag kommer tröttna på det om jag går för ofta.
   Annars är det rätt häftigt att iksu kör med ca 44 grupptränings pass per dag på vardagarna. Inte alls dåligt.

Effektiva måndag

Idag har det varit en heeeeeeel dag. Började med att jag klev upp 06.15 som en zombie (la ossefter 00 igår) kilade iväg till skolan vid 07.30  (framme 8, börjar 8.15) )och satt på första föreläsningen på sociologi B fram till 10 (med en rast mellan) 10.15 började nästa kurs, organisation & ledarskap. Där var det föreläsningar fram till 16.30 med lunch mellan 12-13.  Då jag var färdigt med det blev det träning, ett body pump pass. Konstigt nog orkade jag hur mycket som helst, ökade vikterna men blev ändå inte ett dugg slut, kan det kanske bero påatt jag druckit två koppar kaffe och två koppar te idag(?) inne på tredje nu förövrigt.
     När vi kom hem (Andreas tränade i gymmet) så var världens bästa älskling så snäll att han fixade middag (hans specialité: vårrullar) medan jag duschade. Efteråt diskade han också för att det skulle gå snabbare, hehe. Annars brukar en av oss alltid stå och hålla den andra sällskap medan den diskar... och tiden går ju faktiskt fortare om man diskar än om man bara står där. Iallafall så var det supersnällt av min älskling för då hann jag göra lunchlåda till imorrn också.
     Efter middagen blev det plugg, har seminarie i organisation & ledarskaps kursen imorrn och i sociologi på ons. Ont om tid men det ska nog gå bra.


MEN, det värsta är att jag börjar känna mig halvdålig nu...jätte ont i hela högra sidan av huvudet (örat, halsen), hoppas det går över till imorrn, för jag har verkligen INTE tid att ble dålig nu.



Åker tillbaka idag

Vaknade runt 9 idag och kom iväg för att träna kl 10.. så skönt! Man känner sig så mycket bättre efteråt, även fast det ibland är jobbigt att ta sig dit (dock inte imorse)

Sprang runt på stan och fixade det sista innan jag åker. En av tjejerna fyllde år igår (och en fyller snart) så vi ska träffas allihopa ikväll och umgås :)

Har packat färdigt det mesta nu, fixat middags-låda (åker 15.45 kommer fram 22, så det blir middag på bussen) och så har jag och mamma bakat, cheesecake med pepparkakssmulor.. mums :)




Fick även en tråkig nyhet förut idag :(

FÄRDIG

Åh äntligen är klar med inlämningen!  Den har verkligen tagit tid, men det har det varit värt. För jag är väldigt nöjd med resultatet.

Somnade strax efter 04 inatt och vaknade av att Andreas skickade sms runt 9.30. TACK ÄLSKLING, annars hade jag fortfarande legat och sovit då jag känner mig som en zombie. Förstår inte ens att jag kunde vakna av smset, så sjukt trött. Övervägde att strunta i att läsa det då jag hörde vibrationerna (haha) för jag var helt säker på att kl var mellan 7-8, tror till och med att jag SA det (neeej klockan är bara 7-8), men nånting fick mig ändå att öppna och läsa det. BRA!


Nu ska jag ta mig ett bad och sen sova. Ikväll vill jag gå och se på basket...

Dags att stänga igen!

OM jag hade varit en kaffedrickare så hade jag sugit i mig en kopp nu, suttit uppe ett tag till och skrivit färdigt rapporten. Visserligen innehåller te koffein men det är en obetydlig mängd just nu... så därför får det jag ha gjort hittills vara nog och jag stänger, åter igen, fabriken för ikväll. För att jag är jäääävligt trött.

Grattis till JELENA som fyller år idag!

Jag vill inte ta av mig morgonrocken! Den är så skööööööööön.

God natt!

Hemma nu

Kom hem för ett tag sen, traskade hem, inte så farligt trots allt. Mötte faktiskt några tappra själar ute i natten
Har hunnit göra mig en kopp te och ska skriva lite på rapporten som ska skickas in imorrn kl 15.00. Sen blir det go´natt!


Förresten fyndade jag VÄRLDENS mysigaste morgonrock idag. Från att ha kostat 750kr från början, så betalade jag bara 225kr... inte illa, inte illa ALLS. Sitter med den på nu, för övrigt... och den är ROSA :) INTE alls dåligt, riktigt nöjd! En bild på den räcker inte, den måste provas. Synd bara att min älskade Andreas är den enda som får prova den.

Dags att sova..

...men bara en sak först..


image480


 - Underbar doft!


Home sweet home

Hemma i Östersund nu, skönt. Gjorde färdigt en del skolarbete igårkväll och skickade in det, (men finns ju alltid nåt att göra ) och så tog jag den tidiga bussen imorse 8.15.
     Satt och pluggade under heeela resan, förutom en del samtal. Känns bra, men funderar på att lägga mig snart och läsa ännu mer... för att kunna vara lite ledig imorrn.


Jag och mamma drack kaffe efter middagen och efter mycket om
...och ännu mer om så blev det rätt gott (visserligen var den en ytte-pytte-liten kopp men det var skitsamma)

Lägenhet!

JA idag, nyss såg jag att jag är nr 1 på en möblerad trea på Ålidhem med 4200kr i hyra.
    Precis varenda liten önskan om lägenheten har gått i uppfyllelse. Ålidhem (nära skolan, stan, iksu) 3a (rymligt och stort) möblerad (med studiemedel som inkomst är möblerat perfekt) Inte längst ner (hatar att bo längst ner hemma i Östersund).

Ska dit kl 20.00 och titta...

Sådär ja

Sen sist, har jag hunnit med att:
kila ner till skolan och köpa böcker ( 2st för 420KR! )
träna,
fixa travelpass,
gå på affärn och handla,
göra lunch,
 äta (samtidigt som jag såg på våra bästa år, super effektiv jag är')
 
Nu ska jag leta reda på en del papper på internet som behövs till den nya kursen,
sen blir det till att jobba med rapporten och packa.

I love you



image479

- världens bästa!

Paris Hilton har hittat en ny svensk

Hörde imorse på The Voice Tv...

"Paris Hilton har hittat en ny svensk


24-åring från Östersund

Tidigare har det ryktats om att Paris Hilton varit tillsammans med svensken Alexander Väggö. Men nu syns hon med en annan svensk man: Robbin Beirmark från Östersund. Robbin reste för en vecka sedan till Los Angeles för att ta en paus från studierna. Och redan första kvällen stötte han ihop med Paris". (thevoice.se)



Haha, roligt att lilla Östersund får publicitet på stooora kartan (jaa, såklart säkert roligt för honom också)


Måndag morgon

Gick upp samtidigt som Andreas imorse, strax efter 7, för att jag tänkte plugga. Har dock inte blivt något pluggande än. Har ätit frukost, börjat packa, överfört pengar och gjort allt annat utom det. 
  Ska strax kila iväg till skolan för att köpa en massa ny kurslitteratur sen blir det ett pass body pump och efter..hem och plugga.  Konstig prioriteringslista jag har ibland, men så får det bli.

image478 - är den inte super fin(?) från glitzy.se
... funderar och funderar...  är sugen på att beställa hem samtidigt som jag (OCH Andreas) har lagt ner en massa pengar den senaste tiden på kläder och nu även kursböcker.


P l u g g - helg

Nej, jag var varken full eller i kemisk obalans inatt... jag var bara jävligt trött i kroppen efter att ha gått fram och tillbaka i den nysnöade, blöta och djupa snön, allt för ett glas vin som jag var så sugen på. Andreas var inte lika trött. I vilket fall beställde jag klänningen i mitt suuuper trötta tillstånd och jag ångrar det faktiskt inte ett dugg, för det var ett väl genomtänkt köp.


Den här dagen har bestått av rapport skrivande hela dagen, från att jag vaknade (runt 10) tills nu, då jag stänger igen fabriken. Blir nästan imponerad av mig själv hur många svåra, coola ord jag kan producera då det verkligen gäller. Kom på att hela den här helgen har faktiskt varit en riktig plugg-helg. Både jag och Andreas har suttit fullt upptagna på varsitt håll vid samma skrivbord och fått en massa gjort. Ska bli skönt att åka hemtisdag och koppla av lite (även fast rapporten inte är helt klar, ska vara inne den 18de och jag har en massa ny litteratur att läsa till B kursen) och att jag kommer sakna Andreas.

Tänkte visa en bild på våran otroligt goda middag igår med sånna stora räkor, starkt som fan blev det och supergott...men det gick inte.


Go´natt

Andreas & jag satt och pluggade så mycket så vi bestämde oss att gå ner till NH (nationernas hus) och druckia vin & öl... det var gott. Nu är vi hemma och jag så sjukt trött så jag ska sova,

Har förresten tagit mig i kragen och beställt denna (klänningen, inte tjejen) om den passar blir det nog nån mer, annars åker den tillbaka... ganska logiskt va(?)
 

från nelly.se


Torsdagkväll

Puuh, kan andas ut nu.. har visserligen massor att plugga (läsa och skriva rapport) de närmsta dagarna MEN nu vet jag iallafall hur jag ska lägga upp allting.


Ska sova snart, funderar på att beställa en almanacka från http://personligalmanacka.se/ verkar coolt, men har ju iofs köpt en som inte är alltför olik de som säljs på sidan.








Andreas är världens bästa, min älskling har gett mig massage varje kväll den här veckan.. och det är så skönt.

Massa jävla mat-tjat överallt

Men det var mig ett jävla gnäll och tjat om "vad nyttigt du äter"  eller  "åh vad nyttigt det där ser ut", är det nåt fel med att man vill äta mat som man mår bra av? Eller rättare sagt, när blev det fel att äta sån mat? Bara för att en person inte tycker om att äta färdiga micro pizzor eller  nudlar til frukost, lunch & middag,  så är man helt plötsligt "såå super duper mega nyttig". Handlar det om avundsjuka för att de som säger så inte bättre fantsi än sina micro pizzor och nudlar?
Allt snack om att man ska unna sig, jaa självklart... men om man inte tycker om sån "mat"? Om man inte tycker att en flottig pizza är att unna sig, då är man helt plötsligt såå utseendefixerad, osund (för att man inte "unnar sig" flottig mat) och har en skev kroppsuppfattning.
     HALLÅ, om man skulle vara sugen på pizza (eller liknande) ja men då äter man väl det för Guds skull. Om inte, ja då betyder det inte automatiskt att man är rädd för att bli tjock (om nu det är möjligt efter en pizza) man är väl helt enkelt inte "sugen". För alla har helt enkelt inte ens ett sug efter sån "mat" .. det är helt enkelt inte att "unna sig" för en del. 
     
Kommer ihåg en gång då jag sa nej tack när jag blev bjuden på chips. Blev en väldigt konstig reaktion hos personen som sträckte fram påsen och frågade om jag ville ha. "Försöker du sluta? frågade h*n." Dummaste jag hört! Sluta? Vill jag ha så tar jag (eller köper egen påse om det ska vara så) Vill jag inte ha så vill jag inte! Det är inte svårare än så. Varför ens fråga nåt sånt som om man försöker sluta(?)

Vill du äta en viss mat, gör det! Vill du äta annan mant, så gör det istället! Vill du blanda, så funkar det också.. gör som du vill! men herregud sluta få det att låta som något dåligt att man tycker om god och hälsosam mat.
En massa tjat överallt.


image474image475

Känn efter vad du är "sugen" på, kan du inte det så ät vad du vill, hur du vill, hur mycket du vill, när du vill.. jag bryr mig inte! Lämna bara mina måltider i fred!

P.S

P.S.1: Kom förresten in på Organisation och ledarskap I kursen så jag ska även läsa den nu i vår.. kan bli skoj.

P.S.2: Ska troligtvis åka hem nästa tisdag. Har inga föreläsningar, seminarier eller nånting på skolan och Andreas ska plugga till en tenta så jag kan lika gärna vara hemma och plugga.

P.S.3: Nu ska jag läsa en massa text.

Stressad yrhöna

Vilken dag det var igår! Fick verkligen en stressig start. Började med att jag gick upp kl 06 för att göra färdigt det sista som jag hade kvar och gjorde mig i ordning för att åka till skolan. Satte mig sedan och tog det lite lungt för att jag var så snabb och blev klart med allt... tittade på schemat, 13.15! Tokigt, men men då kunde jag ju finslipa det jag hade gjort i lugn och ro då, så jag bäddade ner mig i sängen igen. MEN så får jag ett sms som jag inte ser förrän 08.05 "Vart är du?", svarar att jag är hemma för vi börjar väl inte förrän 13.15.  Vi börjar 8.15 får jag till svar. Blev helt plötsligt hur stressad som helst. Tur att Andreas var hemma för han kom på idén att jag skulle cykla till skolan (trots massa snö) för det gör han varje dag. Så jag fick honom att vänta på mig och vi cyklade hur snabbt som helst... kom bara nån minut för sent.
     Jag hade nämligen fått för mig att det var tisdag den 15de igår, för då börjar jag nämligen 13.15.

Inte blev det bättre då jag kom hem efter skolan. Somnade ett tag och hade ställt mobillarmet för att jag skulle iväg och träna men det ringer inte varje gång och såklart gjorde det inte det igår. Vaknade av mig själv och fick stressa iväg igen men jag hann även den gången.

Drack t.o.m kaffe igår, men bara 1/3 kopp.. går inte med mer. Te är mer min grej...

Fyrkantiga ögon

J A G     Ä R     S Å    T R Ö T T !  

Har suttit framför datorn precis hela dagen! Från att jag vaknade tills nu då jag ligger med den i sängen (det får låta hur snuskigt som helst) Har så sjukt ont i ögonen och är helt slut, orkar inte duscha heller. Ska lägga mig och sova nu & förhoppningsvis är det inte snöstorm imorrn så jag kan ta mig till skolan 8.15.

G O ` N A T T !


Favoritrensning & recept

Nu så har jag rensat bort nästan alla mina "favoriter". Går ju inte annars, för ju inget annat än sitter och surfar runt på de.

Ska plugga en del idag, stannar hemma och gör det. Tur för det har snöat en hel del här nu och det ligger ännu mer på marken.



Är 3a, 6a och 7a på tre olika lägenheter, är ganska säker på att jag inte kommer få nån av de, bostadens konstiga kösystem.. men det kommer upp nya 2or och 3or i princip varje dag..



Btw så blev middagen igår skiiiiiiiit god. Andreas var som vanligt lite...skeptisk då jag skulle trolla ihop något, men han blev glatt överraskad, som varje gång hittills! Så jag delar med mig av receptet, snäll som jag är.

Nån form av pasta
Röda linser
Tonfisk
(blågrön burk. Nån krona dyrare men helt klart godast, de andra smakar skit)
Lite matlagningsvisp (så att det blir en sås)
Lite turkisk yoghurt (så att det blir mer sås)
Salt, peppar, nån droppe pressad citron och örtkrydda.

Koka pasta, och blanda i linserna då pastan är färdig.
Blanda och värm resten i en kastrull.
KLART! Ät och njut.

Måndag

Oj vad det tog emot att gå till skolan imorse kl 8.15. En tung ryggsäck + datorväskan med dator & böcker i snöoväder var inte skönt, varken för näsan och kinderna eller ryggen. Aja, kom ju fram iallafall, kände mig väldigt nöjd efteråt.

     Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem så jag kan göra middag. Nån slags pasta med tonfisksås, var på maxi och köpte 6kg pasta & 1,5kg köttfärs.. så det räcker ju ett tag.


Visdomstand & tandläkarskräck

     Det är en visdomstand som håller på och växer i min mun!! Åhh jag är livrädd. Har världends värsta tandläkarskräck. Sjukt rädd för sprutor och då är det verkligen sjukt hur rädd jag är. Har fått ta "bedövningssalva" varje gång t.o.m då de skulle ta blodprov på sjukhuset förut då jag hade nåt fel på magen. En annan gång skulle jag prova på akupunktur för min rygg och nacke, efter att ha tvekat i en evighet lyckades människan sticka in 2 nålar (kom inte längre än så), men bara tanken på att de satt där gjorde mig livrädd och hon fick ta bort de väldigt snabbt..
   Sen gör det inte saken lättare eller bättre att jag hade världens värsta tandläkare förut som var hur okänslig och oförstående som helst. Jag SKA ha bedövningssalvan, oavsett om den hjälper speciellt mycket eller ej. Den lyckas iallafall inbilla mig att det gör mindre ont.

     I vilket fall fasar jag för den dagen jag måste dra ut visdomständerna. Jag är hur rädd som helst.
Bara tanken på att nålen sticks in.. usch.



Måste sova nu.

Söndag

Wohoo, jag fick med min älskling på ett step-muskel pass och han var inte ensam kille där. haha, det var två till.
     Det gick inte så bra för någon av oss med step momentet men det gjorde inte så mycket, vi försökte iallafall... och jag är så stolt över min älskling som följde med.

När vi kom hem blev det middag, fiskpinnar för mig och vårrullar för Andreas (hade lovat honom de sista om han följde med haha). En snabb sväng ner på affärn, dusch och nu tittar jag på Victoria's Secret Fashion Show och dricker en stooor kopp te som Andreas gjort åt mig, världens bästa pojkvän.
     Upp tidigt imorrn för att ta mig till skolan. De andra tjejerna ska dit kl 8, jag kommer nog några minuter senare då det tar ett tag för mig att gå dit.

Träning eller tv?

Sitter och titta på biggest looser nu, trevligt. 
 
     Sov ganska länge idag men har ändå hunnit med att plugga en del. Andreas sitter och pluggar nu och är så duktig. Försökte få med honom på ett cykel pass men nä det var bara plats för en till, provade med yoga men nä inte det heller. Är inte så förtjust i yoga heller men bara för att ha nånting att göra och se fram emot senare. Så nu är det bara ett stepmuskel pass kvar jag kan försöka få med honom på, men får han veta vad det är lär han ju inte följa med på det heller haha. Ok muskel, men step nej.
     Eller så sitter jag bara hemma och ser på kanal 5 hela dagen, är ju faktiskt en massa bra på tv...

Lördagkväll

Eftersom det var en surtant på IKSU som satt i kassan som var så otrevlig så blev det ingen body pump idag. Tänkte att jag skulle gå på det om Andreas kunde prova på en gång utan att betala, då han redan har medlemskap där men NEJ då. Det gick inte för sig, för på IKSU tränar ingen gratis! Nej, det hade han inte gjort heller då han har silver kort, dock behöver han guldkort för att kunna gå på body pump, men  man borde få prova på engång. På de flesta andra ställen har de ju en prova-på-vecka, på IKSU däremot kan man tydligen inte ens ha prova-på-pass, trots att man är medlem... istället ska man punga ut 105kr. No way! Jo då, jag var lagom irriterad efteråt.
     ... men vi tränade i gymmet istället och unnade oss super god middag.



Nu ska vi se på film, good luck Chuck.

Garderob

I ännu ett försök att skjuta upp pluggandet liiite till har jag roat mig med att ta kort på detta...
image465 Tröjor, klänningar
 Tjocktröjor
 Skjortor & strumpbyxor
 Jackor, halsdukar, mössor, vantar
 Toppar, linnen, underkläder
 Klänningar
 Träningskläder på sängen
image472

Allt i 20kvm studentrum, ganska imponerande ändå.. borde nog ägna mer tid åt pluggande.

Dagens köp

Hittade mer på stan igår
 Andreas fina tröjor
 En till tröja till mig
 Tre JÄTTE stora apelsiner,
 Extrapris på nötter på ICA

Varför tvätta själv?

Tvättrådet på en av Andreas tröjor.
image460

"Or give it to your mother, she know how to do it" - haha, klockrent

Självdisciplin, kom tillbaka

Vad är det för fel (inte på mig dock, på nåt..men inte mig)? Har totalt glömt bort vad självdisciplin innebär!

     Till att börja med gick jag inte upp samtidigt som Andreas, utan låg och sov tills han skulle iväg 8.30 och jag som hade planerat att jag skulle upp och börja plugga (usch, får en hemsk känsla i magen när jag tänker på hur mycket jag har att göra tills på onsdag och jag har inte ens börjat). Sen när jag väl tagit mig upp ur sängen, då jag jag allt annat än det jag ska göra. Fan, det var ju därför jag åkte upp till Umeå flera dagar innan, för att hinna plugga.
     Istället har jag suttit och letat efter en massa böcker, läst skitbloggar och bokat in ett body pump pass 11.15. Efter passet ska jag och Andreas ner på stan så då hinner jag inte heller plugga nåt.


ÅHH måste ta tag i mig själv. Har nästan 100A4 sidor på engelska att läsa OCH skriva 8-10 Ajävla4 sidor till onsdag.

... men nu måste jag faktiskt äta frukost och packa ner grejerna som jag ska ha med mig... så jag skjuter upp pluggandet lite till.



åhhh.

Dagens köp

Har haft en heldag med mig själv på stan och hittat en massa fint!

 Träningskläder, som jag blev mest glad över eftersom jag hittade riktigt bra och snygga grejer.
Underbara, som ruinerade mig trots rea-priset.


  Min rosa älskling.

Plus en vit Peak- tröja till Andreas.
That´s it.

Umeå

Efter att bussen blev sen från Östersund, då det var så många som skulle med,
så var vi äntligen framme efter 6,5h. Resen gick bra i början men runt 10 började det bli jobbigt, tröttheten började komma i kapp och då var det 4,5h kvar.
     Var framme strax innan 14.30, sprang in på subway och köpte mackor och så hann vi precis med bussen hem.

Packade upp och sen gick jag iväg för att äntligen träna. Andreas kände sig inte helt 100 så han stannade hemma och pluggade.
     Uppgraderade kortet till guldkort, så nu kan jag gå på alla pass (när jag nu ska ha tid med det) och även få tillgång till travelpass, superbra och sen blev det bodypump. Vilket var superduper bra, har lite träningsvärk idag.. får se hur det blir imorrn.

När jag kom hem gick vi  & handlade, fixade middag, tog en vaaaaarm dusch (iskalla rum som vanligt här) och sen somnade jag på engång.

Vaknade runt 9.30 imorse och skyndade mig ner på stan för att fynda en massa! Var förbi skolan och fixade lite papper o nu ska jag se på ett avsnitt av gossip girl som Andreas fixat :)

American history x

Åt godaste (och senaste) middagen för ett tag sen och en massa annanas till efterätt.. är helt full i magen nu.
     Kan ändå inte sova då jag är såhär mätt så jag ska se på en av världens bästa filmer, American history x, tills jag somnar.  Har sett den flera gånger och gråtit varje gång.



Var inne på Iksu;s hemsida, såg att de höjer priserna nu 2oo8 för träningskorten, bara några enstaka kr iofs så det är rätt lungt. Ska uppgradera mitt kort till Guld- kortet (från silver), tjänar mer på det. Dels får jag gå på alla pass där jag längtar efter body pump men så kan jag också träna på träningshuset så fort jag är hemma. Så att jag kommer inte stå och betala nåt i sommar som jag inte använder´, utan jag kommer använda det där jag befinner mig... då jag äntligen får tillgång till travelpass, perfekt! Längtar redan till imorrn då jag ska fixa allt och eventuellt gå på ett body pump pass då.
   
     Imorrn då vi kommer fram runt 14 ska vi åka hem och packa upp sen måste jag ner på skolan och skriva ut alla papper jag behöver för att kunna plugga. Efter det bär det iväg till iksu för att fixa kortet & träna och sen ska Andreas och jag handla en massa mat & laga middag tillsammans.

Tillbaka till tv;n nu.


Tillbaka till Umeå

Åh vart har tiden tagit vägen?  Känns som att jag nyss kom hem och det var ett långt "jullov" framför mig... och vad nu, jo nu är det SLUT! Imorrn åker vi tillbaka till Umeå, 7.55 går bussen och nästa onsdag börjar skolan igen, föreläsningar, seminarier och allt vad det är. Måste åka upp imorrn för att hinna plugga en massa innan vi börjar.
     Känns som att jag skulle vilja vara uppe hela natten och bara vara... njuta av att vara hemma, men med mina vanliga tur kommer jag ändå att somna i soffan förr eller senare.


Samtidigt ska det bli skönt att åka tillbaka, så jag får återgå till min och Andreas vardag, som skulle vara ännu bättre om vi hade ett alldeles eget boende.. men det kommer, en sak i taget.


     Nu blir det  snart sen middag.

2007

En kort sammanfattning, mitt år har bestått av jobb och Andreas.

Året började med att jag & Andreas blev tillsammans, visserligen i dec - 06 för att vara exakt men allt tog fart i januari. Jag bestämde mig för att jag behövde högre betyg och började på komvux, samtidigt som jag var med Andreas större delen av dagarna (och nätterna), det kunde inte ha varit bättre. Samtidigt hade jag sökt jobb som personlig assistent, vilket jag helt hade glömt bort tills den dagen de ringde från Assistanslotsen och frågade om jag ville komma på intervju.
     Jag åkte till Aspås och det blev en resa, tur - retur, på 5-6 mil (kommer inte ihåg exakt). Jag var verkligen bestämd då jag åkte dit i den betydelsen att jag hade bestämt mig för att jag skulle ha det där jobbet, oavsett vad det bestod av. Helt enkelt för att jag ville visa mina föräldrar att jag kan klara mig och jobba för mina pengar.
     Jobbet blev mitt och jag började pendla de här milen varje dag, förutom på helgerna då jag var ledig och umgick med Andreas, varje helg. Det var oerhört påfrestande att jobba där, behövs ingen närmare beskrivning mer än att det tog så otroligt mycket på krafterna. Mitt humör var verkigen inte på topp efter en dag på det där jobbet och det gick ut över mina närmaste. Det var inte heller det lättaste för mig och Andreas då jag inte hade ork att umgås efter en 8h dag, så helgerna blev våra helt och hållet. Komvux var det ingen talan om, avslutade det strax innan jag var klar med allt, dummaste beslutet!
     Jag fortsatte att jobba på, visserligen tjänade jag bra och lyckades spara ihop en del, men inga pengar i världen gör det värt att må sådär som jag gjorde. Övervägde många gånger att säga upp mig, många många gånger men ändå blev jag kvar. Ifrån början vågade jag inte säga upp mig, sedan blev jag van och stannade kvar för att jag tjänade bra, aldrig mer! Usch, blir så ledsen när jag tänker på hur det var att jobba där borta, men Andreas var och är den bästa pojkvännen i världen och han hjälpte mig igenom allt.
     Då jag inte kunde åka utomlands, första året på länge, så åkte jag och Andreas på "små resor" istället, vilket var värt minst lika mycket då jag fick vara med honom. Åre, Sundsvall, Stockholm.
     I vilket fall bestämde vi oss till slut att båda två skulle söka in till Umeå universitet och så skickade vi in ansökan. Båda var jätte nervösa, tänk om bara en av oss skulle komma in? Vad skulle hända med oss då? Vad skulle vi göra om ingen av oss kom in? Jag visste iallafall att jag inte kunde jobba kvar på samma ställe efter sommaren.
     I juli fick vi antagningsbeskedet att båda kom in. Efter det så gick allt ganska snabbt, gatufesten, yran och så var det dags för mig att säga upp mig. Gick och gruvade mig för det i en evighet kändes det som, men till slut var jag tvungen att säga det. Sa också att jag kunde vara kvar under uppsägningstiden även fast jag antagligen hade kunnat slippa det, men jag kände att jag inte kunde "svika"... Det var en underlig uppsägnings månad, beteendena förändrades helt och hållet och jag undrade både en och två gånger om jag hade gjort rätt faktiskt, och ja det hade jag verkligen! Det är många minnen och erfarenheter som jag bär med mig därifrån.
    Andreas och jag ställde oss i kö för lägenheter i Umeå men eftersom vi var ute ganska sent så fick vi nöja oss med två studentrum i samma korridor rätt långt ifrån både stan och skolan. Jag åkte upp med mina grejer först och det blev inte så tokigt efter att ha inrett och gjort det lite personligt. Sen åkte vi upp tillsammans och officiellt, flyttade. Det blev rätt bra ändå trots att vi har olika rum så bor vi ju ändå mer eller mindre i ett och är tillsammans
    Vi började på universitetet i början på september och jag ångrar inte en sekund att vi flyttade. Visst tycker jag att det är väldigt jobbigt att vara ifrån mina föräldrar många gånger men jag måste ju ta det steget för eller senare. Är glad att det blev nu och med Andreas. Kunde inte ha hittat en bättre kille, finns inget som helst ont i honom, han är så snäll och perfekt, visserligen lite slarvig men så kan det ju vara jag som är för pedantisk, i vilket fall skulle jag inte vilja vara utan honom.


Mitt nyårslöfte till honom är att jag ska försöka vara den bästa flickvännen i världen.
Till mig själv,
att jag ska göra allt för att försöka vara den bästa flickvännen för honom.


RSS 2.0