Torsdag

Nu sitter jag på spikmattan igen, det är inte så hemskt som man skulle kunna tro. Däremot är det ett projekt att komma på plats, ta sig upp från den. och ifall man får för sig att byta position... aj. Men det går bra, det är skönt!


Jag skulle ha satt igång och pluggat för en hel timme sen! IStället har jag suttit och letat en massa böcker... som kan vara bra att ha i sommar tänkte jag. När jag nu ska hinna läsa dom har jag ingen aning... men det ordnar sig.

Igårkväll skulle jag också ha pluggat, men då satt jag och gjorde våran alldeles egna Rom guide! Jag tror inte på att köpa guideböcker. De bästa tipsen får man genom att gräva själv och kombinera från flera ställen. Inte från en bok där en "specialist" tryckt in sina s.k. tips, sida upp och sida ner. Man hinner ju ändå aldrig besöka allt det där. Istället ska vi  själva välja ut några "guldkorn" och njuta av dom. Och massa mat!! Jag har läst att i Italen äter man bröd, olivolja, mozzarella och vin.......jag längtar!! Brödet och olivoljan är så magnifika att det är allt man äter! Förutom glass!! :):):) Vilket matparadis!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0