Fredag

Jag vill bara skriva av mig nånstans... just nu känner jag mig som världens mest odisciplinerade människa!! Jag skulle ha pluggat för TVÅ timmar sen men jag har inte ens börjat. Duggan idag kunge ha gått bättre också. Vad är mitt problem egentligen??? Varför sätter jag mig inte och RÄKNAR??? Det är ju enda sättet för mig att lära och förstå... men jag drar ut på det. Så länge som det bara går... och sen när vi är hemma vill jag vara med min Andreas och då jag är det får jag dåligt samvete för att jag inte pluggat och tappar kontrollen o gråter.

Jag önskar att jag bara kunde sätta mig ner en hel helg och bara räkna igenom och repetera hela boken. För jag förstår ju PRINCIPEN... sen då jag ska göra det själv är jag för feg och blandar ihop allt istället. Vad behövs då? JO mer träning och repetition!

Jag har hittat två anledningar att ta en paus...ETT: när det går bra. TVÅ: när det går dåligt.
HALLÅ, självdisciplin... vart har du tagit vägen? Kom tillbaka till mig.

Nu måste jag ge mig ut och leta efter den
(jag ska bara surfa färdigt.. och snart kommer Andreas hem och sen är det helg och imorgon får jag finbesök :) )
Självdisciplin var det ja!

Måndag

Oj, nu var det hundra år sen jag uppdaterade här.

Måndag idag, jag skulle sätta igång med pluggandet 8.30 sa jag till Andreas. och det gjorde jag...i en timme. Jag ska ta tag i det snart!
Helgen har varit den bästa på länge. I fredags var det "klassfest" för min del och sen ut en sväng, hade en riktigt rolig kväll. På lördag var vi på stan och letade en rock till Andreas, hitta en del fina men ingen som följde med hem. Det var en så bra dag! Mysig helt enkelt. På kvällen var vi till Stefan på fest och det var trevligt men jag gick hem ganska tidigt, det fick räcka så för mig. Andreas stannade kvar och sen vid 01 tiden sprang han hem, haha tycker det är så rolgit när han berättar att han sprungit hem (det har hänt flera gånger).
Igår tog JAG sovmorgon, det kanske är 3-4gången som jag sov längre än Andreas under våra år tillsammans. Det var INTE skönt för att då jag vaknade var jag mer trött och seg än tidigare.
Vi möblerade om här igår också... så nu har vi ett plugg/dator rum och ett sovrum, vilket är perfekt. DÄRFÖR har jag surfat runt hela morgonen och letat sängramar och massa nya sovrumsgrejer, jämfört priser o.s.v.

...flummigt inlägg men jag känner mig lite flummig i huvudet. Har världens halsont IGEN.

Umeå

På plats i Umeå!
Jag har satt igång för fullt med nationalekonomin. Eftersom den är på distans i Östersund så blir det en hel del pluggande på egen hand - utöver gruppdiskussioner på internet. Det var alternativet jag hade då jag, klantig som jag var, inte har läst matte c. MEN därför har jag löst mig genom att slutföra matte c räknandet och börjar med det idag! 9hp på universitetet. Det ska bli skönt att ha några föreläsningar faktiskt.

Visserligen tror jag att jag hade klarat det bra utan matte c också, eftersom jag har påbörjat det förut och kommit en bit på vägen. MEN för att vara behörig till företagsekonomin så  m å s t e  man ha läst matte c. Så därför, matte cccccccccc it is!
Lite annorlunda uppläg, men sannerligen individuellt.


Fortsättning följer...


RSS 2.0