Flyttdags

image500 Mitt rumimage501 Min säng är där nånstans.
image502 Mitt rum igen
image503 
Andreas och hans rum, eller vårat, då vi hänger här jämt :)

Nu ska jag se på A beautiful mind

Snöblandat regn

Jag som tänkte promenera bort till Ersboda och byta Andreas vattenkokare som inte fungerar längre till en annan, men så är det pissväder ute :( Snöar jättemycket och det är snöblandat regn, så jag har verkligen ingen lust att gå ut. Istället ska jag sitta inne och plugga så att jag kan stöka på i lägenheten imorrn, som jag hoppas vi får flytta in i då.

Måste gnälla lite också, på min superkänsliga mage. Med tiden har jag lärt mig vad den inte tycker om, vad jag får ont av.. men ändå imorse, så skulle jag äta det jag får ont av. Istället för att hålla mig till det vanliga så ville jag ha det jag får ont av. Visserligen var det gott, men. Nu sitter jag alltså här med en ond o uppsvälld mage! Ska ta och plugga nu och sluta gnälla.


Sköna måndag

Wohoo, blev en jäkla fart på mig efter att jag varit iväg och tränat. Så underbart skönt det känns, speciellt idag också.. då jag hade extra energi och ökade vikterna.
     Efter det blev det en snabb introduktion till modern sociologisk teori B, sen bar det iväg till ica maxi för att handla. Klent med mat här hemma då vi hoppades på att få flytta idag och alltså har ätit upp det mesta, men det fixade jag efter en sväng på maxi. När jag kom hem hade jag eget disco på Andreas rum, med hög musik och plugg - funkade faktiskt riktigt bra. Andreas kom hem och så gjorde vi måndags-lyx-middag som vi njöt av medan bengeten bredvid oss åt havregrynsgröt. Han är benig som en get och det är inte mitt fel att han prioriterar nåt annat än god mat, typ. tog iallafall en låååång och varm dusch efter middagen och nu har jag pluggat effektivt i nån timme, jävligt nöjd.



Har nyss fått fotmassage av min älskling, go´natt 

Måndag

Uuuuäääh, jag har tappat motivationen!  Hade planerat att plugga i helgen så jag kan ha lite ledigt från det då vi flyttar in, men icke. Nåt sånt har inte blivit av, har gjort allt annat utom pluggat och idag börjar nya momentet.. och träningen ska vi inte tala om, haha. Blev ett mördarpass där i torsdags men sen så tog det stopp, ska visserligen iväg strax men ändå.

Allt som finns i huvudet nu är flytten, tänker på det hela tiden haha. Kan inte koncentrera mig på nånting annat, alla möbler, allt jag vill göra, allt allt bara snurrar i huvudet. Ringde och pratade (tjatade på?) med hyresvärden nyss och frågade om hon vet exakt vilken dag vi får flytta in. Eftersom besiktningen är på torsdag förmiddag så kunde vi hämta nycklarna på eftermiddagen. Jag som hoppats på idag men varit beredd på tors- fre, blir bra i vilket fall. Då fick vi iallafall ta med oss mappen med allt som behöver renoveras för det var en hel del, nice nice.


Har dåligt samvete för att jag inte sätter igång med pluggandet, sitter bara och tittar på klockan & räknar ner timmarna tills vi får flytta in.. men jag ska, sen.. snart typ. Måste se på "Våra bästa år" nu... tyvärr.

Tavlor

image498

image499

Lördag

Tänkte lägga in en bild på hur Andreas rum ser ut nu men det är inte så stor skillnad, bara att det är två sängar så det är väldigt trångt, men inte i många dagar :)  Hade hoppats på att få flytta in redan imorrn men så blir det nog inte då kinsen inte hört av sig idag. Aja vi har iallafall haft sista helgen här..skönt.

Fredag bestod av sittning, vilken vi var på bara för matens skull ( taccos för 20kr är inte fy skam) sen gick vi tillbaka till Stefan där vi suttit innan, killarna spelade poker och jag somnade :P  De andra gick ut sen men vi åkte hem haha.
     Lördag, igår, åkte vi bort till Ersboda så jag fick fynda lite tonfisk för 4kr/ st haha, traskade omkring där men hittade inget speciellt som vi behövde. På kvällen gjorde vi en jätte stor efterätt som vi skulle äta medan vi såg film men filmen sög så vi tog en promenad ner till skolan och hämtade cykeln som Andreas lämnat där i fredags. Hittade en olåst cykel som vi tänkte frakta med oss hem, men den var så liten så den fick stanna kvar.
     Sen hann jag med att packa ner nästan hela mitt rum, förutom kläderna för de har jag ingenting att packa ner i..


Idag, har vi lyckats bära upp grejer från källarn o greja på lite i rummen. Sen lyckades jag tappa en kopp full med het dryck nedför trappan. Jag hade gjort i ordning fika på min sida och skulle ta med till Andreas och medan jag skulle låsa upp dörren ställde jag koppan på räcket, det har funkat bra varje gång och hade gjort det även den här.. OM INTE jag hade stött till den innan jag skulle ta tag i den.. slutade med att den for mellan "gallren" och ned på trappan under oss där det var en kille som just kommit ut från tvättstugan... åhh stackarn var alldeles vit i ansiktet och i chocktillstånd. Usch det var jag också men jag såg ju iallafall vad som hände, han hörde bara en STOR smäll. I vilket fall hade han inte fått nånting på sig och jag torkade upp allt så nu är allt frid och fröjd o vi har en kopp mindre.    Eller två, en av de jag fick av Mikaela i födelsedagspresent har gått sönder :(

Lördag

Taccosen(?) på Andreas sittning var suuuper god =)    Jag är uppe med tuppen nu iallafall medan Andreas sover fortfarande. Åh, min älskling Andreas lyckas verkligen plocka fram mina bästa sidor.. det är strålande sol ute och jag är på toppen humör! 
     Skulle vara skönt med en promenad nu, men nä det får vänta då Jelena hämtar oss och vi ska till Ersboda, traska runt där och handla upp ett helt lager innan vi flyttar, SISTA helgen i studentkorridor :D

Fredag

Har just gjort färdigt organisation och ledarskaps uppgiften, missade till och med  "våra bästa år" reprisen från igår, men det får det vara värt.


Andreas är hemma idag så nu ska vi promenera bort till iksu i SOLEN (strålande sol här) för att äntligen träna tillsammans, var ett tag sen.

Tjingeling!


Sprängas?

Oppositionen gick bra.. lärorikt o höra vad andra tycker om ens rapport. Men jäääävligt drygt, alla 8 skulle prata i mellan 15-20 min och ibland drog det såklart ut på tiden.. aja ska inte klaga, vi blev ändå klara nästan en timme innan, hihi.


Body pumpen tidigare idag var det värsta jag varit med om... eller det tyngsta. Trodde mina stackars biceps skulle sprängas, så ont gjorde det.. men jäklar vad skönt det känns efteråt.  Det var alltså ett riktigt hårt pass. Tror jag ska börja gå på det isället för på onsdagar, hmm tål att funderas på.'



Snart kommer Jelena och hämtar mig.. har köpt massa gott snacks att ta med :)
     Imorrn ska jag följa med Andreas på hans sittning, hoho det blir skoj.

Torsdag

Har precis gjort klart opponeringen :) Gick upp kl 7 och gjorde färdigt allt, så nu kan jag vara "ledig" några dagar med bra samvete. Ska visserligen gå igenom lite saker i organisation och ledarskaps rapporten men det fixar jag idag efte skolan (slutar 17.00!). Sen ska jag även börja läsa boken nu i helgen (och packa & städa), som jag köpte igår,  till det nya momentet på måndag så jag har ett litet försprång. Beställde böcker för 500kr igår till det , jäklar att det ska vara så dyrt.. visserligen var pappa snäll och betalade men det är ju fortfarande dyrt.. den boken jag köpte på stan gick ju på 200kr! aja. kan trösta mig med att jag smög ner en bok utöver kurslitteraturen i beställningen :)


Ska snart klia iväg och träna, eller snart o snart... om ett tag, haha.
Ikväll ska jag på dejt med tjejerna hos Jelena, det blir skoj.


Time to sleep

Nu har jag suttit och gått igenom uppsatsen jag ska opponera imorrn och så har jag kommenterat min egen en del.. känns bra! Ska göra i ordning det sista imorrn innan jag drar iväg och tränar.. efter det är det dags för oppositionsseminariet.

Andreas säger att jag pluggar hela tiden, stämmer nog, till viss del... iallafall pluggar jag mycket, men det är roligt, så varför inte(?)   =)  Han sitter ju också och pluggar eller spelar :P


Go´natt

Köttbullar- resultatet

image497image496
- Andreas har hand om stekningen, hihi
.

P.S: jag som gjorde köttbullssmeten, såklart dom är goda då...super-duper-goda :)

Jippie, bra nyheter!

Åhh är helt uppe i varv nu!! Hon från lägenheten ringde och sa att vi kunde få börja flytta in redan på söndag! Visserligen går inte det då vi inte kan hämta ut nycklar från hyresvärden på en söndag, MEN det första jag ska göra på måndag är att hämta ut nycklarna! Hoppas bara hyran kommer den här veckan så att vi kan betala.. men den borde komma idag / imorrn.
     Tur att första momentet är avslutat, eller ja, jag har opponering kvar men jag var så smart att jag läste igenom arbetet jag ska vara opponent på igår så jag har rätt stor koll på vad jag ska ta upp. Ska läsa igenom en gång till och sen skriva ner de där två A4 sidorna sen är jag klar.  Hmm borde kanske ta mig ner till stan och leta efter gardiner och bestick? Det är soligt ute så jag kanske borde promenera ner till stan? Jag ska ju ändå köpa ny kurslitteratur till nya momentet på måndag. Hmm, vad ska jag göra??  Kanske borde vänta lite med att handla mer till lägenheten, speciellt med tanke på att jag köpte jeansen igår och snart kommer hyran.. men vi har ju inget att äta med och fina gardiner är ett måste, för jag vet precis hur de ska se ut - tur att jag har världens bästa pojkvän som inte "bryr sig" så mycket utan låter mig få fria händer :D

hmm undrar vad jag ska göra?? Borde nog börja med att göra mig i ordning iallafall.

Ikväll ska det rullas köttbullar iaf! Andreas ska få hemmagjorda köttbullar utan griskött! =)

Äntligen :)

Idag köpte jeansen som jag suktat efter så länge, värda varenda en av de 1300kr, för jag älskar de!










     För övrigt suuuger det att äta middag ensam, utan min älskling Andreas och isället med den där fulingen från min korridor som vägrade gå från bordet då han var klar. Usch! Tur att jag hade en tidning framför mig så jag slapp se hans äckliga... allt! Han har kommenterar min / våran mat X antal gånger! Tål inte människan!

Äppelcheesecake

Den ser visst inte så aptitlig ut på bilden, men det var den... Andreas blev glatt överraskad över mina baknings-konster :D Kände mig rätt nöjd jag också, för den smakade väldigt bra.




Receptet är:
Vanlig cheesecake med skivade äpplen och digestivekex smulor på toppen. http://www.recepten.se/recept/cheesecake.html

Måndag

Nu är jag tillbaka, har haft fullt upp med att skriva rapport i sociologi b, det har tagit mig (från det att jag gått upp tills det var dags att sova) alltså hela lördag, hela sönag (förutom då jag tog en paus och bakade äppel-cheescake) hela måndag och idag är det tisdag o jag blev precis färdig. Ska bara fin justera lite och sen skicka in, är faktiskt väldigt nöjd. (i fredags var vi på after work på news.. det var så gott och var omöjligt att sluta äta, haha )

Det har varit underbart väder och i mitt rum, där jag har suttit och pluggat (inget internet =massor gjort) har solen varit riktigt stark och jag är full av vårkänslor :) Längtar tills vi ska åka hem så jag kan sätta mig på ballkongen i SOLEN med en filt o läsa nån av alla böcker jag har beställt. För övrigt åker vi hem, troligtvis, den 19de mars :)
 
Vi får inte flytta in förrän nästa helg :S  hon som bor där nu måste hinna städa och allt vad det är, men men. Sista helgen nu alltså... åhh vad jag längtar!



Andreas kommer inte hem förrän sent ikväll, han ska iväg på föreläsning och sen får de middags buffé. Själv ska jag på skolan 13.15 för att redovisa i organisation & ledarskap, efter det är det är det föreläsning till 17.00. Tänkte gå iväg och träna efter att jag slutat då jag annars kommer vara hemma ensam så länge, drygar ut ensamtiden med lite träning :)


Fredag

Jag bokstavligt talat flög upp ur sängen imorse för att börja skriva på min rapport. Har så många idéer om hur den ska bli och det känns super bra.. håller på för fullt nu. Känner mig stressad över hur jag ska få med allt, inte vad jag ska få med :)
     Den ska vara inlämnad / inskickad på tisdag.
Igår gjorde jag / vi färdigt organisation & ledarskaps redovisningen till tisdag, skönt.


Ikväll funderar vi på att gå på after work (school?), men först blir det en massa plugg och sedan träning.
Så får vi väl se...


Btw så är det här näst sista helgen i studentkorridor :)  Om vi råkar ha väldans tur så kanske det t.o.m är sista, men vi utgår från att vi kommer spendera nästa helg här också.. hihi

Alla <3 dag

image494

Världens bästa älskling överraskade mig =)


Jag - en känslokall jävel

JAG?

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

En del stämmer nog..resten vet jag inte. Antingen stämmer det också och jag själv märker det inte eller så är jag förvirrad och vet inte vad jag ska svara på en del frågor varav det här resultatet kommer fram.

I vilket fall hade jag fullpott på tänkare och ingenting på känslostyrd.


Muffins & kaffe

Världens bästa pojkvän överraskade mig med min favorit, chokladmuffins med chokladbitar (och en kopp kaffe!)
  Vilken tur jag har som har den bäääääääääästa pojkvännen ever.

image492

Äntligen en ljus morgon

Idag är jag lugnare jämfört med igår då jag märkte att någon snott saft av mig! hihi.

Det var en riktigt bra morgon imorse, la mig i tid och var pigg & utvilad trots att klockan var 06.45 när jag gick upp. Ja visserligen går jag upp vid den tiden (oftast) på vardagar, men då är jag inte så utvilad som jag var imorse. Fixade i ordning frukost till Andreas också, höll på att komma för sent på grund av det då det drog ut på tiden.. men jag hann.
     Första morgonen jag går till skolan då det börjar bli ljust. Det var riktigt härligt att promenera till skolan imorse faktiskt, speciellt då James Blunt sjöng för mig i lurarna =)

Redovisade med min seminariegrupp och det gick faktiskt jätte bra. Vi redovisade allting i sketch-form så att det blir lite roligare.. blev riktigt nöjd.
     Efter det hann jag med ett body pump pass. Kom hem och gjorde i ordning lunch, såg våra bästa år och pluggade lite. Sen var jag tvungen att vila ögonen några minuter.

Nu ska jag fixa lite grejer sen ska jag laga en super god middag till min älskling och mig.

Tjuvar!

Vi har märkt att någon tar mjölk av oss! Nån snål jävel i min korridor... vi har flera gånger köpt mjölk och bara använt lite första dagen och sen har vi inte behövt den.... MEN då vi några dagar senare har behövt den så är det pyttelite kvar. HMM, undrar om kossorna varit och hämtat tillbaka den? Det här började efter att de två senaste flyttade in muppen (tant-namnet) bredvid mig och den nya killen. Men nyss då vi skulle hämta grejer i kylen så är det nån SNÅL JÄVLA IDIOT som har snott SAFT av mig. och det VET jag för att jag har TVÅ flaskor saft i kylen, en öppnad och en OÖPPNAD. Gissa vilken idioten hade tagit ur då? JA den OÖPPNADE såklart!!! Gaaah vad irriterad jag är. Personen vill verkligen att jag ska veta att det är nån som tagit.... varför skulle de annars ta den oöppnade jävla flaskan då det står en öppnad precis bredvid(?)


Längtar tills vi flyttar till eget!


Hög som ett höghus

Kom nyss hem... känner mig helt hög av allt koffein jag fått i mig de senaste dagarna. Konstigt nog har jag ändå inte problem med att somna, lyckas rätt bra. Kom i säng efter 04 igår då vi åkte iväg för att äta på Max strax innan det sen var jag uppe 7.30 imorse, full fart.. skola och hela köret. Hunnit med att plugga, umgås och vara en sväng på stan.
    Men nu blir det lite lugnare några dagar för jag har en jävla massa plugg framför mig..  det ska bli så roligt, för det är riktigt intressant det som vi håller på med. Sen så är det dags för flytt snart, wohoo kan inte bli bättre.

Nä nu ska jag säga åt min älskling att vi ska stänga igen fabriken för ikväll och pussas lite istället.

MVG


Söndagsfikat får helt klart MVG!


image491

Bakning

Nu har Andreas och jag varit & handlat. Tänkte köpa amerikanska chokladmuffins, stora med chokladbitar i, men det fanns inga. Fann bara några sketna små och DYRA jävlar (13kr/st) men så hittade vi den här lösningen. Billigare och mycket mer! Så nu väntar vi på resultatet som tillagas i ugnen.
    Till det ska vi dricka kaffe, som vi förvarar i våran fina kaffeburk.

image489

O n t

Andreas och jag var nere på stan förut, köpte två jääääätte fina lampor och lite andra saker. Min älskling bjöd på mat också... MEN har så sjukt ont i magen nu. Så ont så ont så ont! Vet inte vad jag ska ta mig till. Magen känns som en stor fotbollsplan... som gör SÅ ont.

Nu har jag gnällt färdigt för idag

    


P.S. I love you

ÅH läste just i en tjejs blogg att hon varit på förhandsvisning av filmen "P.S. I love you",
undrar när den har premiär(?) Måste se filmen, har läst boken och den var den bästa jag läst på länge - eller över huvudtaget kanske.

Fredag kväll

Hade en jätte bra kväll igår :) Började med att vi gick på News och åt, dyrt men riktigt gott. Efter det gick vi på mc donald´s och köpte kaffe, sen Pipes för vin och nötter, Extreme hann vi också med (där vi kände oss som tanter då det i princip bara var nyblivna 18-åringar) en sväng på Max efter det och sen åkte vi hemåt.
     Har harft ont i magen hela natten och inte alls sovit bra (det kanske var på grund av nötterna?). Vet inte vad det är för fel men kom på mig själv att jag hade en ny ursäkt igår igen. Varje gång jag fått ont i magen har jag haft en ursäkt, bara så jag inte ska behöva gå till doktorn och kolla upp vad felet är. Men igår / inatt kom jag verkligen på mig själv och tur att jag har en tid inbokad nästa vecka. Nu är det slut på ursäkterna - att jag äter för snabbt, inte tuggar riktigt, äter för mycket, äter för lite, äter sånt som jag vet att jag får ont av, blandar för mycket och allt vad det kan vara.

image487 -Mums var det

Fredag

Suttit och pluggat en del nu... både organisation & ledarskap och sociologi b - grejerna. Hann kika efter en skola i Sthlm som har Kriminologi kursen helt på distans (Mojdeh berättade) låter hur bra som helst. Skulle jätte gärna vilja anmäla mig, men isåfall nästa termin..

Nu ska jag strax kila iväg till iksu.

Fyndat

Hittade mina koppar, mina koppar som jag har velat ha hur länge som helst!! Helt perfekta! Det bästa av allt var att jag fick FYRA koppar med FYRA fat för 25kr! haha, killen var nog lite yr. Det var ju 25kr/st, men inte mig emot. Kan tillägga att  vi var snabbt iväg därifrån efter att jag betalat! Fick konstiga tankar om att han skulle säga till mig att han tagit fel.. haha.
     Handlade en massa idag också, till lägenheten och kläder till imorrn. Ska iväg för fika / dricka vin imorrn, har inte riktigt bestämt oss hur kvällen ser ut men det behövdes nya kläder iallafall.

Fullt schema imorrn. Ska upp tidigt för att plugga, efter det blir det iväg till iksu och träna. Efter träningen måste jag ner på stan för att fixa lite grejer, sen skola och seminarium kl 15-17.00, efter det ska jag snabbt hem & göra i ordning mig och sen ner på stan. Vill ha fredag nu!


Torsdag

Jag har verkligen fyrkantiga ögon nu. Har suttit och läst en massa sidor på engelska (40-50st för att vara lite mer exakt) sedan imorse (med undantag för våra bästa år kl 13-13.50, dock så läste jag under reklamen) och nu är jag äntligen klar. Det är en stor uppgift som väntar på att bli gjord fram till 19de feb och vi fick instruktioner igår. Det börjar med att det är en grupp uppgift och sedan ska man själv skriva en rapport på 8-10 sidor. Det sistnämnda ska iallafall bli roligt, det är lite mer min grej.

Ska kila ner till skolan nu för att Jelena skulle hämta oss där så att vi kan åka iväg och titta på lite inredninsgrejer. Måste bara göra mig i ordning lite snabt. Det första jag ska göra när jag kommer ner iallafall är att köpa kaffe, Andreas har duckit tre st idag, orättvist.

Indierna bredvid har gått på toaletten säkert 20 gånger under tiden jag har suttit och pluggat, jävligt äckligt att lyssna på det. Först hur de kissar (och Gud vet vad) och sedan hur de spolar, hela tiden.




Åker jag inte hem dan före alla hjärtans dag så kommer jag inte kunna åka hem förrän i slutet på mars. Väljer det sista, vill inte lämna mitt hjärta på alla hjärtans dag.

Äppelpaj

Känner mig som en riktig hemmafru idag... eller ikväll.
Var och handlade en del grejer till lägenheten, bland annat hallmatta och prydnadssaker. Köpte tre böcker också :) Sen blev det en sväng på ica och slutligen hem för att laga mat. Avslutade det hela med att baka äppelpaj. Sitter och mumsar på den nu, supergott! 
     Fick eftermiddags-fika på skolan eftersom vi skulle vara kvar så länge... och då hade de bland annat äpplen. Så jag passade på att sno åt mig ett och så fixade Mojdeh ett till... vips så kom jag på att jag skulle baka äppelpaj :D

Ingen skol imorrn, men har en jävla massa att läsa...

Bra nyheter

Tjohooo, kunde inte ha fått bättre nyheter den här morgonen. Lägenheten på Ålidhem ska tapetseras om (alla rum), nya köksluckor o plastmattor, precis det som var så fult (köksluckor & tapeter) plus lite andra smågrejer sa de när jag ringde imorse =)
  
Nu ska jag läsa lite till sen packa ihop o kila iväg o träna.

Måndag morgon

Nu har jag gjort mig i ordning och ska snart kila iväg bort till Ålidhem för att se på film med min seminariegrupp. Efter det lunch och sedan seminarie 13.15-15.  Andreas ligger och sover för han behöver inte vara på skolan idag, nej jag är inte avundsjuk... jag behöver rutiner..

Måndag

Världens bästa pojkvän - min Andreas, överraskade mig med Brämhults nypressade apelsiner (som han vet att jag älskar) idag när han kom hem efter skolan och jag satt och pluggade. Blev hur glad som helst :)
     Nu håller vi på och gör middag, blir oxfilé m tillbehör idag istället.. vi var inte så hungriga igår.

Sen blir det till att återgå till pluggandet.
 
En dag mindre till fytten till Ålidhem, längtar så mycket.

Söndagkväll

Sitter och dricker te nu, jätte gott är det. Fick för mig att jag skulle köpa färska fikon då vi var på maxi förut. Det var verkligen ingen höjdare, smakade inte alls bra. Lyssnar på skön musik gör jag (vi) också - Everlast.

Funderar på om jag ska sova för att det ska bli måndag snabbt, så jag kan kila iväg på ett bodypump pass... efter seminariet. Seminariet imorrn ja, har svarat på nästan alla frågor men det var i fredags och sen dess har jag inte öppnat böckerna. Har lite dåligt samvete för det, men känner mig inte alls sugen. Jag har fem heltids-plugg-arbets-dagar framför mig så ikväll borde jag få ledigt.. MEN har en känsla av att så blir det inte.


Två saker
1. Längtar så tills det är dags att lämna den här studentkorridoren, det suger här.
2. Jag har haft städvecka den här veckan, skött mig utmärkt, förutom att det blev inget fika för de andra ikväll ( kan ha nåt att göra med första punkten)

Söndag

Äntligen hemma, helt frusna. Var bort till ica maxi och fikade & handlade. Det var strålande sol då vi gav oss iväg, visserligen var det superkallt... mina tår och händer var alldles frusna när vi kom fram, men det ordnade sig med lite varm dryck.
    Handlade mat, gick runt och tittade i affärerna och sen då vi skulle hem kom vi fram till att vi aldrig skulle klara av att gå i den här kylan. Ringde Jelena och hon var världens snällaste och skjutsade hem oss.  Stannade till på ica här för vi glömde köpa bröd på maxi.


Ikea dagen igår kom och gick hur fort som helst. Vi blev bara tre stycken på slutet, Neli & hennes syster stannade hemma. Iallafall så kom Jelena & Mojdeh oc hämtade mig runt 8 på morgon, åkte till Ö-vik där vi stannade och åt ostpaj hos Jelenas föräldrar (bästa receptet från "vårt land"). Tog ganska lång tid att åka för det var inte alls bra väder.. Kom fram till ikea runt 13 tiden.. sprang runt där som yra höns (eller jag sprang som en yr höna) ville hitta allting från min superlånga lista. Fick med mig allt hem förutom en dörrmatta, gardiner, bestick & lampa.. sånt går att köpa här också. Åkte in till stan så fort vi var klara på Ikea för att vi skulle äta på världens bästa pizza & taccos ställe - bite line (Real American Pan Pizza) . Så sjukt gott, köpte med en pizza  också för att det är gott. Vi åt allt på vägen för att vi var lite stressade ifall vi skulle hinna tillbaka till umeå till 20-21...
     Allt var superbra fram tills, mitt på E4an i en liten uppförsbacke, 20km från Umeå och i snöstormen, så stannade bilen.. det var slut på bensin :S  Efter att panik gått över så lyckades vi stanna en bil som det satt ett snällt ( pårökt? ) par, de åkte och köpte bensin till oss på macken som låg bara 1mil därifrån. Blev lite oroliga där ett tag att de inte skulle komma tillbaka, vi kunde ju inte göra annat än lita på de... och 15min senare kom de tillbaka med bensin och vi kunde, efter att ha sladdat en del, åka iväg till slut. Var hemma 22, senare än planerat och vi kunde ju ha stannat på stället och njutit av maten... men det är lätt att säga det nu efteråt.

Nu ska jag nog lägga mig ett tag, blir en sen middag (oxfilé & hasselbackspotatis mums) då vi åt nachos o köttfärs när vi kom hem från maxi.  usch vilken onyttig helg det har varit, skönt med måndag imorrn.
   

Dags att sova

Hemma nu, haft en rolig kväll hemma hos Neli. Nu är det dags att sova...ska upp och 5,5h för att åka till Ikeeeeea. Ska bara föra över pengar och sen Zzzzova.

Födelsedag & Ikea

Ikväll blir det födelsedagsfirande och imorrn åker vi till ikea. Vi siktar på att komma iväg 07.00, ska bli riktigt skoj Andreas får stanna hemma och roa sig med sin nya dator =)



   Idag är det verkligen skitväder här! MEN jag klädde ändå på mig och cyklade iväg till iksu för att träna. Tvekade inte speciellt mycket heller, hade mest problem med vilken jacka jag skulle ta i det här snö-regn-storm-ovädret.. men annars så var det inga problem.
     innan jag kilade iväg satt jag och pluggade & det är vad jag gör egentligen.. förutom min lilla paus just just nu.
Ska återgå till det nu.



Har en sån där konstig känsla då jag känner mig hungrig hela tiden, trots att jag nyss ätit (typ!) en ko, skumt!

image486

RSS 2.0