Tisdag

Imorgon är det 1 april och då fyller min älskade 23år. 
Ikväll blir det en tidig kväll :)


Buy or not buy?

product view of: Lucy boot

 Från Bianco.... helt perfekta!

Lördag

Helt underbar kväll igår!!



Dagens projekt: att hålla mig vaken till iaf klockan 21.00.
Jag är  s j u k t   t r ö t t!!


Lördag

Lördagen började med en promenad imorse klockan 8.15! Det här med träning är helt otroligt, jag blir så pigg på morgonen, att solen strålade in i sovrummet gjorde nog sitt också.
  Däremot så slocknar jag på kvällarna redan vid 22. Igår lyckades jag precis hålla mig vaken för att se vilka som vann Let´s dance, helt rätt par! Även fast vi åt en massa lösgodis så blev jag pigg ett kort tag och sen stupade jag i säng... skumt, men här är jag nu iaf.


Om ett tag ska vi ner på stan och kika efter nåt som Andreas vill ha.
 Sen blir det umgås med tjejerna..


akupunktur & hårprodukter

Träningspasset gick kanon, tränade muskler jag inte ens visste att jag hade! haha
  Hunnit med lite juridik och nu tar jag en paus... det har jag ju tid med.


Sitter o letar efter nåt ställe som utför akupunktur i Östersund.. tänkt mig ett besök på nåt ställe nästa vecka. Men är lite nojjig då det var ju nån karl som tog på och i kvinnor på nån klinik i stan... kommer inte ihåg vilken eller vart han tog vägen, men har ju iaf ingen lust å hamna hos en sån.




Nåt helt annat, beställde det här schampoot och balsamet...ehh...typ förra året nångång....och har fortfarande massor kvar! Använde det igår och mmmmmmmmmmmmmmm vad året luktar gott.





Funderar på att prova den här serien då allt det andra har tagit slut


FREDAG

Igår......jag tror aldrig att jag har haft så mycket dötid. Jag satt vid tv:n heeeeeeeela dagen (bortsett från två vändor till ica) och kvällen o bara ugglade. Fy vad hemskt! Jag kommer inte ihåg när jag gjorde det sist, bara satt o tittade på en massa meningslösa tv-program. Det var inte ett dugg avkopplande... jag kände mig helt, jaa inte bra iallafall!

Så idag började jag dagen med lite juridik - som jag egentligen är klar med men man kan ju alltid dubbelkolla i brist på annat - och nu blir det  iallafall ett träningspass.
Efter det väntar lunch, lite mer plugg förhoppningsvis och ikväll blir det let´s dance och taccoskväll - vår nya fredagsgrej ;)




På måndag får vi examinationsuppgiften. Jag fattar fortfarande INTE varför hon väntar så länge med att dela ut den. Är man klar med allt annat så VARFÖR skulle man inte kunna ha den uppgiften till hands och sätta igång? SUCK.
På tisdag blir det till att jobba med examinationsuppgiften hela dagen,
På onsdag fyller min Andreas 23ÅR!!!
På torsdag anslås fastighetsrättuppgiften. Och jag tar bussen hem.

Torsdag

Inga föreläsningar eller nåt fram till på måndag!! Jag som har pluggat som attan för att kunna vara ledig, nu sitter jag här och har inget specieltl att göra. Kunde ha åkt hem igår och varit hemma till på söndag.. men nä, ska hem nästa vecka istället då jag har tandläkartid.

Sitter och lyssnar på rockklassiker och har just rensat bland alla våra räkningar. Såklart har vi ordning på allt, alla räningar har sin mapp men jag kände ändå för att rensa lite... några låg fel.


'
Nu ska jag nog ta mig en promenad ute i solen...

  VART har min kamera tagit vägen??

Onsdag

Sitter å äter min frukost nu, gick upp för typ 2min sen och var dödstrött!! Andreas hade sån träningsvärk i ryggen att han låg och vände på sig hela tiden och varje gång han skulle vända sig tog det 2 min och han gav ifrån sig ljud haha :P


Låttips- som jag fick av Mimmi: India Arie - Beautiful flower

Yes

Mc-inspirerad skinnjacka 
very very very nice kyliga sommarkvällar!!!

Låttips

Darin - See You At The Club






Sjuuuuuuuuuukt bra ;o)


Acne

 Very nice!!!

Tisdag igen

Sådärja, nu har jag landat här och lyssnar på eric gadd, inte så tokigt. Andreas sitter och spelar...tråååkigt, men han har tenta imorrn så han får använda tiden som han vill ikväll.

Blev en sväng till gå & löp kliniken idag, mina fötter var verkligen i behov av inlägg. Efter att ha sett hur det ser ut då jag står och hur tusan jag belastar dem...iaf, 1800kr hade jag hellre lagt på nåt annat, MEN jag ser det som en investering i mig själv så att jag slipper få ytterligare besvär senare.
  Promenerade en sväng på stan sen. Klämde, kände och provade jeans-leggingsen som hela Sverige går runt i.. men nä.. jag är ute efter ett par riktiga stentvättade jeans! Hittade dock inte det utan tre andra fina plagg :) 

Tisdag

Sitter och lyssnar på olika versioner av "I can see clearly now......", blir på så bra humör.
Solen strååååååååååååålar utanför och jag vaknade helt utvilad. 


                     

                               
It's gonna be a bright, bright, sunshining day

WOOOOOHOOOOOOO

Krysstest

Ett eller flera alternativ kan vara rätt.
Fel svar ger ett minuspoäng.



Status : Rättat



Gräns för godkänt: 90%




Erhållna poäng: 28 / 30


Resultatet är 93% rätt, vilket är godkänt.

Du är godkänd på målet.







FAN va skönt!
Det ska jag fira imorrn med ett besök hos GÅ&LÖPKLINIKEN för att prova ut och köpa inlägg till mina skor, så jag slipper ha sne-fötter haha.


Fredagkväll

Tuppade av efter att vi sett robinsson..men så ringer telefonen jag jag flög upp!
 nu sitter jag här med turkisk peppar och lyssnar på hur grannarna röjer...

Skittest

Gaaaah blir galen på det där jävla testet!!! Har gjort det två gånger TILL nu men får fan inte till det!! Tack o lov för att jag inte ska bli jurist!!!!!!!!!!!!!!!! Men ska ta mig igenom den här kursen iallafall. Ska göra testet en gång till om ett tag...måste verkligen vila hjärnan nu.

Winnerbäck har spelat i bakgrunden för tredje gången..........och det blev fel när vi la in låtarna så alla låtar är dubbelt.. alltså har jag lyssnat på skiva SEX GÅNGER.
  Hela mitt ben har somnat och domnat!!

Lördag

Åh, vilken underbar dag! Vaknade runt 7 tiden för Andreas skulle på skolan och plugga idag - tentatider nu. Jag gick också upp då. Solen stråååååååålade in i sovrummet och jag älskar att vakna till det!!
Vi laddade med att lyssna på massa bra låtar sen haha. Blev en promenix i solen för mg sen, nu sitter jag och fikar med Lars Winnerbäck i backgrunden.. inte så tokigt. Har just duschat och epilerat benen.-....helvete vilken smärta!! Men nu är benen lena i x antal veckor.


Igårkväll blev det nån actionrulle... jag var helt säker på att jag sett den förut, men icke för den var ny tydligen haha. Till det hade vi taccos, choklad (plopp, nougat och min favorit som jag saknat Tarragona) och TURKISK PEPPAR. Hallå, hur länge sen var det inte man åt det? Riktigt gott var det.

Nu ska jag njuta av lite slöhet och sen ska jag ge mig på juridik-krysstestet igen, med boken bredvid mig i högsta hugg. Måste fixa det här!!

Taccofredag

Har suttit och gjort ett krysstest på juridiken nu men får tamejfan inte mer än 60% rätt, man måste ha 90% för att bli godkänd!! Kruxet är att det kommer nya frågor och eller / nya formuleringar  varje gång man gör testet. Visserligen får man göra det hur många gånger som helst och man har gott om tid på sig... men va faan, hur många gånger ska jag behöva göra det??

Ikväll blir det taccos för andra gången den här veckan. I brist på fantasi!! Istället för vitt-pappersbröd eller tacco-chips så har jag testat GRILLCHIPS, så sjukt gott. Får se vad jag det blir den här gången.


Fredag

Gick o la mig kvart i tio igår, somnade på engång! Kände mig helt utmattad...!
  Men idag är jag på topp! Visste att min dunderkur med massa vitlökssås till maten och att äta en halv citron skulle fungera. Det gör det alltid! :) Om inte annat så inbillar jag mig att det fungerar, men då fungerar det ju iallafall! Superbra!

Har ätit frukost, gjort färidigt ett organisation & ledarskaps arbete - som jag haft hängande efter mig sen förra året - och nu ska jag väg till gymmet!


Funderar på att göra nåt åt mitt hår...typ tona det.

Ska ladda med lite Britney nu innan jag ger mig iväg.


T o r s d a g

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, jag vägrar drabas av förkylning nu! Jag har hållit mig frisk heeela vintern och... ja jag kommer inte ihåg jag var sjuk sist!!  Men just nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl. Har kännt mig hängig hela dagen! Nej nej neeeeeeej!
Jag som återupptagit (?) alla mina bra vanor... och nu det här. Nej jag ger mig inte!! Inte så lätt!!


Onsdag

Sitter här efter att just ha gjort färdigt allt till seminariet idag och intar min frukost....solen strååååååååålar och det gör mig på så bra humör!! Andreas sa att det är rena ljusterapin och det är så sant!!  För övrigt gillade min älskling ommöbleringen :):)


Det är så mycket jag boooorde göra just nu. Typ börja läsa på straff&process - rätt som ska vara klart i maj - men jag kommer att ha fullt upp då så jag borde göra det nu istället!  Nu fick jag så dåligt samvete då jag skrev ner det så jag måste läsa några sidor. Sen väntar skola!

Ommöblering pågår

Hihi nu lyssnar jag på Britney och har just möblerat om i sovrummet, undrar vad Andreas kommer tycka om det.
  Märker nu att det fattas ett sängbord och en ny fin spegel...

Tisdag

Sov inte så bra inatt , Andreas hade jätteont i handen och låg o vände o vred o kved hela natten..min älskling. Vaknade 06.45 däremot av strålande sol som lyste in genom fönstret, kan inte bli bättre. Började dagen med Andreas choklad-proteindrink och den var smarrig.

Nu blir det plugg!


Funderingar

Hjälp vad fort tiden går!! Ska alldeles strax iväg till naprapaten så han får fixa lite med ryggen och höften, längtar verkligen.

Står för övrigt inför ett dilemma som tar upp en del tid o fundera över. Min sommar!
  Jag har nu sökt två sommarkurser, sommarjobb är på gång, Kina-resa med mamma, resa med Andreas och hjälpa till...  i mitt huvud snurrar redan vilken litteratur jag ska börja läsa först... och vilka kläder jag ska ha med mig utomlands, samtidigt är det jättemycket just nu. Hmm iallafall nu klurar lite över hur jag ska lägga upp allt...

......får nog klura vidare under promenaden till stan.

Måndag

Uppe med tuppen imorse.. klockan 06.15, snoozade bara en gång.... skulle minsann visa Andreas att jag kan gå upp så tidigt utan att snooza 15 gånger, trots att vi la oss vid 00 tiden. Såg på en jättebra film och jag höll mig vaken hela tiden, wohoo.

Nu har jag just läst ett kapitel i boken, ringt om sommarjobb och anmält mig till två sommarkurser som verkar väldigt intressanta. Det var inte så mycket litteratus heller (totalt 5 böcker) och allt var på distans så det går nog vägen bara jag får en plats..
- Företagsekonomi, GR, (A), Företagande på EU-marknaden
- Statsvetenskap, GR, (A), Amerikas internationella relationer

Nu ska jag göra fruost sen väntar föreläsning, träning, plugg, naprapat och kvällskurs. Full fart framåt.



Uppdate: Fick just ett samtal om sommarjobb :):)


Söndag

Sitter och dricker lite kaffe nu i väntan på att vi ska gå till tvättstugan.
  Klockan är inte ens tolv och många grejer på dagens lista är redan avklarade.. jag har dammsugit, och tillsammans har vi handlat, gått iväg med tvätten, ätit frukost och snart är det dags att hänga upp tvätten. Efter det blir det ett träningspass och så ska jag hinna iväg till ica maxi. Sen blir det plugg resten av dagen.

Igår åt vi jättegod middag som Andreas föreslog.. ädelost och vitlöksfyllda lövbiffrullar med klyftpotatis. Mycket gott, även fast jag inte är ett dugg förtjust i det där köttet egentligen. Sen såg vi på två avsnitt av nip-tuck serien... SÅ BRA!! Vi hann även med melodifestivalen, tack o lov att inte Ugglas vann med den hemska låten..


LÖrdagsnöje

Turen ner till stan slutade med en klänning för mig. Andreas gick 1000kr plus och jag 1000kr minus i samma veva.
  Blev en sväng på mc donald´s och ica affären nere på stan. Älskar den, men priset är galet... fick punga ut 17kr för en avokado.


Nu har jag nyss vaknat och försöker få liv i Andreas så vi ska gå och handla inför middagen.
 Han ska bara vakna till liv och sen gå upp.. men nu snarkar han.

Lördag och rutiner

Igårkväll var hur bra som helst. Massa vin och dans :):)  Kom hem vid 03 tiden o är uppe med tuppen idag.
Jag o Andreas ska ne på stan o handla nåt...

Har nyss ätit min frukost. Nu jävlar är det dags att införa alla bra rutiner som kroppen mår bra av.
  Min mardröm är, usch jag ska inte ens säga det. Börjar på R och slutar på . . KOR!!!
Jag är rätt bra annars med rutiner men visst har det blivit en hel del slarv den senaste tiden, mycket annat som varit runt omkring.... men nu så :)


Lagbok + vin

Sisådär ja..har just ätit middag...gjorde en massa småplock av lite allt möjligt :):)
 Nu sitter jag o håller på med fastighetsrätt och dricker  V I  N !! Mycket gott, men lagtexten känns lite svårare att tyda.. ska strax göra mig i ordning...

Btw, duschade förut och använde sen en av produkterna..såklart överdoserade jag ju!! Håret känns inte riktigt som jag tänkt mig... men det är nog inte meningen att man ska ta i det TRE gånger som jag gjorde...det luktr ju så gott!! Fast just nu luktar det bara vitlökt omkring mig

Fredag

Hämtade nyss ut mitt paket som hade kommit. Underbara produkter från tigi bed head. Det är helt sjukt hur gott deras produkter luktar!! :):):):) Jag har redan hunnit prova alla tre :):)   TOPPEN!!



Nu blir det plugg, sen dusch å fixa håret så jag kan använda produkterna.
Ikväll blir det lite vin med tjejerna

Sociologi V.S matte

Just nu sitter jag   f a k t i s k t   och håller på med associationsrätt. Egentligen borde jag räkna matte men jag har andra planer. EG-rätt:s uppgiften gick kanon btw!! Så nöjd :)
 Har funderat en hel del och det känns som att mycket hänger på den här terminen... jag vill hinna med mycket. Med alla regler och allt som införs så kommer det bara bli svårare att överhuvudtaget leva utan utbildning, man kommer typ inte ha rätt att andas luften för utsläppen regleras av EG-direktiv.. Så då är det bra att man är välutbildad och vet hur mycket har rätt till att fisa och andas för att inte förorena luften. Personer med utbildning lever oftast hälsosammare och är mindre deprimerade, de tränar också mer och har bra syresättning så att de får "valuta för andningen".

Oj nu spårade jag visst... men lite sanning finns det. 
Jag önskar att jag hade lite mer tid så att jag kunde fördjupa mig lite mer i det... eller jag får helt enkelt bli ännu bättre på att planera.

Sociologi gör en förvirrad ibland har jag märkt.. det kan vara så, eller så, eller så, eller så, eller så, eller så, eller så, eller så, eller så, eller så, eller så... jag har lite svårt ibland att avgöra vart jag själv står....det är ju så mycket som BEROR PÅ!!  Ge mig matte med ENDAST ETT SVAR punkt

Back in U M E Å

Dagarna hemma i Östersund var verkligen välbehövliga!! Alltid skönt att komma hem och vara med mamma o pappa... och bara vara!  Hann med utgång också vilket var väldigt skoj!! Däremot har jag ingen aning om vart min kamera är :S  Jag hade den dagen efter utgången men nu hittar jag den inte, skumt.

... men det är skönt att vara tillbaka hos min älskling.

Bonus

Alltså, allt detta jävla snack om bonusar hit o dit!
Vad fan är det människor inte fattar?? Ren jävla historia... staten gynnar dom som gynnar staten. PUNKT!








Sen vad jag tycker om det behåller jag för mig själv :)


Tandvärk

Nyss blev det min andra middag!! Min kropp har en egen klocka!!

Tanden har börjat spöka igen!! Jag har skiiiiiiiiitont i den.. ringde tandläkaren igår och tydligen ska jag inte få en kallelse förrän NÄSTA MÅNAD! Även fast hon sa att jag skulle få kallelse i början av mars (perfekt tänkte jag då jag ändå ska hem då) MEN INTE DÅ!!
Här pungar jag ut massa pengar för privattandläkare för att få snabb service .....MEN INTE DÅ.

Imorrn ska jag ringa och säga att jag vill ha en akuttid!! För det är akut, finns inget värre än tandvärk!!

Pensionärsmiddag

Talet gick hur bra som helst!! Alla var faktiskt jätteduktiga :) Imponerande!!

Sitter just nu i soffan och...gör inget speciellt. Andreas fick för sig att vi skulle äta middag för en timme sen..18.00.
 Sagt o gjort. Min kropp känner sig helt förvirrad nu. Den sitter typ o väntar på att vi ska sätta igång med middagen och är inte vad vid att äta pensionärsmiddag som jag kallar det!!

Men gött var det... nygrillad kyckling, mums :)

Imorrn bär det av till  Ö S T E R S U N D

Onsdag

Wohoooo, nu är jag klar med talet och har tränat flera gånger! Fick lite panik igår då jag inte kände för att argumentara för piraterna då jag inte kände att jag är speciellt insatt i det.
Bytte i sista sekund och allt bara flöt på då jag bytte och jag kände att det här var mycket mer intressant!! Satte igång imorse strax efter 7.30 å nu är allt klart! :) Känns helt underbart!

Det gör saken ännu bättre att allt annat också är klart!  Imorrn åker jag hem med bra samvete och kan vila ut!! Nästa moment börjar den 16de o jag är ledig till dess!! (förutom matten då)



Nu har jag så mycket energi att jag ska till gymmet o använda den energin till nåt positivt.
Solen STRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLAR in genom fönstret och jag laddar med Britney, vilken bra start på dagen!

Hamnade visst på andra bano

Hjälp vilken snygg tjej! Vilka snygga kläder också! och skorna!! Såhär ska jag gå klädd i sommar!!

Kött och rättegången

Det blev ett 30min core pass på iksu... däremot blir det nog inte alltför ofta jag kommer att gå på det. Känner att det var inget för mig!

Var iväg på ica förut och köpte en köttbit storlek XL som jag tänkte tillaga sen med massa klyftpotatis och färska örter.. kanske lite vin till? Måste ju fira min älskling som fick en 4:a på en jättesvår tenta.


Nu ska jag läsa på lite på The piratebay rättegången... för det är vad mitt tal kommer att handla om: att fria dom där två kusarna. Det var Andreas förslag och eftersom jag är ute i lite av sista sekunde-  det ska vara klart imorrn ( men jag jobbar jäkligt bra under press) så fick det bli vad jag kommer att argumentera FÖR. Egentligen har jag inte alls tagit ställning då jag inte alls brytt mig om det hela... men det ska ändå inte vara några problem - det är ju bara att läsa på lite!


Tisdag

Puuh..äntligen helt klar med EG-rätten. Har suttit och fixat med det sen 7.45 imorse. Inte rört mig ur fläcken!! 
Nu är jag iallafall färdig och jag riktit nöjd måste jag erkänna!! :) Inlämning på torsdag.

Ska ta en paus nu och sen skriva färdigt det andra examinationsarbetet också. Det kommer att gå undan för jag har tagit ut all fakta som jag behöver till det. Sen är det talet kvar till imorrn då och matten.


Min älskling skickade sms förut och berättade att han fick en 4:a på sin tenta!!!!! Hur bra som helst!! JAg visste att han är jätteduktig. Så nu ska vi boka resa så fort han kommer hem!!! :):):)



Fundilerar på om jag ska kila bort till iksu för ett  lungt pass?

Förebyggande

Hjälp vad den här dagen har gått fort!! Dagens händelse var helt klart besöket hos naprapaten haha. Fick ligga där o värmas upp. Först med nån gelé sen med en pirrande maskin på höfterna (man kunde tydligen få träningsvärk av denna haha) sen knäckte han ryggen. Det var en upplevelse :) Ju närmre höften han kom dessto mer var det att rätta till. Jag var klar på 35min och det var ingen dålig timlön, 450kr gick besöket loss på. Helt klart värt det måste jag ändå säga!
  Bokade tid nu på torsdag igen men ska flytta den tiden... jag ska ju ill Östersund på torsdag!! Så det får bli när jag kommer tillbaka. Har tänkt att jag ska gå tre gånger nu - ganska tätt efter varann o sen besöka stället efter sommaren igen.. för att undvika det jag är med om just nu med höften o ryggen..

När jag kom hem lagade min älskling suuuuuupergod middag.. det var så gott att jag åt med två skedar för att kunna plocka från alla håll o få med allt haha :)


Måndag

Äntligen en ny vecka... :) Börjar den med att jag har just ringt o bokat tid hos en naprapat som förhoppningsvis ska hjälpa mig att få ordning på min rygg och höft. Jag har tur för jag fick en tid redan idag!!


Nu ska jag köra igång med EG-rätt.
Ska hinna med gym och börja fila & fixa inför mitt tal.
13.15 är det föreläsning till 15 och 16.30 har jag tid hos naprapaten.
Ikväll blir det talskrivning för hela slanten.

Imorrn ska jag bli klar med talet och förhoppningsvis får vi den andra examinationsuppgiften då som jag ska göra klart innan torsdag. 13.15 är det sem, men frågan är om jag ska gå på det eller om jag ska gå på ons(?)
Torsdag åker jag hem till Östersund..


In your face




...bokstavligt talat med denna enorma bild!
 ............och det med hjälp av dessa...

...man vågar ju inte göra annat än ge 110% med de i lurarna, haha.

RSS 2.0